Vraag & Antwoord

Games

Salt Lake 2002

Anoniem
Middelburg
3 antwoorden
  • Het lukt met niet dit spel aan de praat te krijgen. Systeem Dell Dimension 8300: P4 2,6, directx 9, nvidia fx5200 videokaart. Het spel start niet op.
    Op de site van de maker wordt gesuggereerd Direct Draw in Directx uit te schakelen: het spel start dan wel op met muziek, doch met een zwart scherm. Volgens de helpdesk wordt het probleem waarschijnlijk veroorzaakt door de Directx versie: vereist is een 100% DirectX 8.0a-kompatible 8 MB 3D-Kaart terwijl ik DirectX 9 draai. Kan deze suggestie kloppen? Of heeft iemand nog een ander suggestie? De meest recente FX5200 driver heb ik al geinstalleerd. Daar kan het niet aan liggen.
  • Als test kan je DirectX Un-installen met DirectX-buster en vervolgens 8.0a installeren zoals gesuggereerd, ikzelf heb ook al wat probleempjes ondervonden met 9.0 . Indien dit geen soelaas biedt kan je natuurlijk gewoon weer 9.0 erop zetten.
  • Uninstall de game en install opnieuw. Draai vooraf effe een scandisk. Spellen en pgms willen wel eens niet opstarten als er fouten op de disk zijn.


    Wat bedoel je met niet opstarten : foutmeldingen, symptomen ?    Wat zegt de readme op de cd over deze situatie ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.