Vraag & Antwoord

Games

Battlefield Server Maken.

Anoniem
None
10 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik en een paar maten willen een server draaien, gewoon op een dedicated pc die bij mij boven staat. Het geval is echter dat de server heel erg veel lag heeft als er met 4 man op de server wordt gespeeld (waaronder ik op een andere pc). Ik heb een chello verbinding, gewoon de ouwe, dus een download van ongeveer 200kb/s en een upload van ongeveer 20kb/s.
  Kan het zo zijn dat de 'dedicated server' pc te langzaam is? Of trekt battlefield zo veel van je internet dat chello het niet aankan?

  De dedicated pc:
  AMD Duron 1300MHz
  Geforce 4 64 mb ram
  512ddram (pc 2100)
 • waarschijnlijk krijgt die 20 kbs upload het zwaar te verduren :)

  Je zou eens kunnen proberen, door allemaal bij jou thuis te spelen… dus als een LAN-party :) Als je server dat wel aankan, dan ligt het gewoon aande verbinding…
 • kabel bandbreedte deel je met de hele wijk.
  Probeer het ook op een tijdstip wanneer Nederland slaapt.

  Upload snelheid moet afdoende zijn.
  Als je de server draait met je lags. Test dan wat de werkelijke snelheid is die je hebt. Dus niet de abo gegevens wat Chello zegt.
 • Nou, dit is de snelheid die ik ongeveer heb, want chello maakt er helemaaal leuke sprookjes van met hun maximaal 712kb/s download. Maar ik heb het getest en dan kom ik op de gemiddeld op de bedragen uit die ik hierboven al genoemd heb.

  Maar ik heb in de volgende vakantie een LAN met een stuk of 6 andere mensen als het goed is, dus dat is dan een mooi moment om het uit te proberen wat jij zegt willy! :P
 • Je kan ook altijd nog een server huren he :wink:
 • mmm… das een beetje duur voor die paar keer dat ik met hun battlfefield speel. :cry:
 • ok ik heb ook chello maar ik speelde laatst op m'n eigen america's army server met 16 MENSEN!!! en dat vergt meer als battlefield denk ik zelf…maar ik zouw niet weten wat je er aan kan doen. heb je een router? stel dmz in.
 • J aik heb een router, en die heb ik al goed ingesteld, dus ik weet het verder ook niet meer.
 • Hier een stukkie uit een FAQ voor dedicated server: Planet Battlefield.

  Het is een combinatie van bandbreedte en processor-kracht. Met die processor zit het wel goed, maar met de brandbreedte blijf je toch echt steken bij 2 spelers… Ik ook… :(

  Greetz!
 • Daar baal ik echt van, want een server huren is echt te duur voor de doeleinden waar ik het voor gebruik. :cry:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.