Vraag & Antwoord

Games

Battlefield 1942 en connection problems

Anoniem
bmw
19 antwoorden
 • Ik speel verschillende games online wo sof2, mohaa, ravenshield en battlefield. Bij geen enkele game heb ik tijdens het spelen connection problems behalve bij Battlefield. De melding die ik krijg: Warning: Connection Problems Detected. Het beeld staat dan stil en na een paar seconden gooit hij mij eraf. Mijn ping is gewoon laag, ca 30. Verder heb ik chello en deze is gewoon supersnel. Het gebeurd zowel savonds als overdag en ik heb het op meerdere servers. Wie kan mij helpen?????
 • hmm, kan ik me ook nog wel herinneren dat ik dit ook nog wel eens tegenkwam..

  ik gaf het echter altijd de host van de game het op de schuld… misschien heeft die ineens problemen met de verbinding, en dan slaat het natuurlijk door naar alle verbonden spelers…

  echter kan het natuurlijk wel bij jou liggen evt.. bij mij (@home) wil het soms nog wel eens zijn dat de I-net verbinding er soms zomaar ineens een 1,2 minuut tot 1 minuut uitslaat, echter omdat je zegt dat je verder geen last hebt met andere spellen kun je dit haast ook wel uitsluiten…

  misschien je firewall die de poort wat zit te kietelen, en daardoor het spel wat in de war gooit maybe
 • ik heb deze storing ook op servers als EAUK (Electronic Art UK) dat volgens mij officiele servers zijn. Hier zou je niet zo snel een storing verwachting. Zou het dan toch mijn router (Sitecom) met firewall zijn???? (een software matige firewall gebruik ik niet). Heb je enig idee hoe ik dit op kan lossen????
 • Als je Patch 1.45 hebt kan het misschien daar de oorzaak van zijn. Sinds deze patch is je halve BF vernacheld. Ik hoop dat patch 1.5 daar verandering in gaat brengen.
 • Zelf gebruik ik een Draytek Vigor 2200E router, en had ik constant connectie problemen naar BF1942 servers toe. Dan vloog ik er om de haverklap uit.
  Dit gebeurde niet bij andere online games.
  De problemen werden verholpen door firmware van de router te updaten. Misschien is dat wat voor je.
 • hmm, lijkt me inderdaad ook dat dankzij die laatste patch het alleen maar slechter is geworden…

  heb zelf nu ook die 1.45 patch gedownload, en nu heb ik ook vaak dit soort problemen.. lekker handig van EA weer iig….

  PS; iemand de nieuwe mod; forgotten hope al gespeeld???
 • Nee, nog niet gespeeld maar wel de add-on van Battlegroup. Die is echt geweldig. Ik heb zo'n beetje gezien wat er in Forgotten Hope zit, maar ik vind Battlegroup beter.

  Enniewee, ik weet niet of dat connectie probleem al opgelost is maar als ik het goed inschat heb je op je router de benodigde poorten nog niet opengezet. Ik heb zelf hetzelfde probleem gehad.
 • ow, btw…..kijk voor die andere add-on www.battlegroup42.com
 • nou, het probleem is idd nog niets opgelost. maar nu het volgende. laatst zat ik met iemand in een map van battlefield. we communiceerden via teamspeak met elkaar en constateerden dat de connection problems op hetzelfde moment ontstonden, zowl bij hem als bij mij. alleen heeft hij adsl en waren deze problemen naar een paar seconden weg. ik (met chello) werd er afgegooid. de problemen onstonden dus bij de server die we bezochten lijkt mij. maar waarom je met kabel eraf gegooid wordt en met adsl niet????? wellicht dat kabel veel instabieler is?????? iemand suggesties?????
 • Hebben wij (onze clan) ook weleens ja. Onze server crasht erg vaak en sommigen blijven er dan toch gewoon op zitten. Waarom dat is, geen idee.
 • Het is inderdaad bekend dat de meeste orzaken de fout zijn van de 1.45 patch, waar Cmdr Chakotay het ook al over had…..

  Maar weet iemand waarneer die 1.5 patch dan eindelijk uitkomt????

  Info is in ieder geval te vinden op : http://www.eagames.com/official/battlefield1942/editorial/community_message_31.jsp
 • Heb nog niks gemerkt (draytek router).
 • Het zijn inderdaad meerdere servers die af en toe geen signaal doorpassen. Waarom adsl wel blijft hangen en kabel in dit geval niet….is door mij in ieder geval niet te verklaren.

  Ik heb geen idee wanneer die 1.5 patch uitkomt. EA houdt er denk ik van om iedereen lekker te maken en vervolgens het bord niet onder de neus te schuiven.

  Ik heb die FH mod eens getest en ik moet zeggen….KOEL 8) Denk dat ik die vaker ga spelen…..
 • Je kan idd wel eens gelijk hebben over die patch, Rukkie van Rukkum.

  Maar sommige hebben wel last van die 1.45 patch, en andere niet, het zal wel per systeem verschillend zijn denk ik……
 • Ik hoorde van een mod van 550 mb met moderne wapens enzo
 • Dat is DesertCombat, zeer strak en zeker de moeite waard om hem te downloaden!
  www.desertcombat.com
 • Ik zag hem op Fileplanet, is nog wel alfa (0.4) dus nog 0.6 te gaan.
 • Ja ze noemen elke versie die uit komt alfa of beta :-?
  Ik denk dat ze dat doen omdat er meestal na 2 maand alweer een nieuwe versie uitkomt en dus elke versie gewoon een test is.
 • wordt het veel gespeeld of zijn er maar 10 harcore fans die het op 1 server spelen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.