Vraag & Antwoord

Games

Hoe zit het nou met cs 1.6 stream enz.?

Anoniem
None
20 antwoorden
 • Ik hoor geruchten dat cs 1.5 over gaat naar 1.6. Kan iemand mij hier wat tips over geven? Bv.: Waar ik cs 1.6 kan downloaden en wat er met stream bedoelt wordt.

  :D Alvast bedankt, :D
 • http://www.steampowered.com/
 • Steam is een programma waar heel 1.6 eigenlijk op draait, je download en update alles via Steam, je connect via Steam (kunt overgins ook HLSW weer gewoon gebruiken) en je kunt Friends en Servers opslaan met Steam.

  Steam vervangt eigenlijk de huidige WON en wanneer WON binnenkort plat gaat kun je alleen nog maar 1.6 spelen.

  Veel succes met het installeren en draaiende houden van Steam…… :-?
 • Steam crasht meer, dan dat het werkt. Moet soms me hele pc rebooten door dat progsel. Ik hoop dat HL2 niet steam gaat gebruiken, of dat er een hack voor komt (misschien helpt de source leak (waar of hoax) daar voor.
 • Ik denk niet dat HL2 met Steam zal werken, lijkt me namelijk zeer onlogisch.

  PS: Source leak ben ik ook al tegen gekomen, is dus geen hoax. :wink:
 • Steam zuigt !!!
 • dus uiteindelijk kan ik m'n counterstrike cd die ik hier heb liggen van hL generation weggooien omdat ie toch niet meer werkt?!?!?!
  das toch dom…. :roll:
 • Gaat CS 1.5 er nou nog uit? :)

  Ik speel zo heel af en toe nog CS met een paar maten van me (hij blijft goud en oud ;) ) en ik vond 1.6 (met steam dus) erg tegenvallen en al zou WON met 1.5 eruit gaan, dan geen CS meer voor mij.
 • Je kon de BETA van 1.6 altijd zonder key spelen. Nu moet je bij het installeren van een MOD via Steam je key invoeren. Bij voorgaande versies kreeg je altijd een WonID gebaseerd op je CD-Key. Nu krijg je dus een SteamID gebaseerd op diezelfde CD-Key.

  Het is nog niet bekend wanneer WON er nou uitgaat maar naar verwachting duurt het niet al te lang meer. En trouwens Clanbase (en CPL als je daar toevallig aan meedoet :wink: ) zijn overgestapt op 1.6. Dus je zou in principe alleen nog maar kunnen pubben.
 • is het dan wel mogelijk om je CS die ik heb (de versie die bij HL: generation zit) te updaten naar 1.6?
 • Zolang het een werkende key is (lees: dat je er ook 1.5 mee kunt spelen) zal die bij 1.6 ook gewoon werken.
 • //TheGame Ja, het is mogelijk om die te updaten. Je moet dan Steam installeren en aangeven welke games je wilt toevoegen. Vervolgens zal steam je oude games converteren.

  Ben zelf he-le-maal niet te spreken over Steam… Werkt bij mij meer niet dan wel. En dan is het nog baggertraag. Heb het er zelfs al niet meer op staan… :cry:

  Tevens denk ik dat HL2 júist met deze software zal gaan werken. Men heeft Steam alleen eerder uitgebracht op HL/CS om te kunnen testen en reacties te polsen.

  Ook is het zo dat WON alleen nog maar via Steam te benaderen zal zijn. CS 1.5 zal dus niet meer werken, tenzij je op een LAN speelt. Hier heb je namelijk nog een probleem met de Steam-client:[quote:51ca286a4c]Met de pas verschenen beta kun je gratis Counter-Strike 1.6 en Half-Life uitproberen. Om te kunnen spelen moet je wel verbonden zijn met het Internet, iets wat vooral op LAN-party‘s een probleem kan gaan opleveren, aangezien iedere Steam client eerst via het Internet moet worden aangemeld.

  Bron: Half-life.nl[/quote:51ca286a4c] Net als Raven Shield en UT2003 (En waarschijnlijk nog meer spellen waarvan ik het niet weet…) Zul je dus een Internet-verbinding moeten hebben om op een LAN te kunnen gamen… :cry:

  Ik verwacht dat RS, UT2003 en HL2 wat betreft multi-player op een LAN niet echt in trek zijn/zullen komen??

  Greetz!
 • [quote:83041447fc="Anakin"]
  Ik verwacht dat RS, UT2003 en HL2 wat betreft multi-player op een LAN niet echt in trek zijn/zullen komen??
  [/quote:83041447fc]

  UT2003? Ik zag afgelopen weekend op Netgamez toch een hele compo van UT2003 en ook daar was geen internet verbinding aanwezig.
 • [quote:a752ca2b36="Boerke87"][quote:a752ca2b36="Anakin"]
  Ik verwacht dat RS, UT2003 en HL2 wat betreft multi-player op een LAN niet echt in trek zijn/zullen komen??
  [/quote:a752ca2b36]

  UT2003? Ik zag afgelopen weekend op Netgamez toch een hele compo van UT2003 en ook daar was geen internet verbinding aanwezig.[/quote:a752ca2b36]Vreemd. Ik heb zelf ook zo'n server willen opzetten, maar kwam niet echt ver… Zie hier.

  Misschien was er dus wel een verbinding, maar niet voor jullie!? Zo niet, dan zou ik graag horen hoe je een server op kan zetten, zonder dat zowel server als client het internet opgaan!?

  Greetz!
 • Er was wel een internet verbinding aanwezig maar die was slechts voor een klein aantal PC's die men eventjes kon gebruiken voor te mailen ofzo. In ieder geval niet voor op te gamen. Ik speel CS dus ik weet niks van UT2003 maar misschien heb je hier iets aan.
 • [quote:1717e27cbf="Boerke87"]Er was wel een internet verbinding aanwezig maar die was slechts voor een klein aantal PC's die men eventjes kon gebruiken voor te mailen ofzo. In ieder geval niet voor op te gamen. Ik speel CS dus ik weet niks van UT2003 maar misschien heb je hier iets aan.[/quote:1717e27cbf]Helaas heb ik daar inderdaad niets aan. Maar je bevestigd mijn vermoeden. Er was dus een internet-verbinding beschikbaar… :roll:

  Zoals je ook had kunnen zien in mijn post wordt verificatie uitgevoerd door de server, dus dat is de enige die een internet-verbinding nodig heeft…?

  Bij CS/Steam is dat anders. Daar moet op elke PC de Steam-client gestart worden en heeft dus elke PC een internet-verbinding nodig…

  Greetz!
 • De server heeft dan inderdaad logischerwijs wel toegang tot het internet anders zouden die paar aparte PC's waarschijnlijk ook niet veel doen. :wink:
 • Hartstikke bedankt voor jullie reacties,

  ik heb nu steam geïnstalleerd en het bevalt me perfekt, ook alle aanpassing ten opzichte van 1.5. De interface bevalt me ook zeer goed.

  Op naar half life 2 en condition zero.
 • mmm, boerke87, hl2 speelt wel op steam, ook al hebben ze nu problemen met het programma. Ik geloof dat het probleem was dat ze te weinig bandbreedte hadden, maar ik kan me ook vergissen.
  Half-life2 gaat dus wel op steam werken, ook al hebben vele mensen een hekel aan steam….
 • Te weinig bandbreedte…..hmm dat valt onder de categorie DOM?? Ze weten dat miljoenen mensen CS'en…..

  En ach ze hebben genoeg tijd om voor extra bandbreedte te zorgen voor HL2, tot april 2004 welteverstaan! :evil:

  Trouwens Steam draait weer aardig hier, geen crashes of vastlopers ofzo, alleen de connect snelheid laat te wensen over maar daar is overheen te komen. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.