Vraag & Antwoord

Games

Max Payne 2

Anoniem
None
42 antwoorden
 • Fantastisch spel!
  Ik heb 'm via US import, en 't is alle $$$ waard.
  Mooie graphics, strak verhaal alleen veel te kort…(1 dag uit)

  de nieuwe havok engine wordt nog niet helemaal ten volle gebruikt, maar de interactie met de omgeving is toch al heel vet..

  al met al een aanradertje
 • Ik heb hem nu ook, echt een top spel, net als deel 1 een meeslepend verhaal. schitterende GFX, een must have voor mensen met een Radeon 9500 of sneller.
  De physic engine is ook erg realistisch.
  En niet te vergeten het geluid, dit is echt een spel om een 4.1 of 5.1 boxen zet om je heen te hebben.

  Aanrader, zeker voor de fans van het eerste deel.
 • Heb het nog maar heel even gespeeld, maar het is prachtig. Loopt lekker hier op 1280x1024 met haast alles op hoog, en daar heb je niet eens een ati 9500 voor nodig!
  Verhaal vat ik alleen nog niet zo. Komt misschien wel omdat ik MP1 nooit heb uitgespeeld?
 • Jij mist alleen de DirectX 9 effecten (Pixel Shader 2.0) met een DirectX 9 kaart is het spel helemaal perfect. maar op een ti 4200 ziet het er ook prima uit.

  Het verhaal is vaag in het begin maar dat komt omdat het voor Max payne zelf ook vaag is, in het begin draait het er juist om om er achter te komen wat er is gebeurd.
 • In MP2 hebben ze een soort proloog-filmpje gebouwd waardoor je snel kan zien wat er in het eerste deel gebeurt is.

  Maar het beste lijkt me dat je uit een 'nice-price' bak een exemplar van de eerst MP haalt, die speelt en dan aan 2 begint..
 • Inderdaad! Erg leuk spelletje. Jammer dat ik hem al binnen 6 uur en 45 minuten had uitgespeeld (met extra`s). :roll:
 • [quote:0426e437dd="double_V"]In MP2 hebben ze een soort proloog-filmpje gebouwd waardoor je snel kan zien wat er in het eerste deel gebeurt is.

  Maar het beste lijkt me dat je uit een 'nice-price' bak een exemplar van de eerst MP haalt, die speelt en dan aan 2 begint..[/quote:0426e437dd]

  'k heb deel 1 wel, ben er op 1 of ander manier gewoon nooit aan toe gekomen. Zou ik vandaag even lekker mp spelen. Is de trackmania demo uit, heb ik die
  gespeeld :evil:
 • Ken ik um ook spele ? ja de systeem eisen weet ik ligt ver boven mijn eisen alleen zal ik het spel wel in 640X480 Medium Detail kunnen spelen ? of misschien wel hoger ?…
 • Ik vind dat het spel verbazend goed draait. Op mijn TB1400 met Radeon 8500 loopt 'ie uitstekend. En dan hoef ik echt niet alles op low te zetten. Dat had ik niet verwacht.
 • Weer zo kort als MP1? En weer geen mogelijkheid om iets anders te doen nadat je het verhaal gespeelt hebt? Dat is jammer…

  Jochem
 • Je hebt nu wel een paar nieuwe modes. Zoals Dead Man Walking, dan moet je zo lang mogelijk zien te overleven. Leuk voor eventjes maar houdt je niet echt lang bezig. :o
 • Ik vind dat het spel verbazend goed draait. Op mijn TB1400 met Radeon 8500 loopt 'ie uitstekend. En dan hoef ik echt niet alles op low te zetten. Dat had ik niet verwacht.

  Ik heb TB1000 met 8500 LE. 512 ram. Ben benieuwd wat ie bij mij doet :roll:
 • [quote:934042c720="Senior"]Ken ik um ook spele ? ja de systeem eisen weet ik ligt ver boven mijn eisen alleen zal ik het spel wel in 640X480 Medium Detail kunnen spelen ? of misschien wel hoger ?…[/quote:934042c720]

  Je vraag dat met deze specs:

  [i:934042c720]P3 866 MHZ , Nvidia GeForce 2 MX 64 Mb,(FLUT vga kaart) 320 MB Geheugen , Windows 98 Second Edition en Windows XP Professional (Dual Boot)[/i:934042c720]

  Die videokaart is veel te langzaam, dat gaat een probleem worden, zeker met de specs die Rockstart aangeeft, ik zou maar eens gaan upgraden met als eerste je videokaart (wat dus geen goede kaart is)
 • Sodeju, hij is inderdaad kort. Ik heb best lang over Max Payne (1) gedaan, omdat ik het leuk vind om bepaalde scenes vaak over te spelen. Een situatie benaderen als een puzzel en met handgranaten op precies de juiste plek e.d. met zo min mogelijk verlies van health ergens doorheen komen. Ook dit keer heb ik dat gedaan, maar ik gok dat ik er toch maar 10 uur over gedaan heb om het uit te spelen.
  Maar… wat een spel zeg! Wat vallen de lijken en objecten fantastisch, vooral in bullettime. Het geluid is ook super, de het surround-effect is echt heel goed uitgewerkt.
  Briljant spel!
 • dat vind ik ook vind het altijd een uitdaging om zonder geraakt te worden te overleven. Soms speel ik een stukje net zo lang door totdat het me gelukt is…
 • [quote:f4d4a983d3="Red Dragon"][quote:f4d4a983d3="Senior"]Ken ik um ook spele ? ja de systeem eisen weet ik ligt ver boven mijn eisen alleen zal ik het spel wel in 640X480 Medium Detail kunnen spelen ? of misschien wel hoger ?…[/quote:f4d4a983d3]

  Je vraag dat met deze specs:

  [i:f4d4a983d3]P3 866 MHZ , Nvidia GeForce 2 MX 64 Mb,(FLUT vga kaart) 320 MB Geheugen , Windows 98 Second Edition en Windows XP Professional (Dual Boot)[/i:f4d4a983d3]

  Die videokaart is veel te langzaam, dat gaat een probleem worden, zeker met de specs die Rockstart aangeeft, ik zou maar eens gaan upgraden met als eerste je videokaart (wat dus geen goede kaart is)[/quote:f4d4a983d3] VGA kaart flut ? ja dat vinden anderen mensen misscihen jah alleen voor de dingen waar ik m'n computer voor gebruik is het wel een beetje een goede kaart… Ik ben bijvoorbeeld geen EXTREME hard-gamer die elk spel op de hoogste resolutie wil kunnen spelen .. Wat ik ermee bedoel te zeggen is dat als je bijv net als mij bijv. geen extreem zware spellen speelt dan is het een goede vga kaart wat ook in mijn SIG staat.. 8) als ik een game op 640X480 op High Detail kan spelen met 30 fps of hoger ben ik al blij…. :P :roll: :wink: Groetjes Senior.
 • Ik vind het ook een prachtig spel, alleen vind ik het jammer dat je maar 1 kant op kan (dus bijna alle deuren zitten dicht, behalve de deur die je moet hebben). Ik ben er nog net mee begonnen, dus misschien wordt het nog moeilijker…(Of niet)
 • Goede middag,

  kzit met een probleem ik zit vast :oops: :oops:

  kzit in part 2 in chapter 2 je weet wel waar je uit de bestelwagen komt, daar zit ik vast. Ik kom uit de wagen ga naar boven daar dood ik 2 cleaners dan nog naar boven daar zie ik de springstoffen dan door deur naar de grote hal, daar dood ik andermaal 2 cleaners ik ga naar boven via de roltrap daar door de deur en in dat lokaaltje zit ik vast en kan nergens meer weg, iemand die mij de oplossing wil sturen??

  alvast bedankt

  greetz schumi
 • Geweldig spel!! Vanaf het begin dat je het spel opstart wil je gewoon door gaan! super mooie graphics draait zelfs nog op 1024 bij 768 alles op high op mijn geforce 440mx fsaa staat zelfs nog op 2x (who needs a 9800pro?)
  Geweldig goed verhaal en varierende omgevingen echt zo'n spel wat je in 1x uitspeeld. Alleen jammer dat het wat kort is maar dat is dan ook het enige nadeel.
 • [quote:3b6b19c084="AoM"]super mooie graphics draait zelfs nog op 1024 bij 768 alles op high op mijn geforce 440mx (who needs a 9800pro?)
  .[/quote:3b6b19c084] Als je niet weet wat je mist mis je het ook niet he AoM 8)


  //Schumi_wk

  Na de roltrap moet je boven naar links de kamer in, daar de explosieven kapot schieten, de lift deur is nu kapot, ga in de lift en klim op het dak van de lift, je kan nu verder naar de volgende kamer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.