Vraag & Antwoord

Games

Commando3 : Destination Berlin

Anoniem
Night Light
7 antwoorden
 • Heey allemaal HIJ is uit (in de US),

  wat vinden jullie van het spel? Ik vind hem wel goed maar hij is wel pittig! missie 1 : dood een duitse sniper met een superieur wapen aan de van jou : your a dead man…
 • Ik vind hem wel leuk :lol: En ik vind hem ook wat makkelijker als Commandos2, die missie met die sniper is voor de 1ste keer inderdaad pittig :wink:
 • Hij is ook in nederland uit hoor, ik had hem Donderdag in mijn handen bij de Dixons, en de Free Record Shop heeft hem ook liggen, zit alleen nog te twijfelen om hem te kopen (49,95 euro). de demo was wel aardig maar vond ik nog niet goed genoeg, ik wacht even de reacties van anderen af die hem hebben gekocht.
 • Wel leuk op zich maar het lijkt meer op een soort van uitbreiding op commandos 2 zelfde graphics ed.
  En het is wel erg makkelijk geworden :S als je gezien word schieten ze standaard de eerste keer mis.
  Het is ook wel raar dat de vijand veel verder kan schieten, je zou denken dat die goed getrainde commandos ook wel ver kunnen schieten.
 • daar ben ik het niet helemaal mee eens… c3 is wel iets meer grafische (niet veel) in c2 blijven de kranten liggen in c3 niet. Verder lijken ze wel veel op elkaar maar dat is wel positief!
 • grafisch is het spel zwaar ruk!!!!!!!!! voor de rest is het meer van het zelfde en als je het mij vraagt een egt afrader voor zo'n 50 euries :wink:
 • Ja, wat wil je…. Commandos is zowiezo altijd al een spel geweest voor de gameplay en niet echt voor de meest hoogstaande grafische kwaliteit….
  Ik heb em nog niet gespeeld trouwens, maar binnekort komt ie ook in mijn spellenkast te staan, want Commandos vind ik echt een van de beste spellen aller tijden!!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.