Vraag & Antwoord

Games

nog meer te downen gratis games???????

Anoniem
PS
35 antwoorden
 • Nog een oudje dat je gegarandeerd nooit hebt gespeelt. Enenmy Nations. De uitgever ging namelijk kort na de release failiet en de ontwikkelaars hebben besloten om het gratis voor download ter beschikking te stellen. Je moet de download wel zelf op schijf branden maar ik verwacht dat dat geen probleem zal opleveren. Het spel zelf is vreselijk slecht. Ik heb er een avond aan besteed en heb nu het gevoel alsof de ontwikkelaars een paar uur van mijn leven hebben gestolen. Het duurde uren om een basis op te bouwen en aan het eind daarvan had ik het gevoel niets bereikt te hebben. Maar misschien vinden anderen het wel leuk dus ik dacht ik plaats hier even een link. Altijd leuk voor de collectie immers.

  http://www.enemynations.com
 • [quote:878ba2c7f6="The_Picard"]Nog een oudje dat je gegarandeerd nooit hebt gespeelt. Enenmy Nations. De uitgever ging namelijk kort na de release failiet en de ontwikkelaars hebben besloten om het gratis voor download ter beschikking te stellen. Je moet de download wel zelf op schijf branden maar ik verwacht dat dat geen probleem zal opleveren. Het spel zelf is vreselijk slecht. Ik heb er een avond aan besteed en heb nu het gevoel alsof de ontwikkelaars een paar uur van mijn leven hebben gestolen. Het duurde uren om een basis op te bouwen en aan het eind daarvan had ik het gevoel niets bereikt te hebben. Maar misschien vinden anderen het wel leuk dus ik dacht ik plaats hier even een link. Altijd leuk voor de collectie immers.

  http://www.enemynations.com[/quote:878ba2c7f6]

  uhmm, gaat hier meer om volledige games die gratis te downloaden zijn, ik kan hier alleen een demo vinden, en een page om hem evt te kopen;

  http://www.enemynations.com/store/index.htm
 • Je kan het in de demo subdirectory vinden. Het is inderdaad niet echt duidelijk dat het om het volledige spel gaat maar dat is het echt.

  Hier is een direct link.

  http://www.abandonware.it/mirror/enations.rar
 • [quote:635aedc3a5="PS"]Rockstar geeft weer een oud spel gratis weg, Wild Metal Country. Ik heb er zelf nog nooit van gehoord, maar misschien zijn er liefhebbers.[/quote:635aedc3a5]

  Ik heb dit spel orgineel, maar ik moet zeggen dat ik er nooit echt veel aan vond. Je rijdt een beetje rond in een tank, en moet het een en ander afschieten en bepaalde voorwerpen halen in een level. Werd vrij snel saai.

  Ik heb het dan ook niet lang gespeeld. Maarjah, toch een leuke move die gratis games. (zijn ze niet allemaal gratis? :evil: ;) )
 • [quote:7084060667="Alexander Online"]Cerschrikkelijk goed spel, waar MOHAA niet tegen op kan is Wolfenstein Enemy Territory. Goed!!!! Verveeld gewoon niet, er zitten standaard levels maar ook hele goede door anderen gemaakte. Ik speel het met vrienden op internet alleen maar. En ook op kleine LAN party. Dit is echt een spel wat langlang niet verveeld en leuk blijft! AANRADER!

  http://www.enemy-territory.com[/quote:7084060667]

  niet echt beter uitgevoerd dan bijvoorbeeld een sof2. Verschrikkelijk irritant als je half dood op de grond ligt.
 • Maar in tegenstelling tot SoF2 is het gratis en ben bij Enemy Territory komt tenminste ook een beetje tactiek en vaardigheid om de hoek kijken…
 • [quote:3165f84643="Hu'uruun"]Maar in tegenstelling tot SoF2 is het gratis en ben bij Enemy Territory komt tenminste ook een beetje tactiek en vaardigheid om de hoek kijken…[/quote:3165f84643]

  sof2 is tegenwoordig ook zo goed als gratis. En bij sof2 win je echt geen wars zonder taktiek. (laatste war gewonnen met negatieve ratio's, puut op teamwork dus (CTF))
 • Eerst even dit. Een discussie over welk spel een ander beter moet vinden hoort hier niet thuis dus doe dat ergens anders.


  Okee ik heb er nog één. Al wat ouder en erg niche gericht maar er zullen zeker mensen zijn die dit leuk zullen vinden.

  The Ardennes Offensive 2.
  Een oorlogs simmulator van SSG. Erg saai voor diegene die niet houden van spellen waarbij je moet nadenken over niet alleen je volgende actie maar ook de tegenzet van jouw tegenstander en wat jij dan weer zal doen. En dat alles voordat je je eerste zet maakt. Turnbased en graphics moet je er zelf voor het grootste deel bijdenken. Er zit een tutorial bij, LEES DEZE voordat je begint anders begrijp je er niets van. Dit spel werkt niet onder XP maar als je ergens nog een oude win95/98 computer hebt staan dan zal die er zeker geen moeite mee hebben om het te draaien.

  Link naar de site
  http://www.wargamer.com/wachtamrhein/tao2.htm

  Directe download link
  http://www.users.on.net/chrism/tao2.EXE

  Veel plezier en ik zal kijken of ik nog wat kan vinden,

  The Picard
 • Ik weet ook een leuke freeware game : Blip&Blop.
 • [quote:4a3af37205="Computerfreakje"]Ik weet ook een leuke freeware game : Blip&Blop.[/quote:4a3af37205]
  hehe ja die zat ooit bij pczone en staat d8 ik op fileplanet. Lekker smurven en snorkels knallen en af en toe een paar troetelbeertjes of pokemon.
 • leuk spelletje op de cnc site: cnc attack copter.

  je vliegt in apche met 3 type wapens.
 • Nog een opmerking. Als je een spel aanraad wil je dan ook een link geven? Ik doe die moeite namelijk ook voor jullie.

  Okee, vandaag een vliegsimulator. Flightsimulator 2003 is erg duur en hoe goed ook voor velen het geld niet waard. Als je dan toch echt (dus niet in een arcade shooter) wil vliegen maar geen geld wil uitgeven is er een goed alternatief. Flight Gear. Deze maand even genoemd als een linux alternatief voor FS in Computer Totaal maar ook prima te draaien op windowsOPs. Grafisch niet zo geavanceerd maar dezelfde realistische vlieg ervaring.

  Hoofdsite
  http://www.flightgear.org/

  Directe download link (82MB)
  ftp://ftp.sunsite.org.uk/sites/ftp.flightgear.org/flightgear-ftp/Win32/fgsetup-0.9.3.exe

  Op de hoofdsite heb je ook toegang tot sceneryfiles en informatie over het programma dus ik raad iedereen aan om die ook te bezoeken.
 • [quote:90049b4116="sdk"]leuk spelletje op de cnc site: cnc attack copter.
  [/quote:90049b4116]
  die staat eigenlijk niet op de cnc site maar op de site van pogo: http://ea.pogo.com (pogo is een onderdeel van EA Games)
  daar staan meerdere online games.
  en zijn volgens mij of java spelletjes of flash spelletjes (weet ik eff niet..)

  een directe link:
  http://ea.pogo.com/rooms/roomtabs.jsp?game=ccstrike&site=eaco&lkey=3ff1864d2a8362a50a66fd3e0000283c
 • [quote:2ba7573086="The_Picard"]Nog een opmerking. Als je een spel aanraad wil je dan ook een link geven? Ik doe die moeite namelijk ook voor jullie.[/quote:2ba7573086]

  als je geinteresseerd bent is het helemaal niet vreemd zelf ff de generals site te zoeken. (staat met koeie letter attack chopper op)

  "ik doe die moeite ook voor jullie" is zoeits als de buurman die zegt ja als ik mijn carport veeg doe ik ook die van jullie, ik verwacht dat jij dan ook de mijne doet.
 • Misschien kent iemand nog het antieke Microsoft Space Simulator?

  Hier een gratis versie, er zijn op het net erg veel uitbreidingen te vinden.
  Google maar raak ;)


  http://www.medphys.ucl.ac.uk/~martins/orbit/orbit.html
 • Voor de schietlustigen onder ons is dit wellicht een aardig spelletje.

  http://crimsonland.reflexive.com/crimsonland/
 • Online games kunnen ook relaxt zijn en die hoef je niet een te downloaden (mmorpg's) 8)
 • Kwam er weer eentje tegen, dit keer wel een oudje :wink:

  http://www.gamer.nl/nieuws/21218

  ScummVM is een proggie om ouwe adventures onder windows te spelen, inmiddels zijn [b:9ab58a7624]Beneath a Steel Sky[/b:9ab58a7624] en [b:9ab58a7624]Flight of the Amazon Queen[/b:9ab58a7624] door de oorspronkelijke ontwikkelaars vrijgegeven als freeware.
 • Dat spel ziet er echt niet uit! :o
 • Onlangs werden wij "opgeschrikt" 8) door een gratis te downloaden versie van Hidden & Dangerous. Nu zijn er ongewtijfeld nog meer van zulke aardige gratis acties geweest in het verleden. Wellicht leuk voor ieder hieronder de leukste games te vermelden met de link.

  http://www.3dgamers.com/games/hiddendangerous/

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.