Vraag & Antwoord

Games

sof2 backup

Anoniem
Nightfire
6 antwoorden
 • ik heb sof 2 gekocht vandaag en wil er een kopie van de disk op me HD hebben maar dat lukt me niet. weten jullie msch iets waar mee je een backup van de cd kan maken op de HD?
 • heheheh, zeg dan gewoon de waarheid, je hebt em van iemand geleend of van de bieb en wilt em kopieren.

  Nou omdat ik niet te beroerste ben zal ik je melden dat je de cd na het installeren (in ieder geval niet op multiplayer) nodig hebt. Nog steeds geld echter het serial verhaal, met zijn 2en met de zeflde serial op zelfde server is autokick (ban).
 • [quote:b2e3f569f1="sdk"]heheheh, zeg dan gewoon de waarheid, je hebt em van iemand geleend of van de bieb en wilt em kopieren.

  Nou omdat ik niet te beroerste ben zal ik je melden dat je de cd na het installeren (in ieder geval niet op multiplayer) nodig hebt. Nog steeds geld echter het serial verhaal, met zijn 2en met de zeflde serial op zelfde server is autokick (ban).[/quote:b2e3f569f1]

  hou is op met zo iets te zechen voegt niets toe!

  @ak
  je kunt met bepaalde progjes makkenlijk een iso maken van de cd en dei op je hdd zetten ben ff de naam kwijt post zo wel ff naam alsi ke r op kom die isos kun je zo weer op een cd branden mocht 1 van je cd's kapoet gaan
 • check de andere topic over kinderspelletjes.
 • Clone CD kun je cd naar harde schijf schrijven, en dan bv met deamon tools openen als virtuele cd drive. (niks illigaals aan, als de cd van je eigen is)
 • alcohol120% is beter, dit is de beste kopiersoftware van het moment, het kan rippen naar een image en tegelijkertijd mounten. Ook werkt het met alle huidige cd beveiligingen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.