Vraag & Antwoord

Games

Halo: valt vies tegen

Anoniem
royzwiers
15 antwoorden
 • Ik heb halo fftjes gespeeld maar het viel echt tegen. Ik heb dat stukje op het ruimteschip gespeeld tot op de landing op de planeet.

  De vijanden zien er vergleken met Unreal2 helemaal niet mooier uit (helemaal niet mooi eigenlijk). En ik krijg teveel het gevoel van die scripted events. (saaie o jee nu blokkeert de deut, toch 2 stappen terug en links af).

  Ik vind het dus voorlopig een flop. De grapics zijn volgens mij gelijk met de xbox versie die ik 1-2 jaar geleden speelde.
 • *gaaap* dat gevoel had ik al bij de demo …
 • tja dan is het nog steeds wachten op een nieuwe leuke shooter. Misschien dat UT04 het vervolg wordt zoals dat meteen na UT had moeten gebeuren.
  Doom3 lijkt me hoe langer ze het uitstellen hoe minder en sof3 hoor je nog erg weinig over (doom3 engine vandaar).
 • tsjah das wel vaker zo met games die ze van een console naar de pc omzetten… persoonlijk vind ik de xbox versie veel beter spelen…
 • [quote:4c42ff81b9="sdk"]Ik heb halo fftjes gespeeld maar het viel echt tegen. Ik heb dat stukje op het ruimteschip gespeeld tot op de landing op de planeet.[/quote:4c42ff81b9]

  Mag ik je sterk aanraden om verder te spelen? Je hebt helemaal gelijk, het eerste gedeelte is gewoon crap. Lijkt veels te veel op de standaard shooter. Maar daarna wordt het echt beter, trust me. Al is het spel nauwelijk vooruit te branden. :-?
 • Ik ben al meteen gestopt na het begin in dt ruimteschip. alleen maar die schrale vliegende bolletjes. Je mannetje beweegt als een stofzuiger. En de omgeving ziet er niet uit. Kon het niet opbrengen om verder te spelen. Terwijl ik op reclames etc zie met buggy's rijen op mooi omgevingen etc. Ik snap er niks van.
 • Als je het in het begin al saai vind word het alleen maar saaier!!
  Het begin vond ik nog wel leuk beetje in die buggy rijden enzo.
  Maar na een tijdje worden alle levels die je al gehad heb 10 keer herhaald (en ze waren al saai).

  Ik snap niet dat sommige mensen dit leuk vinden ik heb persoonlijk nog nooit zo'n slecht spel gespeeld.
 • is dit het topic voor mensen met een HALO trauma ofzo….. :-?
 • halo zuigt gewoon gigantisch hard … :gaap:

  echt geen ruk aan… typisch weer zo'n standaart microsoft spel …

  ook zoiets… heb je het geinstalleert ..ga je naar "start" .."programma's" om iets op te starten…
  MICROSOFT GAMES!!!!!  omfg… typisch microsoft… reclame in hun eigen programma… omfg..

  oftewel; bagger spel :wink:
 • Ik heb alleen ruimteschip gespeeld. Ik kwam niet verder. Was gewoon een schraal spel. Bij ene ruit kon je er wel doorheen, bij de andere niet. Gewoon slecht spel.
 • lekker boeiend……. als je het niet wil spelen speel je het niet als je het wel wil spelen speel je het wel…… heb je daar een topic voor nodig? :P
 • [quote:086889677b="Vandread"]lekker boeiend……. als je het niet wil spelen speel je het niet als je het wel wil spelen speel je het wel…… heb je daar een topic voor nodig? :P[/quote:086889677b]


  we mogen er toch wel over discusieren ..doh….
 • Hmm titel had dan ook kunnen zijn: Hoe kut vind jij halo?

  Maar dat klinkt niet echt lekker
 • [quote:a91e95f620="Vandread"]lekker boeiend……. als je het niet wil spelen speel je het niet als je het wel wil spelen speel je het wel…… heb je daar een topic voor nodig? :P[/quote:a91e95f620]

  Soms willen mensen hun hart even luchten en gaan ze op zoek naar lotgenoten :lol:

  Gelukkig komen er nog aardig wat andere shooters op de markt komende tijd. Ik ben zelf van plan om XIII aan te schaffen. HL2 en UT2004 lijken me ook wel aardig.
 • halo is in het begin idd zeeer saai en klote maar na een x aantal levels wordt het wel beter te spelen (lees: leuker)
  ik heb ook de xbox variant gespeeld en ik vind dat de controls op xbox irritanter zijn maar de spelerveraring met 2 spelers tegelijk door 1 missie is veeel cooler…
  al met al vind ik halo op pc niet de beste maar gewoon ok spel
  ik ga nu dan toch echt maar verder met c&c; generals:Zero Hour :P (okee RA2 was beter maar deze is ook verslavend en wil alles missies uitgespeeld hebben ,opnieuw had HD format saves weg :'()

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.