Vraag & Antwoord

Games

america's army probleem

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Ik heb dit spel geinstallerd, alles gaat goed, kan die training volgen enz…
  maar dan als ik een online spel wil spelen raak ik er maar niet uit, heb reeds een acount, maar als ik een server aanklik, hoor ik een paar schoten en uiteindelijk kom ik gewoon terug in het menu,
  via gamespy dan maar geprobeerd, lukt ook niet, hij zegt steeds can't find america's file

  heeft er dit nog iemand gehad?? en zo ja wat is de oplossing, heb anders nog nooit probs gehad met online games, deze hier is ofwel heel slecht geprogrammeerd of het prob zit hem bij mij (wat ik begin te betwijflen want ik heb al vanalles geprobeerd en met andere games heb ik geen probs)
 • Spel draait bij mij perfect. Heb je een account? Draai je PunkBuster, er is ook een patch beschikbaar die connectie-problemen verhelpt, probeer die eens, ik neem wel aan dat je V1.9.0 hebt?
 • versie 2.0 is al uit, je kan ook problemen krijgen als je van patch 1.4 helemaal naar 2.0 patched.
 • [quote:33367c1a2d="AoM"]versie 2.0 is al uit, je kan ook problemen krijgen als je van patch 1.4 helemaal naar 2.0 patched.[/quote:33367c1a2d]
  aha, is die al uit, mooi zo……nou kijk eens aan, dan is dat ook zeker de moeite waard, zijn er veel verbeteringen?
 • Komt er niet ff te staan iets van: Honor too low ofzoiets. In dat geval heb je te weinig Honor om in die bepaalde server te spelen.

  Moet je trainingsservers zoeken zodat je extra honor krijgt en zo op meer servers kunt spelen.

  Hoe krijg je honor: Win missies, voltooi objectives als Squad of Fireteam leader dacht ik. En belangrijkste schiet niemand dood van je eigen team.

  Lang geleden dat ik het gespeeld heb dus weet het niet meer precies…verbeter me. :wink:
 • [quote:b5aefab6e8="Venzent"][quote:b5aefab6e8="AoM"]versie 2.0 is al uit, je kan ook problemen krijgen als je van patch 1.4 helemaal naar 2.0 patched.[/quote:b5aefab6e8]
  aha, is die al uit, mooi zo……nou kijk eens aan, dan is dat ook zeker de moeite waard, zijn er veel verbeteringen?[/quote:b5aefab6e8]
  nieuwe features :
  - special forces training & missies

  - nieuwe wapens voor de 'special forces' (ze kunnen zelfs de wapens iets aanpassen door een ACOG, reflex sights, geluidsdemper en/of granaatwerper te kiezen)

  - missies voor de sf-teams, waarbij ieder team uit sf & standaard soldaten bestaat (dus iemand in een ander pakje is niet meteen je vijand)

  - je schijnt wel iets van 15 honour-punten te moeten hebben wil je uberhaupt als sf kunnen kwalificeren
 • ik heb ook een probleem! ik kan wel dus al die trainingen doen, heb ook een account.. maar als ik inlog op een internet game, gaat ie hangen als er staat dat is verbonden is en het level laadt. Maar dan hangt ie en de enige manier om weer bezig te gaan is die mooie knop op mijn kast: Reset.

  Hoe komt dit? Ik heb versie 2.0

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.