Vraag & Antwoord

Games

Kings of Chaos

Anoniem
E gozeling
5 antwoorden
 • Kings of Chaos is een (gratis!) online strategiespel. Het is eenvoudig in bediening en qua strategie. Enig obstakel kan zijn dat je totaal niet uit de voeten kunt met de Engelse taal. Het spel wordt gespeeld in het land van Chaos. Dit land is verscheurd door oorlog tussen een viertal rassen, terwijl soms ook de rassen onderling nog vechten. Hier geldt dus het recht van de sterkste. Je doel is te overleven, je vrijheid te behouden, maar vooral om de sterkste te worden. Je begint met niets, maar per tijdseenheid krijg je hulp. Ieder half uur krijg je 50 goudstukken per soldaat en 1 aanvalsbeurt. Goud heb je nodig om je eerste mes te kopen en later andere zaken om beter te kunnen aanvallen of voor je verdediging van je kamp. Aanvalsbeurten heb je uiteraard nodig om naar een andere stad te gaan om aldaar te gaan plunderen. Iedere 24 uur kun je versterking krijgen van een nieuwe soldaat. Dit kun je opvoeren door vrienden en kennissen op jouw persoonlijk link te laten klikken. Als ze net zo fanatiek zijn als jij, willen ze wellicht ook samen met jou ten strijde trekken. Wanneer ze toetreden tot jouw leger en je Officier worden, dan krijg je iedere 48 uur een extra soldaat. Later in het spel kun je ook de aanwas van soldaten opvoeren door flink wat goudstukken te investeren.

  Dit is mijn persoonlijke link
  [b:906ab012a4]<knip>[/b:906ab012a4]

  Help mij een leger op te bouwen :)
 • Dit kan nooit de bedoeling van dit forum zijn ;)
 • Wat is hier mis mee.
  Ik probeer alleen mensen te interesseren in een leuk (online) spel.
  Je bent natuurlijk niet verplicht om je aan te melden bij mijn leger.
  Ik zou het wel leuk vinden, maar het hoeft niet.
 • Het is tevens ook niet volgens de faq van het spel toegestaan ;)

  [quote:8396de4fcd]
  Posting your link in chat rooms, newsgroups, message boards, or forums unless it is explicitly allowed by the owner/operator of the chat room, newsgroup, message board, forum, etc..
  [/quote:8396de4fcd]

  En aangezien er het volgende in de faq van ComputerTotaal staat…

  [quote:8396de4fcd]
  Het Computer!Totaal-forum is niet bestemd voor commerciële reclame-uitingen, niet in de vorm van afbeeldingen, en zeker niet in de vorm van links naar al dan niet commerciële pagina's in de hoop hits te genereren. Alle reclame-uitingen, hoe klein ook, zijn hier verboden. De beheerders behouden zich het recht voor berichten naar eigen inzicht te wijzigen of te verwijderen. Recidivisten krijgen eerst een waarschuwing en worden daarna onverbiddelijk van dit forum verbannen.
  [/quote:8396de4fcd]

  Wilde er eigenlijk niet verder op ingaan, ik ben geen moderator, maar omdat je vroeg wat er mee mis was, bij deze…
 • Is dit gedeelte niet bestemd voor spellen?

  En dit is toch ook niet commercieel.

  maar de gewone link naar de pagina is www.kingsofchaos.com

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.