Vraag & Antwoord

Games

America's Army: Special Forces (SFAS)

Anoniem
sdk
9 antwoorden
 • Heeft iemand deze al (AA2)
 • Ja je moet eerst een special force training doen met *zucht* een test maken. Daarna moet met een andere training proberen ongezien checkpoints proberen te bereiken. Als je dat gedaan heb kan je de special forces maps spelen en je M4m modden met grenade launcher een standaard dat je hem neer kan zetten en verschillende scopes.
  De maps zijn wel leuk alleen je hebt nu ook soldaten die met je meevechten en die lijken nogal op terroristen.

  Op zich wel leuk alleen de systeem eisen zijn verdrievoudigd 2Ghz 512 MB ram en 128Mb aanbevolen!
  Vooral die SF maps zijn zeer zwaar op mijn pc zijn ze eigenlijk niet te spelen.
  Amd athlon xp 1900+ 256mb ram Geforce 440MX.
  Ik weet niet wat het is met AA het ziet er niet eens super mooi uit maar het is gewoon zeer zwaar. Dus als je voor 2.0 aa al moeilijk draaide kan je de SF maps wel vergeten.
 • verschillen met deel 1 op gebied van gameplay? (die vond ik niet zo leuk)
 • De gameplay is nog steeds hetzelfde eigenlijk als je 1.9 leuk vond vind je deze waarschijnlijk nog leuker. Maar als je 1.9 niks aan vond vind je 2.0 denk ik ook niet leuk tenzij je het heel leuk vind je wapen te modden met geluidsdemper scope ed. Er is nu trouwens ook een gewoon handwapen toegevoegd voor snipers.
 • ik speelde 1.0 ofzo
 • 1.0 das even geleden :D Tja de gameplay is denk ik ongeveer hetzelfde gebleven het is alleen veel uitgebreider geworden. Als je breedband hebt zou ik 2.0 toch wel een keer proberen.
 • Ik had AA nog nooit gespeeld en ben ook niet een fps fan. Ik vond AA erg zwaar draaien op mijn systeem. Zoals hierboven al is aangegeven zou dat toch niet moeten mogen. Ik heb denk ik drie keer online gespeeld en vond er niets aan. Veel erg ervaren spelers die mij al vanaf afstanden afschoten vanwaaraf ik nog niet eens kon zien welke zijde zij aan vochten.
  Ik ben terug gegaan naar castle wolfenstein voor mijn online fps plezier.
 • Kna iemand mij vertellen hoe ik in godensnaam langs die checkpoint kan komen in de tweede training van special forces? Ik ben bij A aangekomen maar daarna lukt het mij niet om verder te komen. Moet ik links of rechts? Ik ben beide kanten uitgegaan en steeds loop ik op een stuk vast. Links op een brug die ik niet kan vermijden en rechts op een checkpoint. Ik weet echt niet hoe ik er voorbij moet komen en begin behoorlijk geirriteert te raken met die level.
 • [quote:0d0ae89ca8]Kna iemand mij vertellen hoe ik in godensnaam langs die checkpoint kan komen in de tweede training van special forces? Ik ben bij A aangekomen maar daarna lukt het mij niet om verder te komen. Moet ik links of rechts? Ik ben beide kanten uitgegaan en steeds loop ik op een stuk vast. Links op een brug die ik niet kan vermijden en rechts op een checkpoint. Ik weet echt niet hoe ik er voorbij moet komen en begin behoorlijk geirriteert te raken met die level.
  [/quote:0d0ae89ca8]

  ik raak zelfs niet tot bij A, frustratie allom in die training,

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.