Vraag & Antwoord

Games

Prince of Persia the Sands of Time

Anoniem
Speedy
3 antwoorden
 • Ik heb een game gedownload van de Giga server in de USA. Het spel is helemaal compleet binnen gekomen. Maar nu ik het spel geïnstalleerd heb, vraagt hij bij het opstarten van de game elke keer dat mijn video kaart (GForce 4 440 MX) sommige texture en andere dingen niet ondersteunt! In de readme file staat dat de minimale systeem eisen zijn een GForce 3.
  De computer is een p4 2.4 mhz met 512 ddr geheugen
  :(
  Kan op ok klikken en het spel start evengoed op maar is dan niet vooruit te branden zelfs als alles ingesteld is op low.

  Wie weet hier raad mee.
 • ik denk dat je de nieuwste drivers moet downloaden voor je video kaart en ook misschien opengl moet downloaden
 • Als de minimale systeem eis een GF3 vereist dan is het duidelijk, althans volgens Nvidia logica: Een geforce 4MX is dan niet voldoende! (dit staat trouwens ook in de readme, RTFM!) :roll:

  De GF4MX is namelijk niets anders dan een opgevoerde GF2 en heeft dus [b:a34041e0bc]geen[/b:a34041e0bc] ondersteuning voor DirectX 8.0, wat de GF3 wel heeft.

  That's Nvidia for you! :evil:

  /edit

  Ik heb dit spel net even geinstalleerd en gespeeld op een XP1800+ met 256Mb SDR-SDRAM en een Radeon 7500 (Min. syst. eis is een Radeon 8500). Op 800*600*32 hoefde ik alleen maar de 'special effects' op 'med' te zetten om een aardig speelbare snelheid te krijgen i.c.m. met een redelijk goed beeld… 8) En het is nog wel een 'Nvidia, the way it is meant to be played' game….haha hmmm… :lol:

  Sterker nog, ik vond het er opvallend goed uit zien voor 800*600 en ik ben toch redelijk verwend qua graphics eisen :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.