Vraag & Antwoord

Games

Hoe gooi je een granaat in Max Payne 2?

Anoniem
Laurens
12 antwoorden
 • Hallo,

  Mijn zoon vraagt me hoe je een granaat gooit in Max Payne2 maar ik moet hem helaas het antwoord schuldig blijven. Ook het boekje biedt geen uitkomst en bij de controls zie ik het ook nergens. Kan iemand me aub even uitleggen hoe dat gaat?

  Alvast bedankt.
 • gewoon selecteren en klikken met je linker muisknop (wel een beetje in de categorie van "Help het kampje van numpad brand op mijn toetsenbord is dit schadelijk voor mijn pc?)
 • Met je linker muisknop gooi je GEEN granaat. Eerst selecteer je hem (met je scrollwieltje dus) en dan klik je of OP het scroll wieltje, of je duwt op F. Bij controls staat wel hoe je een granaat gooit. Bij combat staat er namelijk: Secondary Attack. Dit is slaan met je wapen, of een granaat/molotov gooien.
  Speelze :lol:

  @sdk, er zijn soms van die kleine probleempjes die gewoon heel irritant zijn en waar je gewoon ff niet uitkomt. Ik geloof niet dat jij daar nooit last van hebt gehad.
 • [quote:e9a7d368ed="badeend"]Met je linker muisknop gooi je geen granaat. Eerst selecteer je hem (met je scrollwieltje dus) en dan klik je of OP het scroll wieltje, of je duwt op F. Bij controls staat wel hoe je een granaat gooit. Bij combat staat er namelijk: Secondary Attack. Dit is slaan met je wapen, of een granaat/molotov gooien.
  Speelze :lol:[/quote:e9a7d368ed]

  kan je beetje lezen? Het antwoord staat er al…
 • Ja ik kan lezen, dat heb ik nog net geleerd ja. Maar jij zegt dat je een granaat met je LINKER muisknop gooit. Met je linker muisknop SCHIET je. Ik denk dat je mijn berichtje beter even wat beter had kunnen lezen.
 • [quote:ad9a74bb40="badeend"]Ja ik kan lezen, dat heb ik nog net geleerd ja. Maar jij zegt dat je een granaat met je LINKER muisknop gooit. Met je linker muisknop SCHIET je. Ik denk dat je mijn berichtje beter even wat beter had kunnen lezen.[/quote:ad9a74bb40]

  ik kan ze gewoon gooien door te schieten :-?
 • Whuh :-? das wel heel raar. Maarja, het zou kunnen :D . Hij weet nu in ieder geval wat hij kan proberen om granaten te gooien :lol: en daar ging het om.
 • Volgens mij is sdk in de war met MP 1 … terwijl MP 2(!) toch net iets anders werkt op dit gebied ;)
 • [quote:15a9519d3d="JaFO"]Volgens mij is sdk in de war met MP 1 … terwijl MP 2(!) toch net iets anders werkt op dit gebied ;)[/quote:15a9519d3d]
  neemt niet weg dat het een vrij domme vraag is aangezien je in de manual?! :P hehehe en de Control config het antwoord gewoon kan vinden… :-? ja toch? niet dan?!
 • [quote:2ac45e8ee9="JaFO"]Volgens mij is sdk in de war met MP 1 … terwijl MP 2(!) toch net iets anders werkt op dit gebied ;)[/quote:2ac45e8ee9]

  ow ja ik zie het, hehe maar nog steeds domne vraag. Als ik niet weet wat throw grenade is ga ik meteen naar options–>control settings. Enige spel waarbij dat niet kan is worms 3D
 • *och* RTFM zou net zo goed zijn geweest in dit geval en anders is er nog de tutorial.
  Tenminste … als dat spul in MP2 daar wordt uitgelegd.
 • Ik denk dat je beter even een domme vraag kan stellen dan er maar mee blijven zitten toch? Ik bedoel, iedereen heeft welleens kleine probleempjes waar je niet uitkomt. En in de control settings staat secondary weapon, ik weet dat het logisch is, maar toch vind ik het geen hele domme vraag.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.