Vraag & Antwoord

Games

Halo (nieuwe update Halo)

Anoniem
teacher
7 antwoorden
 • Ik wilde net Halo online gaan spelen, toen deze met een update kwam. Deze heb ik toen geaccepteerd en nu kan ik halo niet meer opstarten zonder de cd (ik had er een patch overheen gegooid, dan hoef je niet alsmaar die cd erin te doen). Weet iemand hoe dit op te lossen is?
 • [quote:fc6740b92c="Corrie.van.rijn"]Ik wilde net Halo online gaan spelen, toen deze met een update kwam. Deze heb ik toen geaccepteerd en nu kan ik halo niet meer opstarten zonder de cd (ik had er een patch overheen gegooid, dan hoef je niet alsmaar die cd erin te doen). Weet iemand hoe dit op te lossen is?[/quote:fc6740b92c] <je hebt dus als ik het goed begrijp een NO-CD CRACK Gebruikt ? foeifoei dat mag niet!
 • lekker makkelijk. Doe ik altijd. Alleen de game kopen, instaleren, en dan een nocd crack erover. Niet meer zoeken naar waar je het spel ook al weer heb neergelegen, gewoon gelijk spelen.
 • [quote:c4f5ae2501="Corrie.van.rijn"]lekker makkelijk. Doe ik altijd. Alleen de game kopen, instaleren, en dan een nocd crack erover. Niet meer zoeken naar waar je het spel ook al weer heb neergelegen, gewoon gelijk spelen.[/quote:c4f5ae2501] Wist je trouwens al dat jij nu illegaal beyig bent ? Lees DEYE FAQ MAAR EENS :evil: >>>2. NO-CD cracks
  Deze vallen ook in de categorie Warez en het is dus niet toegestaan deze te requesten of te posten. Dat je het orgineel hebt en je er erg zuinig op bent en dat je daarom een NO-CD crack wilt is geen excuus.
  Zelfde verhaal gaat op voor serials en andere game cracks.

  3. Abandon ware(z)
  Games die al enkele jaren oud zijn en niet meer in te winkel zijn te verkrijgen komen vaak op abandon ware(z) sites terecht. Nu denken veel mensen dat je dat zo legaal kan downloaden, maar in de meeste gevallen zit er nog gewoon auteurs recht op de betreffende software.
  Het aanbieden van dergelijke games is dus niet toegestaan en ook het verzoeken om dat soort sites mag hier niet, hoe wanhopig je ook op zoek bent naar een bepaald spel. Probeer het eens in vraag en aanbod, misschien kan iemand je daar verder helpen.
  Ben je er absoluut zeker van dat een game vrij gegeven is door de makers dan is het uiteraard wel toegestaan om een linkje te geven.
 • Doet halo het nu wel met cd? Anders zou ik hem gewoon even herinstalleren, dan is het denk ik wel opgelost.

  Officieel is het gebruik van No-Cd cracks/patches niet toegestaan, dit werkt copieeren, of het bij vrienden zonder cd installeren in de hand.

  Scenic20
 • Je kunt een nieuwe CD-patch halen, of iets anders :-)

  Andere mogelijkhedne:
  - Halo cd binnen handbereik
  - iso maken en mounten als je Halo wilt spelen
  - eenofandere virtual-cd-manager
 • Ik ga hem wel opnieuw installeren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.