Vraag & Antwoord

Games

Geen cijfers in Need For Speed Underground

Anoniem
Chris_GbaSpDude
7 antwoorden
 • Hee!
  Ik heb sinds kort NFSU, maar ik heb een probleempje.
  Als ik ga racen dan zie ik geen cijfers, de cijfers zijn vervangen door grijze vakjes. Als ik mijn wagen ga tunen dan zie ik geen plaatje van bijv. een motor (bovenaan), maar een vaag plaatje. Alle instellingen staan op zijn hoogst, wat kan ik doen om dit rare probleem op te lossen???
 • haha ik zal de lamo's ff voor zijn:

  post het in het need for speed topic of, www.google.nl of www.nvidia.com
  :P
 • heb je alle updates van widown en van nfs gedownload? dit wil vaak helpen…
 • Heb het zelfde probleem gehad……. je zegt alles op max te hebben maar is dit in het spel of in de settings van je 3d kaart.. ik had namelijk alles nog op preformance staan in mijn settings van m'n videokaart.. ( ivm 3dmark03)…
 • Met max settings bedoel ik de settings uit het spel zelf.
  Verder heb ik de nieuwste drivers voor mijn video-kaart (radeon 9700 pro), dus daar kan het ook niet aan liggen. Hij doet het voor de rest wel goed (laad snel, geen haperingen, goed geluid).
 • ok ik weet niet hoe het bij jou video kaart zit maar bij mijn kaart (9800 xt) kan ik deze instellen dmv een schuif balk op max preformance of max quality of iets ertussen…. als ik alles op max preformance zet heb ik de zelfde problemen ik heb dit op kunnen lossen door meer quality te kiezen….
 • Hier met een 9800Pro ook last van gehad. Inderdaad in driver iets meer quality instellen, stonden nog op performance van het benchmarken. :) nVidia kaarten hebben er geen last van, Radeons vreemd genoeg wel. Ik weet zeker dat je probleem hiermee opgelost is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.