Vraag & Antwoord

Games

welk gamepad voor racegames

Anoniem
None
7 antwoorden
 • ik wil een goede gamepad aanschaffen voor racegames.
  wil geen stuur!

  welke types zijn aan te bevelen?
 • Gamepads zijn gewoon niet voor racegames. Als je geen stuur wilt kun je beter op je tobo blijven spelen.

  Reconsider.
 • Bij zo'n gamepad hangt het er toch vaak vanaf wat je zelf makkelijk in de hand vind liggen. Wat de een een top-gamepad vindt, daar kan een ander weer niet goed mee overweg.

  Het beste is om in de winkel gewoon uit te proberen wat jij het prettigst vind.
 • Gamepads vin ik niet handig voor racegames.
  Je kunt echt het beste een stuurtje kopen
 • Ik zou in ieder geval een gamepad met analoge sticks nemen. Dat is veel prettiger voor racegames. Ik race zelf ook wel eens met Firestorm Dual Analog, dat gaat best goed maar toetsenboord werkt soms net zo prettig. Op een toetsenbord moet je alleen veel tikjes geven om soepel een bocht door te komen!
  Verder inderdaad gewoon proberen welke gamepad het lekkerst in de hand ligt en niet vallen voor al die fancy extra features als trilmodus en draadloos e.d., heb je echt niet nodig. Een goede gamepad kost niet meer dan 20 á 30 euro!
  Succes
 • De Duall Strike Sidewinder van MS kan beide helften bewegen (analoog) door middel van een bal, werkt perfect met racegames en heb je toch een pad. Is af te halen voor een schappelijke prijs in Almere :-)

  http://www.microsoft.com/uk/sidewinder/dualstrike.asp
 • [quote:f940fb0e62="The_Dude"]Gamepads zijn gewoon niet voor racegames. Als je geen stuur wilt kun je beter op je tobo blijven spelen.

  Reconsider.[/quote:f940fb0e62]

  gamepads ownen in racegames. Ik heb een joystick, stuur en een gamepad. De gamepad gebruik ik het meest.

  Je moet dan wel zo''n gamepad met pookjes hebben. de linker voor het sturen en de rechter voor gas geven. Zo kan je lekker makkelijk met half gas een bocht door. (heb een speedlink/bullfrog met forcefeedback +/- 25 euro)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.