Vraag & Antwoord

Games

Splinter Cell Install Probleem!.

Anoniem
honeymaker
6 antwoorden
 • Hej mensen,

  Ik zit met een heel irritant probleem
  ik heb een [u:9e82428720]legale[/u:9e82428720] versie van Splintercell
  en als ik hem install vraagt hij naar een tijdje om Cd2.
  die doe ik er dan in en onder het installeren geeft hij ineens een fout melding dat er een verkeerde cd in zit, en dat ik Cd1 erweer in moet doen.
  en dan krijg ik een foutmelding dat hij de Setup afsluit, ik heb deze fout wel vaker gehad ook bijv met battlefield! :(

  iemand een idee wat ik hier aan kan doen
 • Probleem Opgelost!
  Slotje!
 • Fijn voor je, maar dit forum is ook bedoeld om van elkaar te leren, dus zouden we graag willen weten wat de oplossing uiteindelijk was…
 • nou ik had dat ook dus ik heb gewoon mijn dvd brander gebruikt voor cd 2 en hij vroeg niet meer om cd1 (omdat die nog in de andere drive zat).
 • Ik heb al verschillende keren vastlopers en/of foutmeldingen gehad bij de nieuwste spellen & met mij ook een aantal vrienden. Zit er toevallig geen fout in windows installer of zo? (splinter cell en Max Payne 2 gaven o.a. problemen overigens) Of heeft Microsoft met een hotfix iets verkeerds verander ofzo? Met andere woorden: hebben meer mensen hier last van?
 • Ik heb Max Payne ook een paar x moeten installeren voordat hij helemaal vlekkeloos liep. Hij sloeg 2 x vast tijdens installeren en toen wilde die daarna ook het spel nog niet opstarten weer opnieuw geinstalleerd en sindsdien geen problemen meer dus wat het zou kunnen zijn :-?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.