Vraag & Antwoord

Games

zoek een action flight game????

Anoniem
sdk
10 antwoorden
 • ik speel al enige tijd de mod van battlefield: desert combat en kan er geen genoeg van krijgen. vooral die straaljagers (bij het gebruik van een joystick) zijn echt killing en laten de tegenstanders geen schijn van kans. Mooiste is dan als bij de eindscore de punten gelijk zijn aan de kills met en dat jezelf minimaal bent gekilled. Die spawning points veroveren en 2 punten krijgen geloof ik wel. Nu zoek ik nog zo'n soort action flight game. Heb wat demo's geprobeerd van IL2 en Lock On maar vind deze wat aan de saaie kant. nu waren deze demo's niet online dus wellicht dat het originele spel (multi player dus) zelf wel de moeite waard is. of heeft iemand nog andere leuke suggesties????????????
 • B17 is ook zo'n soort spelletje
  Hier is een link naar het spel: Klik
 • [quote:9037e77b20="bmw"]ik speel al enige tijd de mod van battlefield: desert combat en kan er geen genoeg van krijgen. vooral die straaljagers (bij het gebruik van een joystick) zijn echt killing en laten de tegenstanders geen schijn van kans. Mooiste is dan als bij de eindscore de punten gelijk zijn aan de kills met en dat jezelf minimaal bent gekilled. Die spawning points veroveren en 2 punten krijgen geloof ik wel. Nu zoek ik nog zo'n soort action flight game. Heb wat demo's geprobeerd van IL2 en Lock On maar vind deze wat aan de saaie kant. nu waren deze demo's niet online dus wellicht dat het originele spel (multi player dus) zelf wel de moeite waard is. of heeft iemand nog andere leuke suggesties????????????[/quote:9037e77b20]

  probeer de ah64/apache eens te vliegen, die bied meer uitdaging (en is stuk dodelijker)
 • laten we het ff ontopic houden 8)
 • [quote:7e59103547="sdk"][quote:7e59103547="bmw"]ik speel al enige tijd de mod van battlefield: desert combat en kan er geen genoeg van krijgen. vooral die straaljagers (bij het gebruik van een joystick) zijn echt killing en laten de tegenstanders geen schijn van kans. Mooiste is dan als bij de eindscore de punten gelijk zijn aan de kills met en dat jezelf minimaal bent gekilled. Die spawning points veroveren en 2 punten krijgen geloof ik wel. Nu zoek ik nog zo'n soort action flight game. Heb wat demo's geprobeerd van IL2 en Lock On maar vind deze wat aan de saaie kant. nu waren deze demo's niet online dus wellicht dat het originele spel (multi player dus) zelf wel de moeite waard is. of heeft iemand nog andere leuke suggesties????????????[/quote:7e59103547]

  probeer de ah64/apache eens te vliegen, die bied meer uitdaging (en is stuk dodelijker)[/quote:7e59103547]

  alleen dat ding bestaat niet meer (dacht ik)
 • [quote:a676461208="Interficior"][quote:a676461208="sdk"][quote:a676461208="bmw"]ik speel al enige tijd de mod van battlefield: desert combat en kan er geen genoeg van krijgen. vooral die straaljagers (bij het gebruik van een joystick) zijn echt killing en laten de tegenstanders geen schijn van kans. Mooiste is dan als bij de eindscore de punten gelijk zijn aan de kills met en dat jezelf minimaal bent gekilled. Die spawning points veroveren en 2 punten krijgen geloof ik wel. Nu zoek ik nog zo'n soort action flight game. Heb wat demo's geprobeerd van IL2 en Lock On maar vind deze wat aan de saaie kant. nu waren deze demo's niet online dus wellicht dat het originele spel (multi player dus) zelf wel de moeite waard is. of heeft iemand nog andere leuke suggesties????????????[/quote:a676461208]

  probeer de ah64/apache eens te vliegen, die bied meer uitdaging (en is stuk dodelijker)[/quote:a676461208]alleen dat ding bestaat niet meer (dacht ik)[/quote:a676461208]
  zeker wel. het zit er pas in sinds 0.4 dus misschien dat je hem daarom niet kent? Hij zit in bijvoorbeeld DC desertsiege maar ook in Kharkov en nog vele andere.
  alleen dat ding bestaat niet meer (dacht ik)

  [img:a676461208]http://www.desertcombat.com/Vehicle%20Images/Ah64-sm.jpg[/img:a676461208]
 • Lock On: Modern Air Combat…..net nieuw……ontzettend gelikte graphics, op dit moment de beste straaljager-simulatie op de markt.

  Nadeel…..handboek van 137 blz….onwijs veel toetsenbordcombinaties….die het spelen dus moeilijker maken en voor de mensen die gewoon een potje willen vliegen het bijna onmogelijk maken.

  Grootste nadeel: spel vereist een geweldig state-of-the-art systeem om het allemaal lekker aan het draaien te krijgen. Detail kun je wel laag zetten maar het oog wil ook wat en het spel vereist nog een redelijk snelle pc als je alles op z'n laagst zet.

  Speel hem nu een aantal dagen….ziet er geweldig mooi uit maar ben nou net weer zo iemand van instant-action…en dan is dit spel toch echt even aanpoten….maar zeker een aanrader.
 • arcade vliegsims ?

  Secret Weapons of the Luftwaffe dat dit jaar werd uitgebracht is echt iets op dat 'Wingcommander'-actie niveau. Dus geen ingewikkelde simulatie, maar gewoon vliegen en vijanden afschieten tijdens 'missies'.

  Daarnaast zou je nog 'Crimson Skies' kunnen proberen. Het zal ondertussen bij de budget-series liggen … (tenzij je de Xbox-versie met Live! ondersteuning koopt ;))

  En misschien is UT'04 straks wel wat … daar zit ook een licht vliegtuigje in dat je tijdens de Onslaught-levels kunt gebruiken (te vergelijken met Conquest in BF1942).

  En dan is er straks natuurlijk nog de opvolger van BF1942 die zich in Vietnam gaat afspelen. De allereerste jets zullen daar beslist ook te vinden zijn.

  Als laatste mogelijkheid is er nog Operation Flashpoint … waarvan 'binnenkort' ook nog een deel 2 zal verschijnen. Het vliegmodel in deze serie is net zo arcade-achtig als in BF1942 (alhoewel misschien wel iets serieuzer).
 • zit dat vliegtuig in OF ook al in deel 1????
 • Welk vliegtuig ?
  OF1 speelt zich af tijdens de 'Koude Oorlog' (= de jaren 80) … als het vliegtuig door de amerikanen werd gebruikt dan zal het er wel in zitten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.