Vraag & Antwoord

Games

starwars Kotor

Anoniem
Noxic
5 antwoorden
 • Is er iemand die starwars; kotor speeld. Ik heb em bijna uit maar vraag me eigenlijk af of ik met ds points een ander spel gekregen had, of volg je dan de zelfde verhaal lijn maar dan als onbeschoft sith mannetje. Is er iemand die dit gedaan heeft? Ben ik wel benieuwd na.
 • Ik ben net opnieuw begonnen om hem op Dark uit te spelen. Ik ben ook wel benieuwt of ik op ze minst een ander einde krijg.

  Valt me wel op dat de Darkside punten gemakkelijker te verdienen zijn dan de lightside.

  Ik meld het wel ff als ik iets drastisch tegen komt.
 • [quote:b0815a805d="Noxic"]Ik ben ook wel benieuwt of ik op ze minst een ander einde krijg.[/quote:b0815a805d]

  Een ander einde zeker weten. Ik heb het Light Side gespeeld en ben nu op een kwart van dark side. Het verhaal is ongeveer gelijk, met als verschil dat je andere bounty's, forcepowers e.d. krijgt. Het is zeker de moeite waard om hem op zowel light als dark te spelen.

  [quote:b0815a805d]Valt me wel op dat de Darkside punten gemakkelijker te verdienen zijn dan de lightside.[/quote:b0815a805d]

  Dat klopt volledig met Star Wars he! Het donkere pad is altijd makkelijker; laat je niet afleiden van 'the light' :wink:
 • sneller DS punten betekend snellere upgrade van je main caracter. Wordt ie nog sterker aan het einde. Ik kreeg tijdens lightside diverse aanboden om voor dark te gaan. Zullen dit switch punten zijn?
  Ik ben nu door mijn laatste wereld manaan heen! Dat was wel makkelijk, met Juhani, Jolee en ik (en met veel force power) een eitje! Ik denk dat ik the star force op hard ga spelen.
 • Ik speel hem als Lightsite en ben inmiddels 100% light, ik heb dus de LS bonus. het was inderdaad lastiger om te behalen dan DS punten te krijgen.
  Echter LS is goed te doen.

  Ik hoef alleen nog maar naar de planaat waar de StarForge is en dan ben ik klaar, daarna ga ik hem zeker een keer als Dark Side uitspelen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.