Vraag & Antwoord

Games

Slechtste spel 2003

Anoniem
None
40 antwoorden
 • Ok ik nomineer X2 (slechte training+erg veel bugs, zoals tijdens het dokken ineens achter de muren vastzitten er vervolgens dood gaan doordat je in de buitenmuur zit). En Lock on air combat.
 • Thirteen (XIII)
 • Mijn grootste tegenvaller was Enter The Matrix, weer een ontwikkelaar die denkt dat een filmlicentie reden is om er maar een belabberd spel van te maken. En het erge is dat het nog met gigantische verkopen vanwege de naam en filmbeelden, wordt beloond.

  Gelukkig alleen maar gedownload, dus de schade bleef beperkt tot 4 verspilde cd-r's 8)
 • [quote:3755a21197="Duketheboss"]Thirteen (XIII)[/quote:3755a21197]

  nee vond ik echt goed spel, erg veel afwisseling (sneaken/knalle balle) een supermooie graphics.
 • [quote:f27bd59d9c="PS"]Mijn grootste tegenvaller was Enter The Matrix, weer een ontwikkelaar die denkt dat een filmlicentie reden is om er maar een belabberd spel van te maken. En het erge is dat het nog met gigantische verkopen vanwege de naam en filmbeelden, wordt beloond.

  Gelukkig alleen maar gedownload, dus de schade bleef beperkt tot 4 verspilde cd-r's 8)[/quote:f27bd59d9c]

  enter de matrix was beetje saai ja, maar niet het slechtste spel :wink:
 • Need For Speed : Underground (nfsu / n4su)
  Iedereen zulke goede dign erover, dus overgebrand. (om te proberen ja)
  Maar damn wat een lelijk standaard spel !!!
  In 1998 had je een excact dezelfde game, alles zelfde alleen natuurlijk andere naam, en die ik bedoel was russisch.
  Maar zowieso, slow like hell, (traag), lelijk, standaard, kutbesturing, lelijke auto's, slechte levels (weinig vrijheid, heel veel hetzelfde), korte levels, als je een dag speelt, ken je alles al, en is er niks meer aan, kortom, leuk voor als je je verveelt. Verder geen ene flikker aan !
 • [quote:461d9f8dbf="PS"]Mijn grootste tegenvaller was Enter The Matrix, weer een ontwikkelaar die denkt dat een filmlicentie reden is om er maar een belabberd spel van te maken. En het erge is dat het nog met gigantische verkopen vanwege de naam en filmbeelden, wordt beloond.[/quote:461d9f8dbf]Inderdaad een slecht spel. 5 minuten spelen is heel leuk, even alle moves doen, en zo mooi mogelijk iemand in elkaar trappen/schieten. Daarna wordt het heel erg saai.
  Een ander slecht spel vind ik Halo. Het zal aan mij liggen, maar ik vind ook dit gewoon erg eentonig, en dus ook saai na 5 minuten spelen.
  [quote:461d9f8dbf="PS"]
  Gelukkig alleen maar gedownload, dus de schade bleef beperkt tot 4 verspilde cd-r's 8)[/quote:461d9f8dbf]
  Ik ken het :roll: (het komt wel handig uit om mijn kamer mee te behangen :lol: )
 • [quote:861e7b8e92="sdk"]Ok ik nomineer X2 (slechte training+erg veel bugs, zoals tijdens het dokken ineens achter de muren vastzitten er vervolgens dood gaan doordat je in de buitenmuur zit). En Lock on air combat.[/quote:861e7b8e92]
  hmm … dan heb je een heel ander spel gehad dan ik.
  Bovendien is er inmiddels een tweede patch.

  Er zitten alleen twee nadelen aan :
  = je moet je registreren op hun forum voordat je ook maar iets van support kunt lezen en/of de patches kunt downloaden (je hebt dus wel een geldige key nodig)

  = het spel controleert vanaf v1.2 of je 'virtual drives' hebt (zoals Alcohol 120% e.d.). Ook kan het zijn dat het problemen geeft als er een CD-R/W drive in je systeem zit.

  Dit geldt straks ook voor alle toekomstige Ubisoft-spellen (Ravenshield ook in een patch & Far Cry straks dus ook).

  Wat mij betreft geen slecht spel, maar belachelijk paranoide ondersteuning die het gebruik van warez alleen maar bevordert …
  *grr* ik erger me er nu al aan terwijl ik er nog geen problemen mee heb gehad. :(
  // —
  Nominaties 'slechtste spel' :
  - Halo : te veel herhaling & te slechte graphics/prestaties voor zo'n oud spel

  - NFS:UG … een slechte fast&furious-rip off. Veel te beperkt tov de rest van de NFS-serie. Slap arcade-gevoel tov de Burnout-serie.
  (maar weet je wat echt triest is ? Er komt ook een officieel spel van de film … )

  - ETM : 't is een spel gebaseerd op een film … iets anders was niet te verwachten.
  Wat mij betreft hadden ze er beter aan gedaan om het 'verhaal' van het spel in Matrix 2 & 3 te gebruiken zodat die films nog wat zinnigs bevatten.

  Meest uitgemolken spel :
  -1- The Sims
  -2- Medal of Honour-serie

  Meest uitgemolken licentie :
  Lord of The Ring … Tolkien zou in z'n graf rondtollen als ie wist wat ze met zijn verhaal & wereld in die spellen deden. :evil:
 • [quote:332729c38d="turbo-pascal"]Need For Speed : Underground (nfsu / n4su)
  Iedereen zulke goede dign erover, dus overgebrand. (om te proberen ja)
  Maar damn wat een lelijk standaard spel !!!
  In 1998 had je een excact dezelfde game, alles zelfde alleen natuurlijk andere naam, en die ik bedoel was russisch.
  Maar zowieso, slow like hell, (traag), lelijk, standaard, kutbesturing, lelijke auto's, slechte levels (weinig vrijheid, heel veel hetzelfde), korte levels, als je een dag speelt, ken je alles al, en is er niks meer aan, kortom, leuk voor als je je verveelt. Verder geen ene flikker aan ![/quote:332729c38d]


  volgens mij ligt dat gewoon aan je pc :wink: :P
 • [quote:e9f5f1d828="Chestah"]volgens mij ligt dat gewoon aan je pc :wink: :P[/quote:e9f5f1d828]
  inderdaad… zeker als ik alle opties uit zette ging het echt f0cking snel :-? niet normaal gewoon, 1e nfs die ik heb uitgespeeld ^_^ deze is juist erg afwisselend omdat er verschillende vormen van racen in zitten…. in andere NFS spellen was het juist altijd hetzelfde wat je deed.

  Halo von dik nix aan, dat spel is pas eentonig :lol:
 • [quote:9c2463f918="PS"]Gelukkig alleen maar gedownload, dus de schade bleef beperkt tot 4 verspilde cd-r's 8)[/quote:9c2463f918]

  Moet je net als ik ook gewoon CDRW's voor dit soort dingen gebruiken he…. :)

  Slechte spel van 2003? Al heb ik het niet gespeeld (omdat ik zo'n vervelende Geforce 4 MX kaart heb), lijkt me toch echt Deus Ex: Invisible War worden hoor. Moet je dat forum eens zien; word je echt depressief van… :cry:
 • Een paar die naar mijn idee hoge ogen gooien:

  Enter The Matrix (dertien in een dozijn)
  Indiana Jones - the emperor's tomb (onmogelijke controls)
  Judge Dredd (stompzinnig)
  Halo (eentonig, slechte graphics)
  Tomb Raider - angel of darkness (onmogelijke controls)
  Postal 2 (boring, totaal gebrek aan verhaal)
  Red Faction
  Chaser

  Veel slechte spellen dus. En zoals gewoonlijk zijn de console ports zo goed als onspeelbaar op een PC. Waarbij Indy wel de kroon spant.
 • gerben noemt wel een aantal goede, over nfsu ben ik het helemaal niet eens. Echt topspel, rete snel. Je moet niet janken dat een spel sloom is als je pc het niet aankan en al helemaal niet over lelijk beginnen, voor het eerst eens echte mannetjes bij de start ipv 2d plaatsjes.
 • bah … je zou Burnout, Wipeout of FX-Zero (sp?) eens moeten zien.
  Dan weet je hoe echte snelheid er uit ziet ;)

  Ik vond de details maar matig in NFS:U
 • [quote:ac4870dc41="JaFO"]bah … je zou Burnout, Wipeout of FX-Zero (sp?) eens moeten zien.
  Dan weet je hoe echte snelheid er uit ziet ;)

  Ik vond de details maar matig in NFS:U[/quote:ac4870dc41]

  reflecties :roll:
  startbabes :roll:
  opspattend water :roll:
  100den mogelijkheden voor stickers :roll:

  details genoeg lijkt me :roll:
 • Ligt niet aan me pc. Ik bedoel gewoon, duurt opzich nog redelijk lang laden (vergeleken met andere games, op dezelfde pc). En dan verwacht ik er dus wat van. Ik vond het echt helemaal nergens naar lijken. Auto's rijden kut (niet omdat ik niet de allerbeste racer ben, maar gewoon vaag.) Ene verekte traag, en de andere veel te snel wardoor je als je plankgas geeft ( zeg maar :roll: ), je direct aan het andere eind van de straat bent.
  Vooral dat zeer beperkte gedoe. Weinig keuze aan het begin, ,maar dat kwam dat later wel. Maar ook als je alles hebt gehaald is het lelijk. Kleine, lelijk gemaakte en korte levels. Lelijk(e) menu('s). Gewoon bagger. Als ze nou slim waren geweest, hadden ze nu de game aangekondigd, en dan nog een maand of 4 gewacht, en er heel erg veel meer van gemaakt, en hem dan rond april/juni gereleased. Dan wassut misschien nog wat geworden…
 • [quote:1a2020b1d1="turbo-pascal"]Ligt niet aan me pc. Ik bedoel gewoon, duurt opzich nog redelijk lang laden (vergeleken met andere games, op dezelfde pc). En dan verwacht ik er dus wat van. Ik vond het echt helemaal nergens naar lijken. Auto's rijden kut (niet omdat ik niet de allerbeste racer ben, maar gewoon vaag.) Ene verekte traag, en de andere veel te snel wardoor je als je plankgas geeft ( zeg maar :roll: ), je direct aan het andere eind van de straat bent.
  Vooral dat zeer beperkte gedoe. Weinig keuze aan het begin, ,maar dat kwam dat later wel. Maar ook als je alles hebt gehaald is het lelijk. Kleine, lelijk gemaakte en korte levels. Lelijk(e) menu('s). Gewoon bagger. Als ze nou slim waren geweest, hadden ze nu de game aangekondigd, en dan nog een maand of 4 gewacht, en er heel erg veel meer van gemaakt, en hem dan rond april/juni gereleased. Dan wassut misschien nog wat geworden…[/quote:1a2020b1d1]

  ik heb nog nooit een wachtijd gezien bij nfs :-? (2 seconde ofzo)
 • Waarschijnlijk door mijn overvolle schijf (220mb vrij, nog nooit gedefragmenteerd (80gb, 1.5 jaar oud ofzo). Die heeft neit zo lang meer, hij ratelt steeds harder.
  Afgezien van dat langzame gekut, blijft het naar mijn mening een niet-goed-spel oftewel Slechtste spel 2003
 • [quote:bd4df0e716="turbo-pascal"]Waarschijnlijk door mijn overvolle schijf (220mb vrij, nog nooit gedefragmenteerd (80gb, 1.5 jaar oud ofzo). Die heeft neit zo lang meer, hij ratelt steeds harder.
  Afgezien van dat langzame gekut, blijft het naar mijn mening een niet-goed-spel oftewel Slechtste spel 2003[/quote:bd4df0e716]

  niet te hopen voor je dat je winxp hebt, die houdt namelijk van een virtueel geheugen van +/- 1700 mb. Dat zou wel wat slow downs kunnen veroorzaken.
 • Heb wel XP Pro English Corporate, maar ja. Heb geen virtueel geheugen aanstaan. ( 1024mbRAM, dus zou een grote page/hiberFILE worden … :wink: )

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.