Vraag & Antwoord

Games

Sims hot date, hoe kom je in die taxi?

Anoniem
Bosje
7 antwoorden
 • Hallo,

  mijn zoontje heeft vandaag Sims Hot Date gekocht en probeert nu met de taxi naar de stad te gaan. Hij belt een taxi, die komt, het spel vraagt of je op wilt slaan. Daarop antwoord hij ja. Vervolgens gebeurd er niets. Hij kan niet in de taxi komen, en als je je muis op de taxi houdt staat er 'geen akties beschikbaar'. Wat moet hij nog meer doen om in die taxi te komen? Het miniscule boekje geeft geen enkele aanwijzing, behalve 'pak de telefoon en bel een taxi'.
  Ikzelf weet helemaal niets van de Sims, ik heb al een tijdje zitten zoeken maar ik begrijp eerlijk gezegd weinig van het spel. Kan iemand ons helpen?

  Alvast bedankt,
 • En als je niet opslaat?
 • De vraag die je krijgt is dat het huis opgeslagen wordt. En vervolgens 'weet je zeker dat je het huis wilt verlaten Ja/Nee. Als je nee antwoord is de taxi gelijk weer verdwenen.
 • Ik heb hem ook, en mijn zusjes spelen het nogal vaak, maar die hebben er helemaal geen probleem mee.Heb je alleen hot date, of ook nog andere uitbreidingen.Als je alleen hot date hebt, kan je dit eens proberen:
  http://thesims.ea.com/downloads/getfile_sri.php?filename=HDPatch_Europe.exe
 • Die patch heb ik direct al gedraaid dus die hielp aanvankelijk ook niets.

  Toch is het probleem is inmiddels al opgelost. Nadat we het speelveld een kwartslag gedraaid hadden deed hij het ineens wel. Waarom nu wel? Geen idee. Feit is dat nu keurig als mogelijkheid 'Instappen' boven de taxi verscheen, en dat sindsdien ook is blijven doen.

  Dus bedankt voor de moeite mensen, maar we zijn er inmiddels al uit.
 • hehe, ik ken dat probleem. Dat heb je met de gebrande versie. Als je dan een volgende expansion pack installeerd doet die functie het ook weer.
  Dus weet je zeker dat ie gekocht is?
 • [quote:0af792ccbc="no_name"]
  Dus weet je zeker dat ie gekocht is?
  [/quote:0af792ccbc]

  Yep, heel zeker. Bij Bart Smit voor het belachelijk hoge bedrag van 32 euro. Voor een uitbreiding!!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.