Vraag & Antwoord

Games

DTM race driver 2 komt eraan :D

Anoniem
None
10 antwoorden
 • [quote:340580f17f]
  In plaats van het eerste deel aan te passen en te verbeteren heeft het development team 95% van de code opnieuw geschreven, en het resultaat mag er zijn …

  Nog een dikke twee maanden en "DTM Race Driver 2 - The Ultimate Racing Simulator" zal in de winkels liggen. Inderdaad, "ultimate", want in DTM Race Driver 2 kan geracet worden in vrijwel alle takken van autosport waar in wedstrijdverband in gereden wordt. Van DTM en Formule Ford tot Ice Racing en Street Racing.

  Inmiddels hebben we de game in de laatste fase van ontwikkeling aan een aantal journalisten laten zien, en de reacties waren zonder uitzondering erg lovend.

  We hebben trouwens niet alleen journalisten uitgenodigd om een kijkje achter de schermen te nemen. Ook Nederlands beste coureur Christijan Albers en een afvaardiging van de toonaangevende website www. autosport.nl hebben al even mogen 'testrijden'.

  Om het met de woorden van Christijan Albers samen te vatten : "DTM Race Driver 2 is net zo verslavend als het racen zelf"

  We zijn er erg trots op dat Christijan als 'Vice Meister' DTM 2003 graag met zijn foto op het packshot van onze game wilde staan. In onze ogen Nederlands beste coureur samen met onze beste race game tot nu toe.

  Om een voorproefje te geven van wat er in april aan zit te komen staan vanaf vandaag de packshots van DTM Race Driver 2 op de website van Christijan en op www.autosport.nl .

  De website van Christijan vind je hier : http://www.christijan.com/
  ………
  inkorting om ff kort te houde
  ………
  Noot voor redacties en webmasters: Bij deze het vriendelijke verzoek de packshots niet voor maandag 9 februari a.s. op jullie eigen
  website(s) te plaatsen, maar te verwijzen naar www.christijan.com en/ of www.autosport.nl
  [/quote:340580f17f]
 • a ze hebben al een website enzo

  http://www.codemasters.com/dtm2/dutch/

  [list:234e8a5321]31 kampioenschappen in 15 verschillende takken van autosport waaronder: DTM, GT Sports Car Racing, Street Racing, Rally, V8 Supercars, Global GT Lights, Rally Cross, Formule Ford, Open Wheel Grand Prix en Classic Car Racing.


  35 auto's waarvan elke raceliefhebber droomt, waaronder de Aston Martin DB5 (bekend uit de James Bond films), de fameuze Ford GT, de supersnelle Koenig C62, de Land Rover Bowler Wildcat, de Nissan Skyline GT-R (R34) en de Jaguar XJ220


  31 gelicenseerde en fictieve locaties bieden in totaal 48 circuits inclusief onze nationale trots Circuitpark Zandvoort, maar ook Hockenheim en het beroemde Australische Surfers Paradise uit de V8 serie.


  Tot 21 auto's tegelijkertijd op het circuit, bumper-aan-bumper strijdend om pole position.


  Geheel vernieuwde physics en game engines die rekening houden met zowel de intuitieve gamer en gamers die meer houden van realistische simulatie.


  De meest realistische schade engine ooit in een race game gebruikt zal het gedrag van de auto in hoge mate beinvloeden. Ruiten breken, deuren slaan open en wielen kunnen van hun assen breken. Een frontale botsing kan er zelfs voor zorgen dat de race voor jou voorbij is!


  Volledige online game mogelijkheden voor alle platforms en een system link mode voor Xbox.


  De AI is gecontrolleerd agressief, dit houdt in dat ze voldoende competitie bieden zonder je onnodig van de baan te rijden


  Een verbazingwekkende nieuwe render engine die zorgt voor 60 soepele frames per seconde. Verder zijn er schitterende video effecten toegevoegd zoals 'motion blur' en 'depth of field' waardoor de beste graphics ooit in een race game gezien ook nog eens zeer realistisch overkomen.


  De meeslepende verhaallijn voert je door 31 alle kampioenschappen


  [/list:u:234e8a5321]
 • Ik wil niet heel lullig doen, maar staat er niet ergens in de FAQ dat dit geen nieuws forum is ofzoiets? Of dat er geen nieuws in principe gepost moet worden. Kijk als je nou zegt van bla bla dit komt wat vind je er van, maar een hele website quoten lijkt me overdreven of igg te veel van het goede. Maar voor de rest kijk ik hier erg naar uit. Het spel mag wel wat verbeteringen qua rijgedrag.
 • het ziet er erg goed uit, maar ik hoop dat ze het iets minder arcade-achtig hebben gemaakt. Dat vond ik bij deel 1 nogal tegenvallen. Het rijden kwam helemaal niet realistisch over.

  Desondanks kijk ik hier wel naar uit! :D
 • LOL … ik hoop dat ze deze keer iets meer hun best hebben gedaan op die 'verhaallijn' en met name die hoofdpersoon.
  Jakkes wat zag dat er gruwelijk uit … alleen X2 heeft het gepresteerd om nog meer tenenkrommend acteer-talent & slechtere graphics voor dat soort zaken te gebruiken.

  Enne sdk … een volgende keer wat minder letterlijk & uitgebreid die websites quoten, want anders ga ik hier alle websites van UT'04 leegplunderen … ;)
 • [quote:bbd99a1536="maarten144"]Ik wil niet heel lullig doen, maar staat er niet ergens in de FAQ dat dit geen nieuws forum is ofzoiets? Of dat er geen nieuws in principe gepost moet worden. Kijk als je nou zegt van bla bla dit komt wat vind je er van, maar een hele website quoten lijkt me overdreven of igg te veel van het goede. Maar voor de rest kijk ik hier erg naar uit. Het spel mag wel wat verbeteringen qua rijgedrag.[/quote:bbd99a1536]

  je moet niet janken met je 72 posts, bekijk de andere onderwerpen eens ("blablabla demo is uit" enz)


  @jafo ja dat verhaal was idd niet zo boeiend. Wat erg frustrerend in deel 1 was was die pitstraat, moest je heel snel drukken op wat je wilde doen maar als je dan fout doet (geen tijd om alleen benzine in te vulle) en je rijd door wordt je aan einde gediskwalificeerd.

  Vond deel 1 er wel erg goed uitzien en nu ze hier ook motion blur hebben moet het nog beter zijn. Hoop alleen niet zo veel als bij nfs want met 280 door die smalle straatjes met zo'n beetje 1 grote blur is niet fijn.
 • Verhaal ? Ik vond dat stekelvarken dat voor de hoofdpersoon moest doorgaan al irritant genoeg … ;)

  't is wel leuk dat Zandvoort eindelijk eens in een racespel zit, maar voor de rest kan het racen op zo'n officieel circuit niet boeien. Ik heb liever wat meer vrijheid qua route …
 • [quote:2940472e52="JaFO"]Verhaal ? Ik vond dat stekelvarken dat voor de hoofdpersoon moest doorgaan al irritant genoeg … ;)

  't is wel leuk dat Zandvoort eindelijk eens in een racespel zit, maar voor de rest kan het racen op zo'n officieel circuit niet boeien. Ik heb liever wat meer vrijheid qua route …[/quote:2940472e52]

  hmm bij deze spellen is het juist de truuk het circuit perfect te kennen. Dit op een heel andere manier dan bij NFS enzo. Je moet je rempunten bepalen en optimaliseren. Ook kon je in deel 1 je auto zwaar aanpassen. Ik deed altijd extra vleugel voor, en minder achter. Zodat je overstuur creert.
 • ik vond juist dat het spel te arcade-achtig was en dat het helemaal niet zo veel uitmaakte wanneer je nou precies remde. Dat ligt bij andere circuit-simulatoren, zoals f1-2002 wel heel anders. Als je daar een halve seconde te laat remt, vlieg je door de grindbak heen.

  Dat miste ik een beetje bij DTM Race Dreiver 1. Hopelijk hebben ze dat nu enigszins veranderd.
 • [quote:c75002fcc2="bbx"]ik vond juist dat het spel te arcade-achtig was en dat het helemaal niet zo veel uitmaakte wanneer je nou precies remde. Dat ligt bij andere circuit-simulatoren, zoals f1-2002 wel heel anders. Als je daar een halve seconde te laat remt, vlieg je door de grindbak heen.

  Dat miste ik een beetje bij DTM Race Dreiver 1. Hopelijk hebben ze dat nu enigszins veranderd.[/quote:c75002fcc2]

  f1 ziet er rotter uit dus eigenlijk niet te verglijken, maar f1 is ook in het echt heel anders, achterkant uitbreken in de bocht is bij f1 niet goed, bij dtm maakt dat niet uit.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.