Vraag & Antwoord

Games

Vice City vraagje

Anoniem
Vunce
9 antwoorden
 • Ik heb net de filmstudio gekocht en ben bij die dildo missie beland waarbij je flyers moet gaan verspreiden met een vliegtuigje. Ik krijg dit klereding niet uit 't water, ik kan er alleen mee varen maar ik zou er mee moeten vliegen. Wat doe ik fout?
 • ff op alle knopies rammen, ik had het probleem ook, iets van Num Lock ofzo. Tenminste de cijfers bij de meest rechtse enter
 • Volgens mij kan je met de toets waarmee je ook een wheelie kan maken op een motor, het vliegtuigje omhoog krijgen…
 • Misschien moet numlock aan, misschien ook niet.
  Op het numpad:
  nr 6 = omhoog (wheely bij een motor/brommer enz.)
  nr 9 = omlaag (stoppie bij motor/brommer enz. in combinatie met remmen).

  Bij een helicopter is het weer zo dat (als ik het goed heb, anders gewoon ff proberen op het numpad):
  nr 2 = kloksgewijs draaien
  nr 4 = tegen de klok in draaien

  Succes! :lol: hij zal niet in een keer lukken ben ik bang, is redelijk lastig vliegen met dat ding voor de eerste keer.
 • Ik ben nu alweer een tijdje aan 't kutten maar ben nog geen meter opgeschoten. Helikopter vliegen gaat prima maar dat vliegtuig krijg ik met geen mogelijkheid uit 't water. Heb ook alle controls al 'n keer op standard gezet maar dat maakt weinig uit..:evil:
  Ook de eerste missie van de Cubanen lukt niet. Hierbij moet je jezelf bewijzen door middel van het besturen van een speedboot door een parcours. Echt snel vind ik 'm niet gaan en als ik nog niet eens op de helft zit is m'n tijd al op.:o Iemand ook last van deze problemen??:roll:
 • Eerst ff vaart maken met gewoon pijltje naar boven dus, en daarna 6 op je numpad induwen. Als dat niet werkt zou ik het ook niet weten, is er dan niks mis met je toetsenbord ofzo? :-?
  Ik heb er in het begin problemen mee gehad inderdaad met dat vliegtuigje te leren besturen, maar nu kan ik er gewoon normaal mee vliegen.
  Die missie van die cubanen, ook daar geld gewoon vaak oefenen. Vooral leren hard te blijven varen en toch scherp de bochten nemen.
  Succes.
 • Ja dat begrijp ik, 't leuke is: dat ding maakt helemaal geen vaart.:evil: Ook de boten gaan voor m'n gevoel net zo traag als dikke stront, zelf de allersnelsten.:roll: Aan m'n toetsenbord ligt 't volgens mij niet want zittend op 'n motor kan ik allerlei capriolen uithalen (wheelie, staan).
 • met dan vliegtuigje had ik ook problemen maar dat gaat nu ook goed als je het eenmaal onder de knie hebt blijf je wel in de lucht
 • Dat klinkt niet zo normaal dan. Heb je al eens geprobeerd om opnieuw te installeren? (wel je saved game bewaren…) Misschien dat dat helpt, want als dat vliegtuig geen vaart maakt, en de boten amper vooruit komen, lijkt me dat niet goed.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.