Vraag & Antwoord

Games

speciale gamerhardware

Anoniem
Vandread
10 antwoorden
 • Wie kent er verkopers (winkel/internet) van hardware (monitor, toestenbord, muis, etc.) die een assortiment hebben dat -gedeeltelijk- op gamers is afgestemd?
  Liefst een winkel waar ze niet alleen praatjes verkopen maar ik de spullen ook kan proberen.

  Ben met name geinteresseerd in toestenbord/muis/monitor omdat de PC + inhoud al behoorlijk game-proof is.
 • www.alienware.com

  Daar hebben ze helaas wel alleen complete systemen.
 • [quote:6b4f98e968="Allardje"]www.alienware.com

  Daar hebben ze helaas wel alleen complete systemen.[/quote:6b4f98e968]

  Maar die pc's daar kosten nog al niet wat. Als je zelf een pc samenstelt met dezelfde spullen erin ben je goedkoper uit denk ik. Het zit em allemaal in het uiterlijk.

  Maar hoe hoog is je budget? Want je kunt er namelijk ook 1tje samenstellen.
 • Je moet gewoon overal vragen. Mycom heeft wel heel goede dingen qua monitoren, grafische kaarten, en muizen/toetsenborden. Kijk maar een op de site
  MyCom
 • [quote:57867c7c0f="Delectable"]Je moet gewoon overal vragen. Mycom heeft wel heel goede dingen qua monitoren, grafische kaarten, en muizen/toetsenborden. Kijk maar een op de site
  MyCom[/quote:57867c7c0f]
  mycom :-? vind ik iig het slechtste voorbeeld ivm videokaarten
  Als je wilt weten wat je het beste voor games kunt gebruiken kan je dat best hier vragen en rondzoeken op internet (als je vragen hebt, kom dan met wat je wilt, hoe groot je budget is etc)
  Voorbeeld: qua muis kijkt is de logitech mx500 een van de beste (zo niet momenteel DE beste) game-muizen
  en qua tft scherm de iyama huppeldepup :P (ben ff de naam kwijt - 16 ms geval)

  kijk ook es hier bijvoorbeeld (zal wel weer een nieuwe voor februari ofzo komen bij t.net)
  http://www.tweakers.net/reviews/441
  en bij
  www.hardware.info staat ook een pc guide :)
 • Mag ik vragen waarom je de Logitech MX500 als 'dé gamemuis' classificeert? Ik heb zelf een MX700, en ik game veel. Ik heb ook wel eens met de MX500 gegamed, maar ik loop dan toch tegen de 'de draad' aan… Daarom valt voor mij logischerwijs de keuze op het draadloze model, dat overigens totaal geen lag-verschijnselen laat zien ofzo hoor…

  Overigens zag ik ook laatst in de computertotaal en nieuw scherm van BenQ of zoiets, dat er aan zat te komen. Het specifieke model enzo zoek ik wel effe op als ik tijd heb. Deze had een response tijd van 11 ms, die lijkt me toch wat geschikter dan 16 :roll: :roll:
 • Een van de beste zegt Vandread toch. BEn het er ook wel mee eens. Ligt erg fijn in de hand. Overigens denk ik dat de MX700 ook erg fijn in de hand ligt. Enige verschil is eigenlijk de draad. MAar ik erger me niet echt aan de draad, dus koos voor de goedkoopste optie.
 • ik geef de voorkeur aan draad ;)
  *als elke microseconde telt*
  en gossie.. de mx700 is bijna hetzelfde :lol:
  misschien wat meer spieren ontwikkelen… merk je die draad nietzo :wink: ik heb er iig geen last van bij counter strike met mijn Logitech Dual Optical..
 • [quote:db6b0c06bc="Vandread"]ik geef de voorkeur aan draad ;)
  *als elke microseconde telt*
  en gossie.. de mx700 is bijna hetzelfde :lol:
  misschien wat meer spieren ontwikkelen… merk je die draad nietzo :wink: ik heb er iig geen last van bij counter strike met mijn Logitech Dual Optical..[/quote:db6b0c06bc]

  Batterijen /accu's / opladen, dingen waar ik me niet mee bezig wilt houden. Draad is DE manier voor mij. Bovendien irriteert me het altijd dat die muizen relatief zwaar zijn.

  Even helemaal off-topic
  Blijkt trouwens dat draadloze apparaten het in Japan niet goed doen, ze willen daadwerkelijk "verbonden" zijn met de console / pc :)
 • [quote:a395016639="Vunce"][quote:a395016639="Vandread"]ik geef de voorkeur aan draad ;)
  *als elke microseconde telt*
  en gossie.. de mx700 is bijna hetzelfde :lol:
  misschien wat meer spieren ontwikkelen… merk je die draad nietzo :wink: ik heb er iig geen last van bij counter strike met mijn Logitech Dual Optical..[/quote:a395016639]

  Batterijen /accu's / opladen, dingen waar ik me niet mee bezig wilt houden. Draad is DE manier voor mij. Bovendien irriteert me het altijd dat die muizen relatief zwaar zijn.
  [/quote:a395016639]

  :P ik cvind het juist super irritant dat een muis superlicht is ik had al een draadloze muis +/- 4 jaar geleden en sinds kort is ie vervangen voor een mx700 en ik heb geen last van lag en ook niet van het feit dat de batterijen leeg raken telkens als ik ga slapen zet ik em op de lader en dan is ie de volgende ochtend helemaal opgeladen (van leeg -> vol duurt 2 uur)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.