Vraag & Antwoord

Games

Final Fantasy 7 problemen.

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Hallo,

  iK heb sinds kort FF7, nou is er een probleempje. :S Ik Kan het spel gewoon instaleren, en dan het spel opstarten ook nog, ik zie geen begin filmpje, als dat er al is, ik kan alleen new game kiezen en dan blijft mijn scherm gewoon helemaal zwart


  Weet iemand hier iets mee??!! Ik heb windows Xp en de rest van de specs staan hiero onder.
 • Heb je al een patch geprobeerd ?
 • Jaa ik heb de patch geprobeerd, maar ik heb het gevonden!! het lag aan een codec om de filmpjes af te spelen, vet vaag dat die niet bij de cd zate maar okeee….. tis me gelukt!
 • Welke FF delen zijn er trouwens voor de pc uitgebracht?
 • 7, 8 en 11 voor zover ik weet.

  De pc versie van 7 heb ik eigenlijk alleen maar omdat ik die niet origineel voor de psx kan vinden, tenminste niet betaalbaar en zeker niet nieuw. 11 speel ik niet omdat het f*ck*ng duur is en omdat je daarbij maandelijks ook nog eens mag gaan dokken. Wel jammer want het ziet er goed uit…

  Voor de overige deeltjes kan je toch maar beter een ps2 aanschaffen. Deel IV, V, VI, VIII, IX, X en X-2 zijn allemaal nog in de winkel verkrijgbaar en het speelt gewoon beter, lekker onderuit op de bank, controllertje in de hand, zak chips links, kratje fris (kan niet tegen alcohol) rechts, en voor je 't weet is het alweer tijd om op te staan.

  't is weer een heel verhaal geworden, maar goed…

  speel ze!

  Michiel
 • VII is ook nog prima in de winkel te verkrijgen, ok niet bij bart smit & co maar bv Nedgame heeft ze nog liggen voor € 19,99 en op eBay gaan ze ook voor dat bedrag weg. Zit je wel met de platinum versie, maar als het alleen om het spelen gaat is dat misschien een optie.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.