Vraag & Antwoord

Games

MSX Games

Anoniem
Turrebo
6 antwoorden
 • Hallo daar…

  Is er iemand die nog MSX spellen weet te vinden? Ik zoek namelijk nog de spellen:

  Mazes Unlimited
  Ice
  Time Curb
  Skramble
  Norman
  PSS

  Ik zoek deze spellen in .rom of .dsk formaat, zodat ik deze kan spelen op een emulator. Voor zover ik al heb gezocht, kon ik deze spellen niet of niet in een werkende staat vinden.
 • [quote:f4cb9120db="FAQ"]
  4. ROM's en emu's
  ROM's voor spelcomputers e.d., hou oud en vergeten ook, vallen vaak in het zelfde rijtje als de abandon ware(z). Hier gaat dan ook het zelfde verhaal voor op. Emulatoren zijn wel vrij, ROM's waarvan je zelf het orgineel bezit overigens ook.
  [/quote:f4cb9120db]

  dit soort vragen zijn hier niet toegestaan.
 • Plant deze vraag maar bij gezocht lijkt me.
 • Tja, MSX he… Normaal gesproken zou ik gewoon een paar links posten want ik geloof gewoon niet dat iedereen hier (of zelfs maar de helft van de bezoekers c.q. moderators) om maar eens een voorbeeld te noemen, een officïele Windows licentie heeft, en dan is het verbieden van links naar oer-ware wel een beetje, eh…, schijnheilig…?

  Maar goed, MSX dus. Er zijn momenteel plannen in de maak om hier weer iets mee te gaan doen. In welke uitvoering weet ik nog niet, maar er wordt aan gewerkt. En als er inderdaad weer een MSX platform op de markt komt kan je er vergif op innemen dat al die oude games weer verkocht gaan worden (al dan niet opgepoetst) en dan moet ik helaas toegeven dat het posten van links niet kan. Twijfelware dus. En bij twijfel; niet doen.

  Voor meer MSX nieuws en zo zou je eens een kijkje kunnen nemen op http://nl.msx.org/

  Je vindt er geen abandonware of oude Konami sucsessen (dit ter geruststelling van de moderator) maar wel een sh*tload nuttige MSX artikelen, freeware en andere zaken (allemaal volkomen legaal).

  Grtz

  Michiel
 • Zie je nou? Daar heb je het al…

  http://nl.msx.org/newspost1832.html
 • je zult deze link wel bedoelen:

  http://nl.msx.org/newspost1867.html

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.