Vraag & Antwoord

Games

Unreal Tournament ik schiet door people heen

Anoniem
sdk
10 antwoorden
 • Hallo, Ik heb een beetje een vaag probleem. Ik ben behoorlijk unreal tournament verslaafd ( de normale unreal tournament zeg maar.)
  Ik heb het spel altijd heel lekker gespeeld met mijn ouwe pc :
  Amd thunderbird 1000 mhx 128 sdram, gforc 2 mx 400 64 mb,

  Sinds ik echter mijn nieuwe spullen heb amd athlon xp 2600 + 512 ddr ati radeon 9700 pro, loopt het beeld nog wel vloeiend , allleen schiet ik zeer vaak door mensen heen. En nee het zit niet tussen mijn oren :) Overduidelijk schiet ik erdoorheen terwijl me connectie nog precies hetzelfde is als met die andere pc waar wel alles goed draaide. Dus mijn vraag is eigenlijk een beetje hoe krijg ik mijn settings optimaal voor unreal tournament. En kan je het beste op direct 3d of open gl spelen ? ?
 • Ik heb het spel zelf nooit actief gespeeld, maar volgens mij was OpenGL de beste renderer voor dit spel…
 • Ik speel op Direct3D en dat doet het ook gewoon. Heb wel een goede grafische kaart. Soms heb je dat bij langzamere dan schiet je raak maar is het gewoon lag van je kaart. Nieuwe kopen denk ik.
 • [quote:869a7d8845="Delectable"]Ik speel op Direct3D en dat doet het ook gewoon. Heb wel een goede grafische kaart. Soms heb je dat bij langzamere dan schiet je raak maar is het gewoon lag van je kaart. Nieuwe kopen denk ik.[/quote:869a7d8845]radeon 9700 is snel zat hoor :roll:
  legt de kaartjes uit de tijd van dat spel er wel 10x uit
 • ja, die radeon 9700 is wel snel genoeg. Heb je ook al verschillende drivers geprobeert? Ook de omega drivers?

  Misschien dat dat wat oplevert.
 • Dat er doorheen schieten is de KLOTE verbinding van degene waar jij op schiet :o :o :o ,das het fijne van online gamen ! Degene waar jij dan op schiet, LAGGED en niet jij :lol: :lol: :lol: Ik heb het zelf online ook al vaak genoeg meegemaakt………is gewoon de trage upload van je tegenstander zijn pc :lol: :lol: (gewoon een gare verbinding dus)
 • het kan natuurlijk ook je eigen verbinding zijn die lagged… zorg daarom ook altijd dat programma's als kazaa e.d uitstaan.. scan je pc ook eens op spyware…
 • [quote:da5b2ab248="rge"]Dat er doorheen schieten is de KLOTE verbinding van degene waar jij op schiet :o :o :o ,das het fijne van online gamen ! Degene waar jij dan op schiet, LAGGED en niet jij :lol: :lol: :lol: Ik heb het zelf online ook al vaak genoeg meegemaakt………is gewoon de trage upload van je tegenstander zijn pc :lol: :lol: (gewoon een gare verbinding dus)[/quote:da5b2ab248]

  zon cableguy cker :wink: slecht 16 kbps upload :P
 • Heey nee het ligt cker niet aan mijn eigen verbinding want die is hetzelfde als met mijn vorige computer , dat het aan me tegenstanders ligt denk ik ook niet , want ook hier weer op mijn vorige computer speelde het wel gewoon goed. Dit is echt zo frustrerend want ik ben zooooooo verslaafd :P :wink: , meerdere drivers heb ik ook al geprobeerd
 • scan daarom je pc eens op spyware… dat neemt soms ook veel bandbreedte in beslag..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.