Vraag & Antwoord

Games

Call of duty (level Stalingrad)

Anoniem
L-Power
4 antwoorden
  • Ben bij Call of Duty bij het level Stalingrad.Zit nu in die boot,maar wordt steeds afgeknald,kan niks doen.Wat moet ik doen?
  • In de boot goed bukken vanwege aanvallende Stuka's. (soms wel expres rondkijken, want de vieuw is werkelijk prachtig)
    Zodra de boor de overkant bereikt uit de boot springen. Op de kade staan wat officieren die wapens of ammo uitdelen. Je krijgt OF een wapen OF ammo, ergo, je kan nog niet schieten. Dan is t dekking zoekend zien om omhoog Stalingrad in te komen bij een andere officier die je uiteindelijk je wapen compleet zal maken. Vol zijn orders en dompel weer onder in deze prachtige game.
  • Spring gelijk uit de boot. Als je maar iets te laat bent komt er een stuka overgieren die gehakt van je schuitje en alles wat zich aan boord bevindt. Je krijgt dus ALTIJD ammo op de kade. en als je in de buurt van die heuvel komt dan begint het gedonder. er is maar 1 manier om die level door te komen. Hint: Luister naar wat evt NPC's zeggen en luister.
  • Ik zelf speel nu sonds een week hidden en dangerous 2. Werkelijk een te gek spel (lekker taktisch) maar hoe zit het met call of duty? ook een aanrader? en is dit een pure fps of zitten er ook taktische elementen in?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.