Vraag & Antwoord

Games

[MMORPG] Electronic Arts sluit Earth and Beyond

Anoniem
JaFO
2 antwoorden
 • Officiele aankondiging

  Voor wie Earth en Beyond niet bekend is, het is een Space mmorpg. het spel is nu zo'n 18 maanden live, en er is helaas nu besloten de stekker er per 22-9 uit te trekken.

  Ik speel het spel zelf al zo'n 15 maanden. Het is imo een van de beste space sci-fi mmrpg ooit gemaakt. Tot op het moment van sluiten waren er nog enkele duizenden subscibers actief.

  In de ogen van de community is de reden van sluiten falend management van EA. Nadat EA dit project van Westwood studios heeft overgenomen is het er niet beter op geworden. er is nooit enige vorm van reclame geweest voor deze game, hetgeen zeer spijtig is. Meer vorbeelden van meningen van de community zijn te vinden op www.ebportal.com dat is de "spreekbuis".

  Waarom dit bericht op forum?
  ik wil graag waarschuwen voor de grote game developpers. dit ging niet om geld.. maar om: we verdienen te weinig geld > sluiten die hap, en de developpers naar een ander project. Het is erg triest dat ze op die manier met hun playerbase omgaan..
  Ik wilde zeker van zijn dat dit onderwerp enige aandacht krijgt, aangezien ze er bij EA weinig ruchtbaarheid aan geven.

  Leuk puntje tussendoor:
  zelfs NU de sluiting bekend is, stuurt EA nog mailtjes naar oud-spelers met de vraag of ze weer terug willen komen, om dan bonussen te ontvangen. Deze mailings waren gebruikelijk en geautomatiseerd. het is alleen nu wel pijnlijk ze te ontvangen op dit moment.

  Ten tweede omdat het meerendeel nu naar EVE online gaat verhuizen zal het daar wel wat drukker worden :D
 • EA … te weinig winst = sluiten/opheffen en weer verder met "sportspel 20xx" Jammer :(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.