Vraag & Antwoord

Games

onderzoeksverslag voor gamers

Anoniem
bbx
17 antwoorden
 • beste mensen,

  wij moeten voor onze opleiding een marketingsverslag maken en ook een marketingsonderzoek doen. Dit marketingsverslag gaat zogenaamd over een eigen bedrijf die wij willen gaan opzetten. Hierbij moeten wij ook een marketingsonderzoek doen naar wat de gamers intereseren en wat ze verwachten van ons nieuwe bedrijf. Nu wil ik jullie vragen om aan dit onderzoekje mee te werken en het volgende vragenlijstje in te vullen op de volgende site
  http://www.bocanal24.com/mks/
  het zijn maar 10 vraagjes dus je bent er zo doorheen

  alvast bedankt voor de medewerking
 • Ik weet niet wie die vragenlijst heeft opgesteld, maar daar klopt natuurlijk niks van. Vragen 6 en 7 ben je verplicht in te vullen, terwijl niks hiervan van toepassing is (de meeste heb ik al, en in de toekomst ook niet van plan wat aan te schaffen). De vraag over hoeveel geheugen je in je videokaart het [b:48dc3a0e24]liefste wil[/b:48dc3a0e24] is natuurlijk ook onzin, hier zal iedereen kiezen voor 512 MB of meer. Dus maak eerst de vragenlijst kloppend, dan aagn we invullen :-)
 • ik mis qtec bij budget
  en trouwes: Beamer?!
  dan ben je aardig rijk voor lampjes kopen :P
 • inderdaad wat je het liefste wil hebben :lol:
  waarom zet je er geen NASA computer bij..
  zou ook wat vragen over multiplayer want dit lijkt me nu wel zon beetje
  het belangrijkste te worden in games
  verder leuk
  post je ook de uitslag nog?
 • wat een belachelijk onderzoek zeg. Op wat voor school zit je? groep 3 ofzo?
 • de uitslag wil ik hier best wel ener zetten
  en ja die beamer tja we wisten niks ander eigenlijk
 • Die wat heb je het liefst qua hardware vind ik een beetje rare vraag: Hoeveel geheugen zou iedereen willen hebben: vast geen 128, iedereen wil natuurlijk [u:451ebf89be]het liefst[/u:451ebf89be] meer dan 512.
  En ATI en nVidia is wat anders dan AOpen of Asus ofzo.
 • Misschien dat je (jullie) onderaan moeten beginnen, dus: Hoe zet ik een marketingonderzoek op???? Welke vragen (en antwoorden zijn van belang….Wat vind een gamer van belang? Processor? VGA Kaart? Intern geheugen??? Prijs spelen??? Bereidbaarheid illegale spelen te downen ?????? Etc etc….
 • En nog iets vaags… Bij de vraag van welke spelsystemen je hebt, staat er onder andere Game Cube in de lijst, en dan staat er bij anders ook weer bv. GameCube…
 • Da zal wel Gameboy moeten zijn, die miste ik namelijk al. :wink:
 • [quote:2268fc6c10="Venzent"]Misschien dat je (jullie) onderaan moeten beginnen, dus: Hoe zet ik een marketingonderzoek op???? Welke vragen (en antwoorden zijn van belang….Wat vind een gamer van belang? Processor? VGA Kaart? Intern geheugen??? Prijs spelen??? Bereidbaarheid illegale spelen te downen ?????? Etc etc….[/quote:2268fc6c10]

  Precies. Ik denk dat je ook wat meer into computers moet zijn. Of, bijvoorbeeld, mensen met computer kennis in je omgeving vragen voor vragen / opties &c. Ik weet niet veel van marketing af, maar logische oplossing zijn wel zo te bedenken :)
  Over dit onderzoek: de vragen zijn niet echt slecht, maar de antwoorden - en het aantal daarvan - konden beterder; that's it.

  Maargoed, Ik heb sowieso een bijdrage geleverd aan 't onderzoek.

  [quote:2268fc6c10="D'acide"]wat een belachelijk onderzoek zeg. Op wat voor school zit je? groep 3 ofzo?[/quote:2268fc6c10]

  subtiel … erg subtiel (post dan niet)
 • Ik ga het niet proberen te verbloemen dat het niet subtiel was. (dat was het ook niet.) Maar komop zeg, als het idd bedoeld was als serieus schoolonderzoek, dan mag je toch wel wat beters verzinnen. Maargoed, je hebt gelijk dat het misschien te grof overkwam. Excuses hiervoor aan de topic starter. :oops:
  [i:b82f8d9d0a]maar ik blijf erbij dat het een ruk onderzoek is :wink: [/i:b82f8d9d0a]
 • [quote:e3ede1fead="D'acide"]
  [i:e3ede1fead]maar ik blijf erbij dat het een ruk onderzoek is :wink: [/i:e3ede1fead][/quote:e3ede1fead]

  :-)
 • /sry - offtopic/

  [quote:dcf3697db0="D'acide"][…][i:dcf3697db0]maar ik blijf erbij dat het een ruk onderzoek is :wink: [/i:dcf3697db0][/quote:dcf3697db0]

  Oh, ik kan je echt geen ongelijk geven; het ligt mij er alleen maar net aan [i:dcf3697db0]hoe[/i:dcf3697db0] je een mening overbrengt.

  Ik dacht min-of-meer hetzelfde als wat ik nu quote, en dat is ook precies wat mij ervan weerhield om suggesties voor de vragen / antwoorden te geven. Maar dat even terzijde.

  Iig goed dat je je excuses bracht voor je opmerking :)
 • Ik moet toch mijn ideale schoonzoon imago op het forum in stand houden :lol:
 • Ik heb niks toe te voegen verder maar wil wel even kwijt dat ik het een achterlijke vragenlijst vind. Een kind van tien kan nog een betere vragenlijst verzinnen. Vraag 4: videokaart & geheugen… :o Wat een onzin. En sinds wanneer is Sitecom een budgetmerk? Zijn ze niet goed genoeg voor sommigen ofzo?
  Als je een lijst hebt die ergens op slaat zou ik hem graag willen invullen, ben benieuwd.
 • ik vond dit behoorlijk slechte vragen…
  wat willen ze nu precies weten? :-?
  vooral die geheugen, video-kaart enz.
  willen ze dan weten wat je hebt of wat je zou willen hebben?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.