Vraag & Antwoord

Games

BF Vietnam

Anoniem
Alexander Online
16 antwoorden
 • Ik heb de Nvidia FX 5200 128MB, alleen hij stottert af en toe gigantisch.
  Hij loopt echt helemaal niet lekker.
  Ik heb de nieuwste drivers gedownload en geinstalleerd alleen hij blijft slecht lopen.
  Ik heb hem nu op 800x nog wat staan, en 16bit, plus schaduwen uit, en lightmaps uit…maar hij blijft wanneer er wat bots zijn, of op internet wat andere mensen in de buurt zijn stotteren, of iig heel langzaam lopen, tis echt zwaar irritant.

  Ik heb gehoord dat er meerdere problemen zijn wat betreft de FX kaarten.

  [zie forum EA]

  Iemand een tip? of nieuws wat betreft een patch ofzo?
  Ik heb alles al geprobeert, maar snap er echt nix van.

  Zie specs hieronder, daar kan het dus echt niet aan liggen? :cry:
 • Had ik ook last van, maar na onderstaande "fix" te hebben gedaan loopt het een heel stuk lekkerder[quote:11fd5fdd00]Omdat bf-v op dezelfde engine als bf is gebasseerd is geluid de bottleneck bij bf-v en veroorzaakt die de lag. IK heb de .con bestanden bekeken en een regeltje stond er niet die wel in bf stond. Ik heb deze toevoegd en de lag is weg. Ga naar map battlefield vietnam-mods-bfvietnam-settings en open daar het bestand default.con met kladblok.
  Voeg dit toe; Game.soundbuffersize 400 en sla het bestand op.
  Zet dit onder Game.DebugCallbackDisabled 0

  Kleine uitleg; soundbuffersize bepaalt hoeveel de sound van het ram geheugen gebruik mag maken in geval dat dat nodig is (vooral bij kleine maps met veel mensen en veel geluiden). Vooral mensen met onboard geluidskaarten hebben hier profijt van omdat bv de creative kaarten net zoals videokaarten een groter interne ramgeheugen heeft.
  Kleine waarschuwing; ik ben er vanuit gegaan dat iedereen 512 mb ram heeft, heb je 256 zet dan de waarde op 200 ipv 400. Mensen met meer dan 512, je kan het op 800 zetten, maar 400 voldoet 100%.

  In sound optoins van bf-v occlussion uitzetten evenals high playback, zet aantal channels op 32 en sound provider miles fast2d.
  Kies geen EAX!!! Ik heb een soundblaster audigy 2 en zelfs die trekt het effe niet. Dice heeft battlefield ontworpen met zeker niet Creative in het achterhoofd, maar er komt een fix van de kant van creative zag ik op een soundblaster forum.[/quote:11fd5fdd00]
 • Thx, vanmiddag thuis even proberen, alleen met dat geheugen waarde snap ik nog niet helemaal?

  En als dit niet werkt en hij blijft zo lopen?
 • [quote:67e1552ed6]Thx, vanmiddag thuis even proberen, alleen met dat geheugen waarde snap ik nog niet helemaal?

  En als dit niet werkt en hij blijft zo lopen?[/quote:67e1552ed6]Ik heb een AMD Athlon XP 2000+ 1024MB DDR RAM een Audigy2 en een Geforce Ti4200 en ik draai BF:Vietnam op 1024x768 32bits.
  Aangezien jij wat betere specs hebt, lijkt het me stug als deze fix bij jou niet werkt.
 • Precies, dat bedenk ik me ook de hele tijd, maar met die FX ..kan het daar niet mee te maken hebben? Op dat EA forum zijn de problemen met dit spel meestal met mensen met een FX kaart? *gaat dit vanavond gelijk proberen als hij thuis is*
 • Ik heb datzelfde probleem met mijn computer en erger me er mateloos aan. Zou toch niet mogen met zo'n systeem, toch?


  Kga het ook ff proberen.
 • hij doet het perfect! Bedankt voor de tip.
 • Bij mij loopt hij niet lekker, omdat ik 256 MB ram heb.. Ik kreeg ook BSOD's maar dat kwam omdat de audiodriver niet uptodate was.
 • Hi allemaal,

  Ik heb thuis de volgende configuratie:
  P4 2.53 Northwood 533
  Asus P4S8X
  Ati Hercules 3D Prophet 9700 Pro 128 MB
  1028 MB Kingston
  Ik speel Vietnam op 1600 * 1200 32Bit, Maar heb wel aangepaste instellingen voor 3D en GL moeten kiezen, ik heb alles voluit moeten zetten en op toepassingsgebonden. Tevens draai ik op de driver die van Microsoft via de Update is te downloaden. Dit omdat al die andere Drivers behalve die van CD bij mij niet goed werken!!!!!! Ik heb dus nog nooit van Hercules of Ati een goed werkende driver gekeregen maarja. Maar ik moet zeggen dat hij het spel wel goed draait en dat het best is zou kunne kloppen dat het aan het sound ligt want als het hectis wordt dan wordt hij meestal traager. Duzzzz ik ga het ff proberen.

  Laterzzzz

  Robert.
 • Hoe zit het met de laadtijden??? Bij BAttlefield 1942 kon het soms wel een minuut duren, echt frustrerend.
 • [quote:ba47569c2c="D.C.S. RoFRO"]. Maar ik moet zeggen dat hij het spel wel goed draait en dat het best is zou kunne kloppen dat het aan het sound ligt want als het hectis wordt dan wordt hij meestal traager. Duzzzz ik ga het ff proberen.

  Laterzzzz

  Robert.[/quote:ba47569c2c]

  Off er zijn meer dingen in je beeld die moeten berekent worden als het druk is….
 • [quote:6f57b6b1f4="sdk"]Hoe zit het met de laadtijden??? Bij BAttlefield 1942 kon het soms wel een minuut duren, echt frustrerend.[/quote:6f57b6b1f4]
  laadtijden zijn vind ik nog best wel lang. Ook ongeveer een minuut. Maar die muziek die ondertussen loopt, maakt een hoop goed vind ik.
 • De laadtijd vind ik juist wel mee vallen bij Battlefield was dat langer of dat komt omdat ik toen nog 512 werkgeheugen had denk dat 1024 werkgeheugen ook wel helpt. Gaat namelijk best vlot hiero.
 • [quote:a36c68f3a3="sdk"]
  Off er zijn meer dingen in je beeld die moeten berekent worden als het druk is…. [/quote:a36c68f3a3]

  Dat komt door sound bug.
 • BFV met 256 mnb is *geen* aanrader.het laden duurt echt lang, en het spelen gaat bagger (mijn vriend heeft ook GF4MX, maar 786 ram, endat loop als een trein)
 • [quote:c419028ff8="Alexander Online"]BFV met 256 mnb is *geen* aanrader.het laden duurt echt lang, en het spelen gaat bagger (mijn vriend heeft ook GF4MX, maar 786 ram, endat loop als een trein)[/quote:c419028ff8]

  gf4mx is geen game kaart. (en 256 is idd niet veel maarja je processor is toch maar 1,4 ghz ofzo (amd 2000).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.