Vraag & Antwoord

Games

FarCry is om te huilen!

Anoniem
None
94 antwoorden
 • Vandread en Gerard :

  Als ik jullie comments intrepeteer : kijk maar uit naar een ander spel ?

  (ik hou wel van stevige tegenstand (zodra ik het een beetje beheers), maar het moet niet onmogelijk worden, en dat proef ik wel een beetje uit de meningen)
 • Tja, het was een van die spellen waar met smacht naar werd uitgekeken.
  Ik was zelfs een van die 'gelukkigen' die de FarCry Beta online mochten testen. Voor diegene die niet weten hoe deze test gegaan is zal ik het kort samenvatten: Zwaar klote!
  Natuurlijk. De graphics zijn adembenemend en er was eindelijk een spel waarbij mijn hardware tot zijn recht kwam, maar de gameplay was in en in triest te noemen. Je grijpt hierbij altijd terug op datgene wat je al kent, zoals (ach, ja hoor, daar is het weer) Halflife en Counterstrike.
  Het forum betreffende deze Beta regende klachten. Ik wist dus al op voorhand dat de MultiPlayer niet veel zou voorstellen.

  Eindelijk, naar lang wachten, kon ik het definitieve spel installeren en kon de single player fun beginnen. Althans, dat had ik zo gedacht.
  Na 2 dagen spelen moet ik echter tot de conclusie komen dat de single player zwaar tegenvalt. Uiteraard zijn de graphics ongelooflijk mooi, maar de gameplay is slechter dan slecht. Maar dat niet alleen……..
  Blijkt de verhaallijn ook nog eens een slap aftreksel van Halflife te zijn!
  Was er dan werkelijk niets beter te verzinnen dan al die gemuteerde apen en mensen? Waarom Crytek? Een ongelooflijke gemiste kans, en 30 Euro naar de knoppen voor een klotespel!

  Tja, dan maar hopen dat HL-2, S.T.A.L.K.E.R., en DOOM 3 beter wordt. Maar iets zegt me dat ook hier de mutaties weer door het beeld zullen vliegen. :cry:
 • Eerlijk gezegd, heb je wel gelijk ja……..
 • ja idd, net wat je zegt, graphics zijn pr8ig, maar de gameplay zuigt gewoon…
 • Wat ik zo erg vind is dat men helemaal niet naar de Beta testers heeft geluisterd. Er hebben op het gebied van gameplay helemaal geen veranderingen plaatsgevonden.

  En waarom moet het weer over mutaties gaan. Had men het niet gewoon realistisch kunnen houden. Zoals bijvoorbeeld: wapensmokkel, vrouwenhandel, drugssmokkel…….???
 • ik vond in de demo de gameplay eigenlijk wel ok… het verhaal kaan ik niet over mee praten want ik heb hem nog niet gekocht…
 • *och* bij STALKER hadden ze tenminste nog een redelijk logische verklaring. In een omgeving die zo gek doet als ze daar beschrijven kun je niet echt 'normale' beesten verwachten. ;)

  Bij FC deed het verhaal eerder denken aan Dr. Moreau / Frankenstein.
  Het leek mij idd niet echt origineel, maar wat is dan wel origineel ?
  Als men de andere kant op was gegaan dan hadden de SoF-fans geklaagd dat er niet genoeg bloed en rondvliegende ledematen in zaten. Bovendien is dat onderwerp ook al zo saai & oud.
  Het ergste aan FC vind ik dat ze uberhaupt al zoveel van die monsters lieten zien in de previews. Het hele verassings-effect is daarmee weg, waardoor je helemaal afhankelijk bent van hoe het verhaal gebracht wordt en het voorspelbare al heel erg voorspelbaar wordt.
 • Ik heb het spel ook en ik vind het gewoon helemaal top!!! :D Mooie graphics zoals jullie al zeggen het verhaal vind ik prima (ik heb half-life enz. nooit gespeeld) alles is zeer realistisch gemaakt, op de monsters na! In het begin had ik ook zoiets van "moeten nou van die debiele monsters in dit spel zijn?!" maar noudat ik eenmaal over de helft ben vind ik het vet!! 21 levels met alleen maar mannetjes zou ook saai worden! :wink: Verder is de sound ook goed in deze game en de "Tom Clancy features" ook, dan heb ik het dus over nachtkijker met hitte sensor en een verrekijker met ingebouwde mic.

  Ik denk kortom dat het gewoon licht aan wat voor een gamer je bent, ik zelf game nooit zo heel veel en ik vind dit spel dus ÜBER!!! Maar als je een echte die-hard gamer bent moet je misschien wachtten op Half-life 2 en Doom 3 :P
 • staat je mode op HARD ? Ik neem aan van wel als je een echte gamer ben.
 • [quote:320ded28ac="Bosje"]staat je mode op HARD ? Ik neem aan van wel als je een echte gamer ben.[/quote:320ded28ac]
  onzin….. aangezien ik niet veel tijd heb en het voor de lol speel ga ik niet op hard spelen, als ik echte intelligente tegenstanders wil ga ik wel op internet spelen en niet tegen een computer

  *poehee ik ben stoer ik speel op hard* is niet mijn instelling…
 • precies vandread :wink:
 • Ik heb altijd een hekel gehad aan spellen waar je op een gegeven moment steeds meer aliens/robots/mutations enz enz moet gaan neerschieten.
  Die hele grote mofo's zijn bijv. wanneer je ze niet in het hoofd raakt bijna onverslaanbaar.

  Ik zet mijn geld trouwens op S.T.A.L.K.E.R., Half-Life2 hebben we al gezien en DoomIII zal waarschijnlijk ook meer van het zelfde zijn.
  Daarbij is STALKER het minst gehyped.
 • Ok ik ben het wel met je eens dat het idd belachelijk is dat je die grote beestjes 4 of 5 keer moet RAKEN tegen hun borstkast met een raketwerper voordat ze dood zijn :o
 • Precies! En dat is nou datgene wat een grote domper voor FarCry betekent.
  Realistische omgeving (die super oogt) met bijbehorende graphics, maar dan moet je van die unrealistische mutanten doden, die 20 meter ver kunnen springen en bijna niet te doden zijn.

  Wat een zonde!!

  Voor de multiplayer versie hoef je het spel sowieso niet te kopen. Dat zuigt ongelooflijk!!!
 • [quote:a575aa31fa="Vandread"][quote:a575aa31fa="Bosje"]staat je mode op HARD ? Ik neem aan van wel als je een echte gamer ben.[/quote:a575aa31fa]


  *poehee ik ben stoer ik speel op hard* is niet mijn instelling…[/quote:a575aa31fa]

  heeft niets met stoer te maken :wink:

  Je kan het ook omdraaien : ik ben een stoer, zet alles op makkelijk :wink:

  On topic : volg deze omdat ik misschien far cry wil kopen.
 • Op easy vind ik hem al niet echt easy trouwens
  HL1 vond ik ook het leukst TOT de aliens (die mariniers waren echt vet om tegen te spelen, daarna ging het heuvel af zeg maar)
 • [quote:cf51975546]HL1 vond ik ook het leukst TOT de aliens (die mariniers waren echt vet om tegen te spelen, daarna ging het heuvel af zeg maar)[/quote:cf51975546] Exactamundo ! Dat vond ik nu ook ! Ben dus gelukkig niet de enige, tis bijna altijd hetzelfde, wanneer begrijpen ze nu toch eens dat het leukste is om op andere mensen te schieten ipv verzonnen vage beesten, aliens, gemuteerde dieren, zombies enz enz.
 • [quote:7bf49d9dce](ik hou wel van stevige tegenstand (zodra ik het een beetje beheers), maar het moet niet onmogelijk worden, en dat proef ik wel een beetje uit de meningen)[/quote:7bf49d9dce] Ik heb em gisteren na 2 weken (gemiddeld 1 uur per dag) uitgespeeld op Normal.
  Conclusie: Soms heel moeilijk, maar achteraf bleek het zeker niet onmogelijk. :)
 • FPS games MET verhaal ZONDER aliens worden steeds moeilijker te vinden…..
  Ik heb alleen nog het begin gespeeld van FC dus heb nog geen aliens gezien… kan je voor de rest dus niet echt vertellen erover
 • Ik kan je het spel eigenlijk wel aanbevelen als je het niet erg vind om af en toe (en na verloop van tijd) geregeld een alien neer te knallen. En wat aan de single player gameplay zou moeten zuigen zoals Gerard Timmers zegt heb ik nog niet kunnen ontdekken. :wink:

  Tenzij Gerard het heeft over de erg ver springende de monsters enz… maja ze zijn niet voor niets mutatie's!!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.