Vraag & Antwoord

Games

Vast in Far Cry

Anoniem
Vunce
14 antwoorden
 • Ik kan ff geen walkthrough vinden op internet, dus post ik ff hier.

  Ik ben net uit dat fort gewandeld waar die mutanten in gevecht zijn met al die mannetjes. Nu moet je de weg volgen die leidt naar de archives. Dat doe ik dus, en vervolgens kom ik bij 'n brug aan waar ik niet overheen kan omdat ie opgeblazen is. Waar moet ik heen??
  Naar 't vuurtoren eiland ben ik ook al gezwommen, maar daar kan ik niet opkomen, ondanks dat er 'n kabelbaan hangt.
 • Jullie zijn nog niet zo ver zeker?
 • Misschien zijn ze zo druk aan het spelen dat het ze niet lukt om binnen 18 minuten na het plaatsen van je topic al een antwoord te geven… :roll:

  Heb geduld.
 • Weet ik, heb gewoon geen geduld..
 • Geduld duurt voort..
 • Het eiland in het midden heeft een uitkijktoren aan de kant van de opgeblazen brug, vanuit deze uitkijktoren kan je de kabelbaan gebruiken om over de opgeblazen brug te sjeezen.
 • Tip:
  Soms wil het wel eens helpen om alles in een ander "licht" te bekijken.
  Oftewel, ik kon die kabel eerst ook niet vinden, totdat ik mijn cryvision aanzetten.
 • Ik hoop niet dat jullie 't over 't eiland hebben waar ik niet op kan komen, met die vuurtoren dus..
 • [quote:975f9d36d0="Brumbo"]Ik hoop niet dat jullie 't over 't eiland hebben waar ik niet op kan komen, met die vuurtoren dus..[/quote:975f9d36d0]

  op dat eiland kan je wel komen, hetzij wat moeilijk.
  als je naar de achterkant zwemt zie je een steiger, aan de rechterkant van de steiger is de wal iets lager, waar je met sprint en strafe-jumpen wel op kan komen (ik heb het 5 minuten geprobeerd maar het is uiteindelijk wel gelukt) in die vuurtoren liggen een full health en armor pack (dus als je dat nodig hebt ….)
  p.s er loopt volgens mij 1 spring trigan rond dus let wel op !!!

  om bij de archives te komen kan je bijv. je radar in de gaten houden en met een buggy over de kapotte brug rijden/jumpen.
  ikzelf ben ook lang aan het zoeken geweest maar je moet via het strand rijden wil je er uiteindelijk komen.

  het is voor mij alweer 2 a 3 weken geleden dus ….
 • Ik kan het spel amper spelen :lol:
  Dit is een van de weinige spellen die gewoon zo veel van een pc vereisen, dat het niet meer leuk is… :(
 • Als je die toren bedoeld die ik denk dat je bedoeld dan kun je er met de kabelbaan er komen die zich 100 meter voor de brug links in de bosjes bevindt. :wink:
 • [quote:7c93033e62="Brumbo"]Ik kan ff geen walkthrough vinden op internet, dus post ik ff hier.

  Ik ben net uit dat fort gewandeld waar die mutanten in gevecht zijn met al die mannetjes. Nu moet je de weg volgen die leidt naar de archives. Dat doe ik dus, en vervolgens kom ik bij 'n brug aan waar ik niet overheen kan omdat ie opgeblazen is. Waar moet ik heen??
  Naar 't vuurtoren eiland ben ik ook al gezwommen, maar daar kan ik niet opkomen, ondanks dat er 'n kabelbaan hangt.[/quote:7c93033e62]De beste route is naar die vuurturen. Let op voor de rocket mercenary daar. In de vuurtoren is als ik me niet vergis een kevlar vest… en je kunt de rocket launcher ophalen. Ga dan richting de volgende waypoint over de rotsen, en niet via de weg beneden de vuurtoren. Over de rotsen, en de volgende helling kom je weer een paar mercs tegen alvorens je dat kleine kabelbaatje tegen komt. Die kun je btw gebruiken om omhoog naar die volgende toren te komen om van daar de meeste mutanten af te maken. w8 een hele tijd dan maken de mercs en de mutantes elkaar af… de rest is voor jou, of als je snel bent ren je ze gewoon voorbij naar kriegers lab.

  Er is nog een barricade voor kriegers lab met schild troopers. Al je voorzichting bent en ze zien je niet kun je de hele groep met een racket uitschakelen van een ruime afstand. Dan is de weg in het archief vrij…

  Tenminste ik denk daar ben je nu,… ik heb het spel nu pas de 2e keer uit. Op challenging nog wel,… en dat was pas moeilijk hier en daar…
 • http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/far_cry.txt
 • Klik!

  Zelfde link als hierboven maar dan dat ie wel werkt.

  Mag niet vanuit forum ofzo. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.