Vraag & Antwoord

Games

Splinter Cell Pandora tomorrow

Anoniem
amazer
6 antwoorden
 • Ha gamers,

  Ik wil Splintercell Pandora tomorrow (PC) kopen, is dit een aanradertje?

  De reviews die ik gelezen heb waren veelbelovend.

  Bedankt,

  Frank
 • dan zal het wel een aanradertje zijn, als die reviews veelbelovend zijn :lol: Maar wat ik heb gehoord, dat is dat er sinds deel 1 niet echt veel veranderd is en dat je het het beste kunt zien als een soort uitbreidingspakket. (wat nieuwe gadgets, etc) Als je deel 1 goed vond, dan zul je je ongetwijfeld ook met dit deel vermaken.
 • [quote:1b7baa2d42="bbx"]dan zal het wel een aanradertje zijn, als die reviews veelbelovend zijn :lol: Maar wat ik heb gehoord, dat is dat er sinds deel 1 niet echt veel veranderd is en dat je het het beste kunt zien als een soort uitbreidingspakket. (wat nieuwe gadgets, etc) Als je deel 1 goed vond, dan zul je je ongetwijfeld ook met dit deel vermaken.[/quote:1b7baa2d42]

  ik heb deel 1 nooit gespeelt, ga deel 2 van de week halen

  lijkt me wel een koel spel! :lol:
 • en wat misschien ook belangrijk is voor sommige mensen, je kunt het online spelen!

  greetz schumi
 • en wat net zo belangrijk is :
  de 'kopieer-beveiliging' van Ubisoft (genaamd 'securom') zorgt er voor dat je het spel mogelijk niet eens geinstalleerd krijgt als je bepaalde dvd/cd-rom-spelers, dvd/cd-writers, virtuele cd-progjes, anti-virus programma's op je pc hebt staan.
 • deel 1 is ongeloofelijk gaaf dus zal 2 ook wel goed zijn. Ik heb verleden week zo'n 20 uur aan de multiplayer demo besteed en zelfs het ene level dat je maar tot je beschikking hebt in de demo is heel erg leuk om te spelen.

  De graphics zijn nog gaver dan in deel 1, die waren al heel mooi. En de gameplay is ook heel gelikt.

  Leuke game lijkt me en online ook heel gaaf. Dat is wel heel belangrijk want tegenwoordig koop ik eigenlijk alleen maar spellen als ze ook online leuk zijn om te spelen. Is waarschijnlijk de nieuwe generatie games, van singleplayer naar multiplayer games.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.