Vraag & Antwoord

Games

Wat vinden jullie van Painkiller?

Anoniem
None
12 antwoorden
 • Ik ben benieuwd
 • Wat is painkiller?
 • Dit is painkiller. Het ziet er wel goed uit, nog best wel goed eigenlijk, maar dit is een zoveelste shooter waarin je niets anders hoeft te doen als hersenloos rond te rennen en waarin je alles wat ook maar beweegt moet neerschieten. Ik vind er in ieder geval helemaal niets aan, maar dat komt omdat meer omdat ik absoluut niet van dit soort games hou. De graphics zijn nogmaals wel in orde.
 • Ik vind het spel qua sfeer erg lijken op Quake 1, maar dan met een moderne engine en graphics. Het spel draait heel fatsoenlijk op een gemiddeld systeem, ook op vrij hoge settings. Het spel is niet erg origineel, maar wel haast perfect uitgevoerd. Als je van shooters a la Serious Sam of Bloodrayne houdt, zul je dit ook wel leuk vinden. Lekker raggen zonder al te veel ingewikkelde puzzelarij. Op bepaalde punten is het ook best moeilijk, dan zul je toch echt een keer of tien moeten proberen om erdoor te komen. De wapens zijn ook best grappig. Bijvoorbeeld een shotgun waarme je de ventjes (tijdelijk) kunt bevriezen, en vervolgens in scherven kunt schieten. Of een stake gun, waarmee je houten staken op zombies kunt schieten, en ze aan de muur vastprikken.
 • beta gespeeld…. vollop eentonig… ziet er wel leuk uit… niet echt vernieuwend imho

  was trouwes wel een topicje over ;) met genoeg meningen
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=113855&highlight=painkiller
 • [quote:d8ca90129e="bbx"]Dit is painkiller. Het ziet er wel goed uit, nog best wel goed eigenlijk, maar dit is een zoveelste shooter waarin je niets anders hoeft te doen als hersenloos rond te rennen en waarin je alles wat ook maar beweegt moet neerschieten. Ik vind er in ieder geval helemaal niets aan, maar dat komt omdat meer omdat ik absoluut niet van dit soort games hou. De graphics zijn nogmaals wel in orde.[/quote:d8ca90129e]

  Toevallig PAINKILLER-DEViANCE op je pc gehad :roll:
 • Hij doet nog het meest denken aan Serious Sam, maar dan in een luguber jasje.
  Bij mij liep ie heel slecht en dat kwam volgens mij niet door mijn videokaart, maar door het spel zelf. Er waren namelijk bepaalde stukken in het spel waar ik opeens maar 1 fps had ofzo, was echt heel vreemd. De rest loopt namelijk perfect.

  Heb het spel er na 3 levels afgegooid, was echt niet meer te spelen, ik wacht wel op een patch.
 • [quote:3344361a49="bbx"]Toevallig PAINKILLER-DEViANCE op je pc gehad :roll:[/quote:3344361a49]
  Nee hoor, hoewel dat natuurlijk wel zo kan :wink: Nee, ik had er al wat reviews van gezien o.a. op Gamekings op TV. Leek me dus echt helemaal niets. Maar dat wist je al. :wink:
 • leuk spel ik ben bij de laaste level maar ik kan die niet halen ….

  ik moet lucifer demon verslaan level hell ……..  weet iemand mischien hoe ik m kan verslaan
 • Kijk eens even op http://www.gamefaqs.com, als er nog geen FAQ voor is, moet je daar ff in het forum neuzen, zal best een oplossing instaan.
 • [quote:31f738bb1e="wickedmaster"]leuk spel ik ben bij de laaste level maar ik kan die niet halen ….

  ik moet lucifer demon verslaan level hell ……..  weet iemand mischien hoe ik m kan verslaan[/quote:31f738bb1e]

  In 't hell level veel van die spookjes afknallen, na een behoorlijke berg ga je in "demon-mode" met lucifer knokken. Na een bezoekje of 6 had ik hem op z'n knieen. Gewoon mikken en klikken. en volhouden
 • bedankt voor voor je tip ik heb m al gehaald

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.