Vraag & Antwoord

Games

De Beste Multiplayer Type`s!! Battlefield & Soldner

Anoniem
None
17 antwoorden
 • Hi All,

  Tegenwoordig komen er echt dikke multiplayer games! Vet grote maps, alle soorten voertuigen waarin je met meerdere tegelijk in kunt zitten en besturen. De 2 beste op dit gebied tot nu toe vind ik:

  - Battlefield DC, Vietnam enzo.
  - Soldner (Gameplay Sucks!)
  - That`s it!

  Dit soort games zijn de BOM!!!. Maar eigenlijk zou het zo moeten worden dat er met zo`n 200 man tegelijk in een map van 4000 Km2 ofzo kan worden gegamed!! Hoe meer ziel hoe meer vreugd toch?

  En verders zouden ze dan de Gameplay van Battlefield moeten nemen, Deze is wel Chill, Choppers zijn een beetje realistisch te vliegen en dat is bij Soldner totaal niet het geval. Maar soldner is weer beter kwa infantry controls want deze heeft daar weer meer mogelijkheden. Soldner zou best dik kunnen zijn maar dan moet die gamplay controlls veranderen!!

  Groeten,

  Robert.
 • Ik heb met beide games geen ervaring maar een map van 4000 km2 is een btje te groot al zou je dan met 200 man er op zitten dan zou je mekaar heel moeilijk kunnen vinden.
  200 man op een map waarvan laten we zeggen de helft te zien is op je scherm wordt ook een btje zwaar voor je pc als de graphics van hoog nivo zijn.
  Ik weet trouwens niet hoe ze dat doen met van die mmorpg's doen, daar heb je vaak ook enorme aantallen spelers op je scherm. Dus misschien is dat wel gewoon te doen.
 • Topictitel zou volgens mij "beste multiplayerspellen" moeten zijn, een multiplayertype is volgens deathmatch, capture the flag, etc.

  Wat betreft die mapgrootte heb ik het niet zo op die gigantische mappen. Een grote map betekent per definitie dat er veel spelers op de server moeten zitten om het leuk te maken, bij een halfvolle server loop je vooral naar elkaar te zoeken. Een goed doordacht ontwerp van de map is veel belangrijker, en bij een wat kleinere map heeft men dat toch vaak beter voor elkaar.
 • 200 man lijkt me echt niks. Ga zelf eigenlijk nooit naar volle servers. Je mist dan een stukje samenwerking.
 • Als je echt in die orde van grootte wilt kunnen spelen dan zijn de MMORPG's eigenlijk de enige realistische optie.
  Enige puur fps-achtige variant is in dit geval Planetside.

  Er zijn dan wel spellen die meer dan 32 spelers kunnen verwerken (de Tribes-serie, Delta Force, etc.), maar dan ben je zo afhankelijk van het aantal & type mensen op de servers dat de echt leuke gevechten vaker niet dan wel voor komen.

  Zoals PS zegt … een (relatief) klein aantal mensen op een goede map levert vaker leukere gevechten op dan een level dat alleen maar groot is.
  Daarnaast is de kans op de echte eikels tijdens het spelen van zo'n gigantisch spel veel te groot.

  Zelf vind ik 16 - 32 spelers op een middelmatig grote map veel leuker dan eenzelfde aantal op een gigantische level.
  IMHO is het vanwege de wisselende bezetting op servers belangrijk dat er een alternatief is als er 'te weinig' spelers zijn voor een bepaalde bezettingsgraad. Juist een spel als BF:V zou er van kunnen profiteren als er ook grotere levels speelbaar werden door wat fatsoenlijke AI-tegenstanders & teamgenoten die het tekort aan beide zijden konden aanvullen. Op die manier ben je tenminste niet permanent veroordeeld tussen het kiezen van een server met van die kleine levels of eentje die te leeg is.
 • Een grote map is wel handig als je met F16`s en Choppers gamed.

  Anders ben je in 5 sec de game uit.

  Ben het er wel mee eens dat het afhankt van de spelers maar over het algemeen vermaak ik me wel met 60 mensen in een game ook al lopen sommige te klote.

  Daarnaast heb je in dit soort game Checkpoints (Base Camps) Die over moeten worden genomen en dus duidelijk kan zien waar je heen moet.
 • ik speel vaak PlanetSide daar zit je over de 1000 man op een server en er zijn 10 eilande waar je op kunt en een eiland is al dik 10x zo grood als de groots BF MAP :P vaak is het zo als je met 2 man een base aan valt en de alarm gaat af is over 30 min meer dan 100 man bij de base en dat is alleen jouw kant 100+ man en dan komt er nog 100 man bij ande de 2 ande kanten de VS en de NC of de TR hoe ver je ook kijkt je ziet niks anders dan tanks soldaten en vlietuigen dan is het pas oorlog

  PlanteSide http://planetside.station.sony.com/
 • 40 euro voor 90 dagen… nee zit er niet in.
 • daar wil ik wel eens een screenshot van zien dan
  moet werkelijk machtig zijn hoewel 30 min voor de backup komt is niet te
  weining :o
  je kan hem trouwes toch een aantal dagen gratis spelen?
 • Ja maar planetside vindt ik echt lelijk en niet realistisch dus valt die zowiezo af. Dat is net of je Quake speelt :-?
 • [quote:ea1ba884c0="Roadmin"]Ja maar planetside vindt ik echt lelijk en niet realistisch dus valt die zowiezo af. Dat is net of je Quake speelt :-?[/quote:ea1ba884c0]

  quake :-?
 • [quote:8c21dc29b4="sdk"]40 euro voor 90 dagen… nee zit er niet in.[/quote:8c21dc29b4]

  ik pertaal maar 11€ per maande en de eerst maande is het gratis


  en dat PlanetSide net als Quake is :lol: PlanetSide is totaal anders dan Quake
 • maar de doos kost 40-50 Euro … voor 30 dagen.
  Dacht ik …

  Dan nog lijkt het me vrij saai. In een MMORPG wil ik een rol kunnen spelen en niet zo'n saaie altijd-durende oorlog zonder einde spelen.
  Dan is zo'n beetje ieder multiplayer-spel op de schaal van de gevechten na leuker.
 • nee ik ging net naar die site, probeer paket is dus wat ik eerder postte, misschien dat het daarna meer wordt maar dat maakt natuurlijk niet uit.
 • [quote:f03532976d="JaFO"]maar de doos kost 40-50 Euro … voor 30 dagen.
  Dacht ik …

  Dan nog lijkt het me vrij saai. In een MMORPG wil ik een rol kunnen spelen en niet zo'n saaie altijd-durende oorlog zonder einde spelen.
  Dan is zo'n beetje ieder multiplayer-spel op de schaal van de gevechten na leuker.[/quote:f03532976d]
  Ik denk er net zo over de meeste MMORPG's van dit moment zijn saai de balans hangt teveeel door in de richting van kill kill kill ipv roleplaying en dat is jammer.
  Hopelijk zal dit spel er verandering in brengen(helaas nog steeds in ontwikkeling):

  Warhammer Online
 • meetje lotr/warcaft achtig, als je er van houd kan je ook middlearth -online doen ik
  www.meo.com ziet er ook wel goed uit en ik volg het al een tijdje
  probleem is dat ze sindskort besloten hebben om er een montly fee van te maken
  alleen het maandelijkse bedragje is voormij genoeg om er vanaf te zien. als je daar geen problemen mee hebt moet je hem zeker maar is checken (filmpjes en screenshots)
 • Warhammer Fantasy als MMORPG ???

  Op papier was dat een prachtig 'gothic' fantasy horror rpg …
  Niet die 'High Fantasy' van D&D of de 'Sword & Sorcery'-sfeer van de Conan-verhalen.
  Maar een echte depressief realistische fantasy rpg waar het stikte van de corruptie met zeer weinig magie (een +1 zwaard was een zeer waardevol zo niet uniek item, magie-gebruikers werden eerder gezien als mutanten die vernietigd moesten worden). Ook had je zo goed als geen 'resurrectie'-spreuken en was zelfs een eenvoudige verwonding moeilijk te genezen … een demoon was dan ook een echte verschrikking.

  Wat ik aan de beschrijving op die website zie is dat ze (IMHO) helaas lijken te gaan voor dat weer eeuwige slachten en naar verhouding weinig tot geen rollenspel :(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.