Vraag & Antwoord

Games

Battlefield 1942 vreemde bot namen

Anoniem
-=DDA=- Raptor
8 antwoorden
 • Hallo iedereen,

  Vandaag is mijn Radeon 9700PRO overleden (vind dingen waarin "3d" zitten niet meer zo leuk en loopt dan vast). Dus heb ik even een GF4 MX440 in mijn pc gestopt en windows er opnieuw op gezet. Dan nog de nodige drivers geinstalleerd. Daarna heb ik Battlefield 1942 geinstalleerd en meteen de laatste patch er overheen gedaan.
  Als ik even co-op ga doen zie ik niet normale bot namen, maar player1 player2 player3 en ga zo maar door :-?
  Kent iemand dit probleem, en hoe los je het op?

  Groeten,
  Maarten
 • over je readon check ff op je readon of je ventilator niet vastgeslagen is door het stof (dat had ik). Als je dan 3d applicatie start wordt ie oververhit en stopt het spel of krijg je gekke kleuren/rendering.
 • Hoe krijg je dat nou voorelkaar?¿ :-?

  Ik heb namelijk ook de 9700 Pro, maar wat is er dan gebeurt dat hij ermee stopte, dus wanneer deed hij het nog en met wat hield hij er mee op en hoeveel heb jij er voor betaald? En hoe lang heb je hem al?

  Groeten,

  Robert
 • En van die Player namen :o :-?
 • Hallo,
  Ik denk nu dat mijn moederbord of geheugen kapot is, want de kaart doet het wel goed in mijn broertjes pc. Als ik het geheugen van mijn broertje in mijn pc doe, doet Battlefield het wel perfect.
  Ik denk doordat mijn moederbord of geheugen kapot is, dat daardoor de botnamen niet goed worden weer gegeven.

  Ik heb 394,50 euro betaald voor mijn 3dkaart, 90 euro voor het geheugen en ook zo'n bedrag voor mijn moederbord. Er zat geen ventilator op de radeon, want die was ook water gekoelt. Ik heb nu wel even weer de oude fan erop gezet om in mijn broertjes pc de kaart te testen, maar in mijn pc deed ie het zo ook niet.
 • [quote:d2f14d6457="-=DDA=- Raptor"]Hallo,
  Ik denk nu dat mijn moederbord of geheugen kapot is, want de kaart doet het wel goed in mijn broertjes pc. Als ik het geheugen van mijn broertje in mijn pc doe, doet Battlefield het wel perfect.
  Ik denk doordat mijn moederbord of geheugen kapot is, dat daardoor de botnamen niet goed worden weer gegeven.

  Ik heb 394,50 euro betaald voor mijn 3dkaart, 90 euro voor het geheugen en ook zo'n bedrag voor mijn moederbord. Er zat geen ventilator op de radeon, want die was ook water gekoelt. Ik heb nu wel even weer de oude fan erop gezet om in mijn broertjes pc de kaart te testen, maar in mijn pc deed ie het zo ook niet.[/quote:d2f14d6457]

  haha de koelpaste vergeten ofzo? (anders krijg je je waterkoeling er niet zo makkelijk af lijkt me). En prijzen, WTF wat doet dat er toe.
 • [quote:9a08c40bd8="sdk"]haha de koelpaste vergeten ofzo? (anders krijg je je waterkoeling er niet zo makkelijk af lijkt me).[/quote:9a08c40bd8]

  Gezien het vastlopen in 3d games/appl. lijkt mij dat wel.

  Raptor, misschien een beetje kort door de bocht om de kaart 'overleden' te verklaren?

  Als je je geheugen wilt testen, dan is memtest86 een goed programma daarvoor. Maar als je met de GF4 kaart geen problemen hebt, dan lijkt het mij niet dat je geheugen of moederbord kapot is (alléén andere botnamen is geen indicatie daarvoor).
 • Eh als koelpasta gebruik ik artic silver 5, en dat smeer ik ook altijd op de cpu (klein laagje). En de prijzen wou toch iemand weten? :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.