Vraag & Antwoord

Games

GTA: San Andreas

Anoniem
None
81 antwoorden
 • Al een tijdje bekend, maar aangezien hier nog geen topic over is:

  Het eerste nieuws van GTA: San Andreas is bekend. De release voor de PS2 is in october 2004, de release van de xbox in 2005, vreemd genoeg is er nog niks bekend over de releasedate van de pc.

  Er zullen drie steden zijn, elk even groot als héél Vice city, tussen deze steden ligt ook nog ruimte, maar Rockstar Games beloofd dat deze ruimten niet leeg zullen zijn.
  De screenshots:

  [img:e2bbef8daa]http://www.rockstargames.com/sanandreas/ss/screen01.jpg[/img:e2bbef8daa]
  [i:e2bbef8daa]Drive-by's doe je vanaf nu niet meer alleen[/i:e2bbef8daa] :lol:
  [img:e2bbef8daa]http://www.rockstargames.com/sanandreas/ss/screen02.jpg[/img:e2bbef8daa]
  [i:e2bbef8daa]Wellicht de nieuwe "Tommy Vercetti"[/i:e2bbef8daa]
  [img:e2bbef8daa]http://image.com.com/gamespot/images/2004/news/05/11/gta/gtasa_screen003.jpg[/img:e2bbef8daa]
  [i:e2bbef8daa]Nu ook een fiets om je milieu-vriendelijk te verplaatsen[/i:e2bbef8daa]

  Het plot
  [quote:e2bbef8daa]Five years ago Carl Johnson escaped from the pressures of life in Los Santos, San Andreas…a city tearing itself apart with gang trouble, drugs and corruption. Where filmstars and millionaires do their best to avoid the dealers and gangbangers.

  Now, it's the early 90s. Carl's got to go home. His mother has been murdered, his family has fallen apart and his childhood friends are all heading towards disaster.

  On his return to the neighborhood, a couple of corrupt cops frame him for homicide. CJ is forced on a journey that takes him across the entire state of San Andreas, to save his family and to take control of the streets.[/quote:e2bbef8daa]
  Bron

  Ook zijn er nog scans van het tijdschijft Game Informer, maar deze zijn haast nergens meer te vinden, het tijdschrift wil niet dat de scans op internet staan, ze zijn vast wel te vinden nog via fileshare-programma's.
  Bij Gamer.NL staan er iig nog twee (zie links).

  Links
  Officiele site
  Gamespot
  Ook nog veel informatie van gtagaming
  Gamer.NL met twee van de scans uit het tijdschrift Game Informer

  Zo dat was de meeste belangrijke informatie wel. Barst maar lös met de discussie!
 • Dat klinkt echt goed …
  Ik ben alleen bang voor de soundtrack als dat zo lees.
  Hopelijk niet te veel van dat 'Hip hop'-gedoe, maar ook wat 'normalere' muziek.
 • [quote:845109f15e="no_name"]vreemd genoeg is er nog niks bekend over de releasedate van de pc. [/quote:845109f15e] Dat is volgens mij wel bekend hoor.
  kijk hier maar eens: http://www.gtagames.nl/index.php?subaction=showfull&id=1084363555&archive=&start_from=&ucat=27&
 • [quote:93429f4538="JaFO"]Dat klinkt echt goed …
  Ik ben alleen bang voor de soundtrack als dat zo lees.
  Hopelijk niet te veel van dat 'Hip hop'-gedoe, maar ook wat 'normalere' muziek.[/quote:93429f4538]
  Ik ben bang van wel, zo zal rapper "50 cent" te horen zijn in de auto. Aan de screens te zien wordt deze GTA-versie een Ghetto-Gangsta-uitvoering.
  Dit is gelijk het enige wat mij tegen staat aan wat ik nu heb gezien en gehoord over GTA:SA. Dit thema is mijn inziens veel te krap en gericht op een groep. GTA3 was algemeen, gewoon een New-York-achtige stad, Vice city was ook redelijk algemeen, slechts de jaren '80 als thema, ook heel breed. Maar nu gaan ze dus duidelijk van een groep uit. En dat is toch een stukje vrijheid die verloren gaat, GTA ging juist om het freelancen.

  Ook zijn er op verschillende site's al weer opmerkingen gemaakt naar de huidskleur van de hoofdpersoon. Dat vind ik nou weer stom, ik hoop dat hier geen discriminatie aan bod komt.
 • [quote:b5e6ecf6cb="sdh"][quote:b5e6ecf6cb="no_name"]vreemd genoeg is er nog niks bekend over de releasedate van de pc. [/quote:b5e6ecf6cb] Dat is volgens mij wel bekend hoor.
  kijk hier maar eens: http://www.gtagames.nl/index.php?subaction=showfull&id=1084363555&archive=&start_from=&ucat=27&[/quote:b5e6ecf6cb]

  Ik denk dat ze schatten, ze hebben niet eens een bron, en ik denk niet dat gtagames.nl contact heeft gehad met de hoge heren van Rockstar Games.

  Voor de xbox is er wel een bron
  Gamespy vertrouw ik net even wat meer :wink:
 • Nee idd, het is denk ik gewoon nog ff afwachten………
 • [quote:5f8f869236="no_name"]…
  Ik ben bang van wel, zo zal rapper "50 cent" te horen zijn in de auto. Aan de screens te zien wordt deze GTA-versie een Ghetto-Gangsta-uitvoering.

  [/quote:5f8f869236]
  Zo lang het geen 'Fight Night' wordt qua muziekkeuze (leuk spel overigens, maar de sfeer is verpest door die achterlijke negermuziek die je niet kunt vervangen, terwijl Xbox-spellen juist daarvan gebruik zou moeten maken), maar dit is nog altijd GTA.
  En daar hebben ze toch nog altijd laten zien dat ze verschillende stijlen konden mixen.
  Ik geloof dus niet echt dat we echt alleen maar hip-hop krijgen, maar dat de stijl van het verhaal wel wat die richting op gaat.
  Wat me leuk lijkt als je in een missie een of andere muziekant mag/moet vermoorden … :D ;)

  [quote:5f8f869236]Ook zijn er op verschillende site's al weer opmerkingen gemaakt naar de huidskleur van de hoofdpersoon. Dat vind ik nou weer stom, ik hoop dat hier geen discriminatie aan bod komt.[/quote:5f8f869236]
  Och over VC & GTA3 werd geklaagd dat bepaalde bevolkingsgroepen gediscrimineerd werden (belachelijk … ).
  Nu hebben ze eindelijk een neger in de hoofdrol … is het dus schijnbaar ook niet goed.

  // – edit –
  http://forums.beyondunreal.com/showthread.php?t=134907
  [quote:5f8f869236]
  San Andreas is not a city, but a whole state.
  [/quote:5f8f869236]

  Het is Los Angeles, San Francisco EN Las Vegas …
  *kwijl*
 • Zouden de systeemeisen van de pc versie van SanAndreas (als ie op de pc uitkomt) veel zwaarder zijn dan van Vice City? ik vind het er namelijk niet echt veel beter uitzien.
 • [quote:c2a5e9b75d="sdh"]Zouden de systeemeisen van de pc versie van SanAndreas (als ie op de pc uitkomt) veel zwaarder zijn dan van Vice City? ik vind het er namelijk niet echt veel beter uitzien.[/quote:c2a5e9b75d]

  Reken daar maar wel op, ze gaan in 2005 geen game uitbrengen met 2003-graphics. Zijn die screenshots trouwens van de pc of ps2-versie?
 • Die screens moeten wel van de PS2 versie zijn. Ik heb al heel erg vaak gelezen (op veel verschillende site's over san andreas) dat hij [u:f86e33a1e1]NIET[/u:f86e33a1e1] op de PC uit komt. Helaas maar waar…
 • [quote:fadd480be0="PS"] Reken daar maar wel op, ze gaan in 2005 geen game uitbrengen met 2003-graphics.[/quote:fadd480be0] Ja, maar ik vond de systeemeisen van Vice City ook heel erg meevallen. Ik kon hem zelfs perfect spelen in 1024x786 met een Nvidia Riva TNT2M64, een AMD Thunderbird 1.33GHz en 192MB sdram.
 • [quote:a422d8eb21="sdh"][quote:a422d8eb21="PS"] Reken daar maar wel op, ze gaan in 2005 geen game uitbrengen met 2003-graphics.[/quote:a422d8eb21] Ja, maar ik vond de systeemeisen van Vice City ook heel erg meevallen. Ik kon hem zelfs perfect spelen in 1024x786 met een Nvidia Riva TNT2M64, een AMD Thunderbird 1.33GHz en 192MB sdram.[/quote:a422d8eb21]

  Vice City had dezelfde engine als GTA3, dat spel is 2 jaar geleden uitgebracht en toen was dat systeem wat jij opnoemd nog redelijk bij de tijd.

  Zou jammer zijn als het niet voor de pc uitkomt :( Snap niet waarom zo'n goed verkopende serie niet op de PC komt. Dat de PS2 eerst komt kan ik vanuit marketingoogpunt nog begrijpen, maar waarom ze dan een half jaar later niet met een pc-versie komen? Dat levert alleen maar winst op.
 • Nee, geen 2 jaar. Vorig jaar in het begin van de zomer is hij in Nederland gekomen. misschien iets eerder, maar iig geen 2 jaar hoor. :wink:
 • Dat is niet te hopen dat het spel alleen voor de PS2 en X-box komt en niet voor de PC, moet ik speciaal een PS2 kopen om het te spelen, klinkt namelijk allemaal veel te leuk om mis te lopen. 3 Steden zo groot als vice city. yummie. 8)
 • [quote:a455c37425="sdh"]Nee, geen 2 jaar. Vorig jaar in het begin van de zomer is hij in Nederland gekomen. misschien iets eerder, maar iig geen 2 jaar hoor. :wink:[/quote:a455c37425]

  Vice City is inderdaad van verleden zomer, maar het gebruikt dezelfde grafische engine als Grand theft auto 3 en dat spel is wel 2 jaar oud. MOcht er een nieuwe versie komen (wat er niet naar uitziet) dan kan men echt niet meer met dezelfde grafische kwaliteit aankomen.

  @ Red Dragon: exclusieve games voor een bepaald platform begint toch meer en meer voor te komen. Als je per se alle vernieuwende titels wilt spelen heb je dus een up to date pc en drie consoles nodig. :(
 • zo gek zijn ze echt niet om gta exlusive te mken
  reken maar dat je dit spel gewoon weer op de pc kan spelen
  alleen al om de extra inkomsten die ze dan krijgen
  het zal wel net als de vorige eerst even alleen voor bijv ps2 worden en dan naar de pc en mogelijk xbox en gamecube
  ik ben er iniedergeval niet bang voor
  is er eigelijk al wat bekend over multiplayer opties?
 • [quote:67fd2158fc="=def=appelseal"]zo gek zijn ze echt niet om gta exlusive te mken
  reken maar dat je dit spel gewoon weer op de pc kan spelen
  alleen al om de extra inkomsten die ze dan krijgen
  het zal wel net als de vorige eerst even alleen voor bijv ps2 worden en dan naar de pc en mogelijk xbox en gamecube
  ik ben er iniedergeval niet bang voor
  is er eigelijk al wat bekend over multiplayer opties?[/quote:67fd2158fc]

  Maar met vice city was de xbox release als laatste, heel laat. Nu heeft zelfs de xbox al een release na de ps2. En reken maar dat MS veel geld daar voor moet betalen. En welk bedrijf wil nu wat betalen voor een pc? Niemand! Dus zal de pc-release nog wel later als de xbox zijn. PC is een algemeen goed, er zit niet een grote fabrikant achter die veel geld in games voor een pc wil stoppen.

  Kijk, AMD (die heeft geen producten in gameconsole's volgens mij), zou geld aan Rockstar Games kunnen geven, om een spel exclusive te maken voor de PC. Maar een PC is niet 100% uit AMD delen opgebouwd, dus dan geven ze de concurrentie ook weer meer winst.

  Het ligt natuurlijk wel iets ingewikkelder, maar tis maar een voorbeeld.
 • Waarom zouden ze de winst die ze met de console-versies halen gaan verspillen aan een pc-versie die nog niet eens half zo goed verkoopt ?
  Ik zou er maar aan wennen dat de pc op een paar genres (strategie, simulatie, fps) na al lang niet meer het platform is voor spellen.

  // RD
  een PS2 of Xbox is veel goedkoper dan die ene hardware-upgrade van jouw pc … ;)
  Zeker als straks de prijzen v/d consoles nog een stuk zakken.
 • [quote:2d67c40f8a="JaFO"]
  // RD
  een PS2 of Xbox is veel goedkoper dan die ene hardware-upgrade van jouw pc … ;)
  Zeker als straks de prijzen v/d consoles nog een stuk zakken.[/quote:2d67c40f8a]

  Dat is waar, een PS2 is minder dan 200 euro, dat is vergeleken met de meeste upgrade's van mij pc peanuts.

  Maar ja, PS2 game's zijn wel duurder, en waarschijnlijk speel ik er dadelijk alleen GTA San Andereas op en meer niet..

  Ik hoop stiekem dat er nog een PC versie van komt
 • Maar als je al die upgrades bij elkaar optelt waardoor jij je pc-spellen op 'top-niveau' kunt spelen dan ben je volgens mij net zoveel kwijt.
  Het zal IMHO echt niet zo veel schelen als je denkt.
  Maar goed dit is een beetje off-topic
  // —

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.