Vraag & Antwoord

Games

xbox spel weer speelbaar maken?

Anoniem
royzwiers
8 antwoorden
 • Een vriend van mij heeft een tijd terug een back up voor mij gemaakt van mijn xbox spel. Nu ben ik dat spel kwijt maar ik heb nog wel de back up op mijn computer. De back up bestaat uit allemaal ".rar" bestandjes en als ik die open is het een ".iso" bestand. Hoe kan ik deze back up op een dvd branden zodat ik mijn spel weer kan spelen?

  Alvast bedankt
 • Nou, je dubbelklikt op 1 van die vele rar bestandjes en zodat je dus kunt zien dat het bij elkaar dus 1 iso bestand vormt. Links bovenaan, zie je in Winrar het knoppie Extract. Klik daarop en je krijgt te zien waar je hem wilt uitpakken etc. Doe dat dus ook.
  Na een poosje is ie klaar en heb je dus een .iso bestand. Open nu Nero bijvoorbeeld, of een ander brandprogramma en kies dan CD/DVD branden vanuit een image (of iets dergelijks. Meestal lijkt het wel hier op.)
  Je moet er dus voor zorgen dat je die .iso brand. En klaar is kees dan.
 • Als ik wil branden krijg ik de foutmelding dat ik een cd-r(w) moet gebruiken…? Iemand enig idee wat ik nu moet doen?
 • Misschien een oerdomme vraag maar heb je nu een DVD brander of een CD brander? En hoe groot is die .iso eigenlijk?

  [edit]: idd royzwiers, daarom vind ik het ook zo vaag dat de brander om een CD-R(W) vraagt en vandaar die vraag of hij wel een DVD brander heeft :wink:
 • als t een origineel xbox spel was is het dvd en zal je hem dus ook op een dvd moeten branden..
 • [quote:d1c053550c="bbx"]Misschien een oerdomme vraag maar heb je nu een DVD brander of een CD brander? En hoe groot is die .iso eigenlijk?

  [edit]: idd royzwiers, daarom vind ik het ook zo vaag dat de brander om een CD-R(W) vraagt en vandaar die vraag of hij wel een DVD brander heeft :wink:[/quote:d1c053550c]
  haha ja ik heb een dvd brander, en het .iso bestand is 697 mb
 • dan is het dus geen origineel spel geweest lijkt mij :roll:
 • poeh… een xbox spel dat als image een bestand is van 700 mb. Die spellen moeten normaal toch op een DVD staan anders passen ze er toch niet op???

  En wat gebeurt er trouwens als je die iso op een CD-R(W) brand? Brand ie hem dan gewoon? Kun je hem dan afspelen op je computer of in je Xbox?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.