Vraag & Antwoord

Games

kicked via punkbuster cause duplicate guid/cd key

Anoniem
rge
3 antwoorden
  • na splinter cell pt een paar keer online te hebben gespeeld kwam ik opeens niet meer op de servers en kreeg de melding die in de titel van dit bericht staat. 2 keer herinstalleren hielp ook niet. heb ubisoft gemaild hoe dit kan en die gaven aan dat ik een aantal poorten open moest zetten. ik heb de firewall in mijn router (sitecom dc 201) uitgezet dmv het enablen van de DMZ feature. dit geeft een unristricted 2 way communication. nog steeds hielp dit niets en kreeg bovenstaande melding nog steeds. heb toen mijn router er van tussen gehaald en kon nu gewoon vrijuit online scpt gamen. met andere games heb ik overigens nooit probs. heeft iemand enig idee wat ik nu moet aanpassen in mijn router?????
  • Je Topic-titel doet denken aan dat iemand dezelfde CD-Key gebruikt als jij… Dus niet zozeer een router-probleem, maar bijvoorbeeld iemand die een key-gen heeft gebruikt en 'per ongeluk' jouw CD-Key kreeg.
  • dat dacht ik ook ja maar het is zo raar dat ik zonder router gewoon online kan. met router krijg ik de bewuste melding behalve op een server waar punkbuster disabled is. daar kan ik gewoon online.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.