Vraag & Antwoord

Games

probleem met bf 1942 online

Anoniem
teacher
20 antwoorden
 • ik wil bf online spelen maar dan klik ik elke keer op join en dan staat er dat er een error is "failed to connect de server"

  ik heb patch 1.6.19 geinstaleerd maar dat maakt nix uit :cry:
 • Indien je een firewall en/of router hebt moet je daarin wel de juiste poorten openzetten, welke poorten dat zijn vindt je hier.
 • Het is toch wel een originele versie he :wink:
 • [quote:4ab7a5e2f4="MichelG"]Het is toch wel een originele versie he :wink:[/quote:4ab7a5e2f4]

  tegen niemand vertellen maar het is een copie
 • foei…! :wink:
 • Dat weten we dan niet :roll:

  Maar heeft ie het wel ooit online gedaan? :-?
 • Als het een kopie is dan heb je waarschijnlijk ook geen eigen cd-key ? en die is voor online spelen wel nodig.
 • Dat is jammer, maar dan gaat ie het nooit doen. Misschien moet je het spel dan maar eens in de winkel gaan kopen :P
 • [quote:225894f553="-=DDA=- Raptor"]Dat is jammer, maar dan gaat ie het nooit doen. Misschien moet je het spel dan maar eens in de winkel gaan kopen :P[/quote:225894f553]Moeten ze het spel nog wel verkopen, maar je hebt gelijk.
  De prijs zal trouwens ook wel aardig gezakt zijn. :wink:
 • [quote:37c5b0350f="MichelG"][quote:37c5b0350f="-=DDA=- Raptor"]Dat is jammer, maar dan gaat ie het nooit doen. Misschien moet je het spel dan maar eens in de winkel gaan kopen :P[/quote:37c5b0350f]Moeten ze het spel nog wel verkopen, maar je hebt gelijk.
  De prijs zal trouwens ook wel aardig gezakt zijn. :wink:[/quote:37c5b0350f]
  Bij bepaalde winkels hebben ze nog de versie ZONDER Road to Rome. Ik dacht dat ie 33 euro was.
 • [quote:7f201050c4="Interficior"][quote:7f201050c4="MichelG"][quote:7f201050c4="-=DDA=- Raptor"]Dat is jammer, maar dan gaat ie het nooit doen. Misschien moet je het spel dan maar eens in de winkel gaan kopen :P[/quote:7f201050c4]Moeten ze het spel nog wel verkopen, maar je hebt gelijk.
  De prijs zal trouwens ook wel aardig gezakt zijn. :wink:[/quote:7f201050c4]
  Bij bepaalde winkels hebben ze nog de versie ZONDER Road to Rome. Ik dacht dat ie 33 euro was.[/quote:7f201050c4]
  Aan de key kan het niet liggen, want dan zegt ie 'CD key already in use' dus het probleem ligt waarschijnlijk ergens anders. Maar als je em koopt heb je recht op ondersteuning……Ik heb em ook gekocht, zeker geen spijt van, samen met SC, SCPT en FarCry is et me favo game :D
 • Ehm, hij zegt net dat ie hem niet legaal heeft, dus aan een cd-key heeft ie weinig als ie online wilt spelen. . .
 • [quote:c605eec57e="-=DDA=- Raptor"]Ehm, hij zegt net dat ie hem niet legaal heeft, dus aan een cd-key heeft ie weinig als ie online wilt spelen. . .[/quote:c605eec57e]
  Ik bedoel et anders :wink: In het topic wordt gezegd dat het aan de cd key ligt dat ie et niet doet, maar het enige wat ik probeer te zeggen is dat dat niet het probleem is, want de starter heeft last van een 'can not connect to server' en als je cd key niet goed is, zegt ie 'cd key already in use' :wink: :D
 • [quote:3146e8f5fe="GamerNeo"][quote:3146e8f5fe="-=DDA=- Raptor"]Ehm, hij zegt net dat ie hem niet legaal heeft, dus aan een cd-key heeft ie weinig als ie online wilt spelen. . .[/quote:3146e8f5fe]
  Ik bedoel et anders :wink: In het topic wordt gezegd dat het aan de cd key ligt dat ie et niet doet, maar het enige wat ik probeer te zeggen is dat dat niet het probleem is, want de starter heeft last van een 'can not connect to server' en als je cd key niet goed is, zegt ie 'cd key already in use' :wink: :D[/quote:3146e8f5fe]

  eens met gamerneo : kleine kans, maar het kan ook een gewijzigde de policy zijn, om illegale gebruikers dwars te zitten. De suggestie geven dat het zou kunnen. Net als met de beveiligingen van de spel cd's.
  Vroeger boodscahp : zet cdrom erin, met de latere versies van sd2 en securom2 geven ze blauwe schermen, fouten in tem files etc..

  Zijn je poorten wel opengezet als je een firewall gebruikt die het verkeer van binnenuit ook controleert ?
 • als ik nou gewoon die firewall uitdoe en met die cd staan die 2 dingen op cd 2 want ik heb er ook een no-cd crack op
 • Je kan doen wat je wil, maar je zou NOOIT online kunnen spelen met een gecopieerde versie van BF1942!
  Als je wilt connecten naar een server, wordt de beveiliging van de cd gelezen en die doorgestuurd naar de server, illegale copies hebben die beveiliging niet meer op de cd staan.
 • eens met raptor : gewoon kopen dat ding, je vindt het spel toch leuk en hij is niet meer zo duur als toen ie pas op de markt kwam.

  of je moet een 100 percent kopie maken (je hebt dan ook een daarvoor geschikte brander nodig, niet allemaal kunnen het), maar dan ben je er nog niet, want je hebt een goede cd-key nodig.
 • [quote:5cc5025a1d="-=DDA=- Raptor"]Je kan doen wat je wil, maar je zou NOOIT online kunnen spelen met een gecopieerde versie van BF1942!
  Als je wilt connecten naar een server, wordt de beveiliging van de cd gelezen en die doorgestuurd naar de server, illegale copies hebben die beveiliging niet meer op de cd staan.[/quote:5cc5025a1d]
  Haha, een maat van mij heb BF van mij gekopieerd (ik heb em origineel) en die doet et gewoon, met een andere serial :wink:
 • kan je mij ff die serial geven dan
  plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D :oops:
 • [quote:500e2cc17f="detonate"]kan je mij ff die serial geven dan
  plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D :oops:[/quote:500e2cc17f]
  Nee sry, die gast speelt heeel veel bf, en dan kan hij niet meer spelen;)
  Ik kan je wel vertellen hoe ik aan die serial kom…..Bij de bieb het spel geleend, die serial gebruiken, was nog niet in gebruik ;)
  :lol: :lol: :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.