Vraag & Antwoord

Games

Neverwinter Nights: Persistant Worlds...

Anoniem
Hu'uruun
6 antwoorden
 • Zo, ik vond het tijd om Neverwinter Nights weer even en nieuw topic te geven, dit keer over Persistant Worlds. Persistant World (PW) wil zeggen wereld zonder einde (of doorgaande wereld…), m.a.w een soort MMPORG, maar dan in NWN en het beste van al, het is gratis (voor zover ik weet)! Ikzelf ben lid van deze PW: http://www.avlis.org .
  Voor meer informatie over dit:

  http://nwn.bioware.com/players/profile_persistent_worlds_avlis.html

  Ik hoop dat dit voldoende info is om in ieder geval aan de slag te kunnen :-)!
 • *Wow* … dit klinkt echt naar 'de ultieme rpg-ervaring' :)

  Hoe is de verbinding vanuit Nederland naar die servers ?
 • Tot nu toe vind ik het erg leuk… Alle mensen worden geacht in hun rol te blijven, dus je krijgt leuke (Fantasy) gesprekken :-). Zeker de moeite waard om te doen. Het is dat ik het druk heb met school, maar anders :roll: .

  Maar goed, de verbinding. Ik moet zeggen dat er best wel wat lag is, maar als je eenmaal een beetje aan gewend bent geraakt is het best te spelen. Gisterenavond echter was het bijna niet te doen, je klikte ergens en het poppetje bewoog 10 minuten later…
 • Lijkt me heel erg leuk dit, echter gaat er in dergelijke rpg opstellingen altijd zoveel tijd zitten, teminste je moet er wel tijd in steken wil je het leuk houden. hoe leuk ik het ook vind ik heb er geen tijd voor.
 • Ik speel nu zo'n twee/drie weken op avlis en het bevalt me erg goed. Je moet alleen niet snel in level willen stijgen, want ik ben nu halverwege level 2 en heb al aardig wat uurtjes op Avlis doorgebracht.
  Ik heb al regelmatig lag ervaren, maar vooral op deCity Of Elysia server. Op de server van City Of Le'Or T'Nanshi valt het erg mee (veel minder spelers).
 • Ben met NWN gekapt omdat m'n character een beetje te über werd :P
  Naja toen kwam SOU uit.. dus weer ff spelen. En daarna HOTU natuurlijk.

  Daarna ben ik ermee gekapt.. was niet leuk meer een character te hebben met onkwetsbaarheid voor alles, AC 110, 70 dmg per hit en dan nog is 100% legaal te zijn :lol:

  Maar het ziet d'r cool uit, als ik weer ff tijd over heb / nix te doen heb ga ik het denk ik wel proberen ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.