Vraag & Antwoord

Games

Syberia 2 demo

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Weet iemand misschien waar dit spel over gaat en wat je doel is :-?
 • Wat ik me van Syberia 1 kan herinneren is het een adventure spel. Kweenie of je Martion Gothic kent (al enkele jaren oud, maar vrij verslavend), het is zo'n zelfde idee.

  Je hebt een bepaald probleem in het verhaal en die moet je oplossen door op allerlei kleine problemen weer op te lossen. Je loopt door het level en zoekt alles na; foto's, boeken, mensen die er wonen, de omgeving, enz…op die manier vind je langzaam oplossingen.

  Dacht tenminste zoiets, je moet er wel geduld voor hebben en van zoiets houden anders is het echt niks.
 • Syberia is een adventure bestaande uit twee delen die naadloos op elkaar aansluiten. Wil je 2 spelen dan zul je dus eerst het eerste deel moeten doen.
  Ik weet niet of je weet wat een adventuregame is (zoals Grim Fandango, Riven, Myst, Monkey Island etc.)? Het is in ieder geval rondlopen in een vaak prachtige omgeving, gesprekken voeren en het oplossen van raadsels en puzzels. Bij Syberia zijn deze puzzels vaak niet al te moeilijk. Ga je bijvoorbeeld naar Riven of Myst kijken dan heb je echt een goed stel hersens nodig wil je het uit kunnen spelen, bij Syberia ligt het allemaal iets meer voor de hand. Ik vond Syberia een fantastische game, omdat ik een groot liefhebber ben van het adventuregenre. Het is weer eens een van de zeldzaam goede adventures in tijden (sinds Grim Fandango is er weinig moois meer op de markt gekomen).

  EDIT: Nog even antwoord op de vraag, waar het over gaat: In Syberia speel je Kate Walker (jaja een keer een vrouw als hoofdpersoon), een advocate uit New York. Aangezien de eigenaar van de atomatonfabriek in Valadilene (ik hoop dat ik het goed schrijf), een soort van kleine functionele robotjes, is overleden, wordt Kate er op uit gestuurd om de rechten van deze fabriek over te hevelen aan een groot Amerikaans speelgoedconcern. Een en al blijkt in de loop van het spel echter iets gecompliceerder in elkaar te steken dan het lijkt.
  Syberia staat garant voor een tijd lang speelplezier, een mooi verhaal, mooie graphics en prachtige filmpjes.
  Voor meer info: Klik hier!
 • Ja heb monkey Island 4 bijna uitgespeeld nu. Maar daar heb je een duidelijk doel. Dit begon gewoon in 1 of ander bos.
 • [quote:1b8b4b00cb="sdk"]Ja heb monkey Island 4 bijna uitgespeeld nu. Maar daar heb je een duidelijk doel. Dit begon gewoon in 1 of ander bos.[/quote:1b8b4b00cb]

  Dat klopt: de demo van Syberia II is helemaal uit zijn verband gerukt. Het echte spel kent wel degelijk een verhaal (al is het minder komisch dan Monkey Island). Ik zou je wel (nogmaals) aan willen raden met Syberia I te beginnen: deze is vast nog wel ergens te vinden in de budgetbakken!
 • Syberia 2 is een geweldig adventure spel (vind ik dan) met een goed verhaal en heeeel goede graphics. Echt een aanrader! Irritante maar toch leuke puzzels. Echt waar voor je geld (of je bandbreedte :P )
 • [quote:c9d2128a13="GamerNeo"] Echt waar voor je geld (of je bandbreedte :P )[/quote:c9d2128a13]

  Als grap bedoelt of niet, het is een superspel wanneer je er van houd, je zegt het zelf ook. Zoiets moet je dan ook niet downloaden, maar de makers belonen voor het werk dat ze eraan hebben en de moeite om het zo'n goed spel te maken. Koop het gewoon. Ik ben eerlijk en koop ook niet alles, maar wanneer ik een spel echt goed vind koop ik het achteraf altijd. Als ik het niet zo goed vind speel ik het toch nauwelijks/niet.
 • [quote:3692ba35dd="Boerke87"][quote:3692ba35dd="GamerNeo"] Echt waar voor je geld (of je bandbreedte :P )[/quote:3692ba35dd]

  Als grap bedoelt of niet, het is een superspel wanneer je er van houd, je zegt het zelf ook. Zoiets moet je dan ook niet downloaden, maar de makers belonen voor het werk dat ze eraan hebben en de moeite om het zo'n goed spel te maken. Koop het gewoon. Ik ben eerlijk en koop ook niet alles, maar wanneer ik een spel echt goed vind koop ik het achteraf altijd. Als ik het niet zo goed vind speel ik het toch nauwelijks/niet.[/quote:3692ba35dd]
  Jah ok, je heb gelijk, maar dan moeten ze de prijzen niet zo achterlijk hoog maken. Een spel wat geen multiplayer bevat, vind ik dat niet duurder als 30 euro mag zijn. Alleen als ik een spel heb gedownd en het lauw vind en ik wil online, koop ik het. :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.