Vraag & Antwoord

Games

Windows XP Game Advisor

Anoniem
Roadmin
10 antwoorden
 • Benieuwd of je een bepaalde game kunt spelen op je Windows XP systeem?

  Gebruik dan de Windows XP Game Advisor.

  :)


  Gr,
  Duke :D
 • Bestaat zoiets ook al voor windows server 2003 8) :lol:
 • Kende ik al heeeeel lang.. :wink:
 • Kvind hem wel handig, helaas krijg ik steeds meer te zien dat mijn pc niet echt meer toereikend is. Gelukkig als ik nog effe doorspaar kan ik gaan upgraden :lol:
 • Je kunt beter op de doos van het spel kijken dan je te laten oplichten *eh* voorlichten door Microsoft.
  Echt een site voor mensen die bij Dixons, Dell en soortgelijke zaken een kant&klare pc hebben gekocht zonder te weten wat er in zit.

  't verbaast me wel dat de site geen Windows XP wil voorschrijven bij spellen.
  Wat me ook verbaasd dat men niet meteen vertelt dat de eventuele updates die men kan downloaden (waaronder enkele extra levels voor UT2k4) alleen op een systeem met Windows XP kunnen worden uitgepakt …
  Foutje ? Of gewoon een niet bepaald subtiele hint om toch maar op XP over te stappen vanwege het 'gemak' ?
 • Ben het met JaFO eens. Als ik in die Gameadvisor bijvoorbeeld FarCry aanklik geeft ie aan dat ik net tussen de minimale en aanbevolen systeemeisen zit. terwijl ik als ik hem met medium details in 800x600 speel net zo'n 22FPS haal.
  Dus er klopt echt geen reet van die Gameadvisor en je kunt idd beter op de achterkant van zo'n doosje van een game kijken. Alhoewel dat ook niet altijd klopt.
 • Lol, bij mij geeft hij als OS null aan, terwijl ik windows server 2003 heb draaien. :roll:
 • Processor: Unknown 2000mhz :-?
  zit je dan met je amd64 :roll:
 • Van die hele 'Gameadvisor' kreeg ik spontaan kotsneigingen. Tuurlijk doet Microsoft dit niet in het belang van hun klanten. Er zal vast wel een of andere smerig dealtje achter zitten met één of meerdere berdijven. Uiteindelijk worden ze er zelf alleen maar beter van door mensen te verleiden over te stappen op Windows XP omdat dat beter zou werken met games.
  Ik neem nooit iets blindelings aan van idioten als Microsoft. Ik kijk liever naar de systeemeisen zoals deze worden voorgeschreven door de maker. En de 'aanbevolen' eisen zie ik dan als 'minimale eisen.' De minimale systeemeisen worden maar wat vaak te laag ingezet om de verkoop de bevorderen.
 • [quote:d7aed91545="praatpaal"]Van die hele 'Gameadvisor' kreeg ik spontaan kotsneigingen. Tuurlijk doet Microsoft dit niet in het belang van hun klanten. Er zal vast wel een of andere smerig dealtje achter zitten met één of meerdere berdijven. Uiteindelijk worden ze er zelf alleen maar beter van door mensen te verleiden over te stappen op Windows XP omdat dat beter zou werken met games.
  Ik neem nooit iets blindelings aan van idioten als Microsoft. Ik kijk liever naar de systeemeisen zoals deze worden voorgeschreven door de maker. En de 'aanbevolen' eisen zie ik dan als 'minimale eisen.' De minimale systeemeisen worden maar wat vaak te laag ingezet om de verkoop de bevorderen.[/quote:d7aed91545] Ben ik het helemaal mee eens! want wie vind FarCry nu lekker lopen op met een PIII 1GHz, 256MB RAM, en een GF4MX?
  Denk idd, dat (vooral met de nieuwste games) de aanbevolen systeemeisen de minimale zijn.. :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.