Vraag & Antwoord

Games

Desperados 1.01 patch.

Anoniem
Sauron II
6 antwoorden
 • Bij het opruimen van mijn kast trof ik Desperados aan, nog in het folie notabene. Spel geïnstalleerd en op zoek gegaan naar ev. updates. Er blijkt een 1.01 patch te zijn, maar die kan ik helaas nergens meer vinden. Op de Atari-site (die infogrames heeft overgenomen) staat alleen maar een dode link. Inmiddels heb ik het halve internet afgezocht maar ik kan het ding nergens meer vinden. Kan iemand me aan deze patch helpen?
 • Hmm. Met google kom ik in een minuutje hier uit:
  http://gameswelt.de/pc/downloads/patches/detail.php?item_id=16982
  http://www.actiontrip.com/files/patches/desperadoswanteddeadoralive.phtml
 • Daar was ik ook al geweest, maar ook daar staan alleen maar dode linkjes. Of gebeurt er bij jou wel iets als je die probeert te downloaden? Ik heb al op minstens 10 plaatsen een link zien staan, maar er lijkt nooit iets achter te zitten.
 • Die op gameswelt downloadt bij mij zonder problemen, een bestand van 2.4 MB of zo. Misschien gooit een download manager roet in het eten? PB mij anders je email, dan stuur ik hem wel even.
 • Ik heb hem nu ook binnen. Firewall (Norton) zat blijkbaar in de weg, want na uitschakelen kreeg ik hem wel binnen. Stom dat ik daar niet eerder aan gedacht heb, maar heb dat probleem(pje) eigenlijk nooit.

  Gerben, bedankt voor de moeite en de bereidwilligheid.
 • Stomme vraag misschien, maar waarvoor dient deze patch? Ook ik heb D. onlangs onder het stof vandaan gehaald.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.