Vraag & Antwoord

Games

Probleem met SOF

Anoniem
sdk
6 antwoorden
 • ik heb een
  AMD 2600 333
  msi k7n2
  1024 geheugen
  geforce 4 ti 4680 POV
  HD 120 GB
  voeding 300 watt

  bij soldier of fortune the demo versie en the gold versie loopt het spel vast en moet ik opnieuw starten.
  bij het spel unreal tournament heb ik daar geen last van ik gebruik vga drivers van nvidia 52.16 op het moment. Ik heb de nieuwere versies gedownlaod en installeerd wilt niet helpen. ik heb zelfs windows geformat net en dan sof weer geuninstald wilt helaas ook niet werken.

  bios versie 4.0 met de mobo drivers van Nvidia nForce2 System Drivers 2004-4-19. heb de cpu niet geclockt wel de vga die had ik geclockt op core 270 en memory 627 daar speelde ik al zo een paar maanden mee met die settings en dat werkte goed highest settings 125 fps dus weet niet of de vga kaduuk is vanwege het overclocken wat me erg sterk lijkt.
  3d mark draait tie gewoon helemaal uit alleen het probleem met sof.

  mijn vraag is heeft iemand soortgelijke problemen of weet toevallig iemand waar aan het kan liggen.

  edit: temps zijn trouwens niet mis cpu 60 graden en systeem 50 graden zo rond die koers cpu warning staat uit. heb de Aero 7+(ASB-V73) cpu cooler
 • Koeling aan zetten, nog een paar graden meer en je pc is er geweest !

 • ja ligt aan de koeling met open cast doet die het wel heb nu wat kast coolers anders geordend en totzover doet die het.
 • Hoeveel graden nu? Kan zijn dat die gewoon geen frisse lucht kon aanzuigen, dus dan koelt die met warme lucht, beetje nutteloos :wink:

  Denk toch, dat (indien je niet hebt overgekoeld) je koeler/koelpasta op is, of gewoon nooit goed heeft gefunctioneerd. Zijn die temps altijd al zo geweest?
 • Probeer casefans idd
 • ja die temps zijn altijd zo maar ligt aan mobo want met mijn oude mobo deed ik weleens kast open en een ventilator erop zetten kreeg je extreme lage temps met deze mobo zijn die temps altijd zo geweest denk dat de meter van die mobo niet al te goed werkt ofzo.
  maar goed ik denk dat het is opgelost heb de casefans wat andrs geordend en lijkt nu dat die het doet bedankt voor je reacties.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.