Vraag & Antwoord

Games

Mijn geheugen schiet omhoog na spelen van Farcry............

Anoniem
pcguy
10 antwoorden
 • Ik heb het sPel fary cry geinstalleerd, maar als ik het spel ga spelen dan schiet mijn geheugen na 500mb, heb 512 mb, het zelfde probleem heb ik met Battlefield Vietnam.Met het spel Need for Speed Underground en FIfa 2004 heb ik het niet.

  Geheugen 512DDR ram

  Videokaart: MSI FX5600 256MB Ram..

  Iemand help??!!
 • Vind je het gek, die spellen vragen nou eenmaal veel van je systeem. Gewoon zoveel mogenlijk uitzetten (anti virus e.d.)
 • Juist niet je AV uitzetten maar iets anders. (ook je firewall niet)

  Wat je wel kan uitzetten is bijvoorbeeld. "winamp bookmark agent"

  En is je pc een beetje vrij van spyware? Dat wil af en toe ook het nodige geheugen pikken.
 • AV en Firewall kan je rustig uitzetten, mits je ervoor zorgt dat je niet met het internet verbonden bent (en de computer virusvrij is)… Kwestie van netwerksnoertje even eruittrekken (of modemsnoer of weet ik het wat hier precies van toepassing is…).
 • tsja, 1024 mb is wel een minimum vind ik voor het lekker spelen van Far cry.. misschien een bankje erbij kopen?
 • [quote:1e43608f76="hope"]Vind je het gek, die spellen vragen nou eenmaal veel van je systeem. Gewoon zoveel mogenlijk uitzetten (anti virus e.d.)[/quote:1e43608f76]

  Ja vietnam en Far Cry zijn 2 van de betere spellen op dit moment en daarbij merk je dat 1024 geen luxe meer is.
 • Wel eens gedacht aan overbodige services uitzetten in Windows? Daarmee kun je een hoop besparen in plaats van die flutdingetjes als Winamp e.d. Dat schiet ook niet echt op. En 1024 als minimum vind ik een beetje overdreven. Als je je systeem een beetje behoorlijk configureert heb je zat aan 512 MB wat betreft het goed laten lopen van sommige programma's. En ja, 1024 is altijd beter met games als deze maar ik zou het geen minimum willen noemen.
 • keb zelf ook Vietnam en met 256MB (beetje weinig net als me geld) maar het gaat allemaal goed… :D
 • 1024 als minimum is inderdaad een beetje overdreven, ook met 512 moet je het zeer goed kunnen spelen.

  Je kan proberen om met SafeXP en GameXP te zorgen dat je pc wat sneller werkt.
 • [quote:bc323ed6eb="praatpaal"]Wel eens gedacht aan overbodige services uitzetten in Windows? Daarmee kun je een hoop besparen in plaats van die flutdingetjes als Winamp e.d. Dat schiet ook niet echt op. En 1024 als minimum vind ik een beetje overdreven. Als je je systeem een beetje behoorlijk configureert heb je zat aan 512 MB wat betreft het goed laten lopen van sommige programma's. En ja, 1024 is altijd beter met games als deze maar ik zou het geen minimum willen noemen.[/quote:bc323ed6eb]

  Ik draai hier Doom³ op medium detail en als ik midden in die game mn taskmanager tevoorschijn tover,gebruikt dat spel net 300 Mb :o er zit hier verdomme 1024 Mb in die bak !
  Wie het weet mag het zeggen :-? :-? :-?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.