Vraag & Antwoord

Games

Tomb Raider - Angel of darkness schokt

Anoniem
Midi8286
8 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik heb pas geleden Tomb Raider 6 geinstalleerd maar ik heb een probleem. Als ik het spel spel speel schokt het een beetje, Het is vrij irritant want sommige bewegingen kan Lara niet maken. Verder doet het spel wel goed. Ik heb al van alles geprobeerd om het te verhelpen maar het gaat niet weg (resolutie omlaag gezet, nieuwe patch geinstalleerd o.a). Weet iemand hier een oplossing voor?
  De allernieuwste prince of persia schokt ook, maar dat spel is helemaal niet speelbaar! Met andere spellen heb ik geen probleem (ook niet met grote zware spellen)

  Ik heb een pentium 2.4GHz, 512 MB RAM en 128 MB videogeheugen, hier moet het niet aan liggen neem ik aan!
  Weet iemand iets?

  Alvast bedankt,

  Michiel
 • Dat is mooi dat je 128 mb videogeheugen heb maar zou je tog kunnen vertellen wat voor een videokaart het is? Het zou kunnen dat deze tog niet krachtig genoeg is.
 • ga met r-bion mee. Uitgebreide info meegeven, op wat voor res speel je hem bijv. En belangrijk zoals r-bin aangeeft welke videokaart ?
  Drivers geinstalleerd, directx 9.0c ? etc..
 • Ik heb een Chaintech videokaart met 128 MB RAM dus. Overige gegevens: nVIDIA Geforge 4 Ti 4200, GPU kloksnelheid 250Mhz, RAMDAC kloksnelheid 350 MHz en DirectX hardware ondersteuning v8.1. Ik heb nog wel veel meer gegevens maar deze zijn de belangrijkste denk ik. Als je nog meer gegevens nodig hebt dan hoor ik het wel.

  Bedankt!
 • [quote:25011f3501="Midi8286"]ook niet met grote zware spellen[/quote:25011f3501] Wat voor spellen versta je daaronder?
 • een ti4200 zou wel voldoende moeten zijn denk ik.
  heb je ook al gekeken of fsaa en af uit staan. Mogelijk zijn er programma's die op de achtergrond draaien die met je HD bezig zijn of veel rekenkracht vragen.

  reken er wel op dat je tombraider en pop op 800x600 moet spelen als je hight details aan hebt staan :wink:
 • wat ook kan helpen zijn goede drivers. Met jouw systeem zou het niet mogen schokken.
 • Ik heb een vergelijkbaar systeem. Draaide redelijk, maar had het op sommige plekken ook best moeilijk. TRAOD is grafisch vrij zwaar. Bediening van het spel is knullig, maar dat is weer een ander verhaal.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.