Vraag & Antwoord

Games

Online Games (volledig via internet, dus geen installatie)

Anoniem
T66
16 antwoorden
 • Sind een tijdje ben ik bezig met een tweetal Online games en moet zeggen dat ik hier bijna verslaafd aan ben geworden. Beide zijn games waarbij jij alleen of met een groep waar je je bij aangesloten hebt speelt tegen spelers van over de hele wereld. Ik vond dat het nu wel eens tijd werd om dat met jullie te delen.

  Bij de eerste [u:110b426b8a]DopeWars Online[/u:110b426b8a] ben je een drugs dealer die door het in- en verkopen van drugs, het aan het werk zetten van meisjes of door het overvallen van mensen (mede spelers) rijk moet worden. Hierbij kan je je aansluiten bij een cartel om zo met z'n allen sterker te worden.

  Bij de tweede [u:110b426b8a]Dark Throne[/u:110b426b8a] ben je een van 4 rassen en is het de bedoelling om je leger uit te breiden, je stad op te bouwen, geld te verdienen en je tegenstanders (de rest van de wereld) te verslaan. Hoewel deze sind vorrige week pas in de Beta fase verkeerd is hij al zeer goed te spelen. Deze is ook een stuk moeilijker dan DopeWars hierboven, omdat er veel meer bij komt kijken. De gebruiksaanwijzing is helaas nog niet online dus je moet zelf uitzoeken hoe het werkt, maar ik ben eruit gekomen (net als de andere 41494 spelers) dus jullie moet dat ook lukken.

  Ik hoop dat jullie hier veel plezier aan zullen beleven en mochten er meer van dit soort online games op het net aanwezig zijn dan hoor ik dit graag.

  P.s. jullie moeten wel beloven dat jullie me niet aanvallen in beide games :)
 • Je weet dat het volgens de regels van Dark Throne verboden is om deze link op de manier te verspreiden om zo punten te verdienen?
 • eerlijk gezegt niet, maar ik heb het linkje inmiddels al veranderd. Is slechts de bedoelling om meer mensen mee te laten doen. Uit je reactie begrijp ik dat jij ook al mee speelt. Wat vind je ervan?
 • Ik vind het een heel leuk spel. Ik speelde af en toe al een age mee bij Utopia en daar lijkt het best wel op. Darkthrone is minder uitgebreid maar begint natuurlijk ook nog maar pas.

  Jammer dat er nog geen handleiding aanwezig is.

  Ben inmiddels een level 7.

  Update: In het forum blijkt wel veel informatie te staan. Ik vind het tot nu toe een heel leuk spel. Hoop wel dat het gratis blijft.
 • ik speel 2x mee, met beide een andere tactiek. Met de ene zit ik in level 13 en met de andere in 17. Met die in level 17 heb ik al veel aangevallen, veel gewonnen en toen veel verloren omdat ik bijna geen verdediging had. Ben deze nu langzaam aan het opbouwen. Bij die andere heb ik geen aanvals kracht heb hier alles op verdediging gegooit. Hierdoor heb ik nu bijna 800 turns over dus wanneer ik genoeg geld heb ga ik een lager bouwen en dan kan ik met mijn 800 (tegen die tijd meer dan 1000 denk ik) turns het nodige aan schade toerichten. Heb jij ook een soort tactiek of doe je maar wat in de hoop dat het goed gaat?
 • Sinds kort speelt mijn ega het spel ook en daardoor ben ik van tactiek veranderd. Je wordt volgens mij alleen aangevallen wanneer je (veel) geld hebt. Ik bouw nu ontzettend veel miners waardoor ik nu drie keer zoveel verdien als anderhalve dag terug. Als je het elke paar turns investeert of op de bank zet wordt je niet aangevallen. Plus bijkomend voordeel is dat je niet in level stijgt. Momenteel ben ik een level 9. Verder spaar ik daarmee turns voor later in het spel.

  Heb trouwens zaterdag 350 kliks gedaan in het affiliate programma en daar kreeg ik iets van 250 nieuwe poppen voor. Dat is toch niet normaal? Ik vind dat die funtie niet in het spel thuishoort. Hoe denk jij daar over?
 • Wanneer je in die lijster kijkt zie je dat sommige mensen meer dan 4000 popetjes hebben gekregen door het klikken. Vind dit inderdaad geen goede optie in het spel, dit was bij de alfa een stuk beter, gewoon alleen mannetjes krijgen als je huisjes bouwt of wanneer iemand op je linkje klikt. Maar zolang het erin zit gebruik ik het ook anders loop je erg achter met het aantal mannetjes die je hebt. Heb inderdaad gezien dat je alleen word aangevallen als je veel geld hebt, dit gebeurt dus elke keer wanneer ik op mijn werk zit en niet kan spelen, wanneer ik dan thuis komt is er altijd wel iemand die 150.000 of meer van me heb gepikt, beetje jammer dus. Ik probeer dus ook jouw tactiek, maar helaas werkt dat niet helemaal voor mij.
 • Hoever ben je inmiddels? Ik ben level 24. Vind het een erg leuk spel, vooral ook dat je letterlijk aan de wieg staat en ziet hoe de ontwikkeling er van verloopt.

  Ik ben blij dat je dit hier meldde!
 • Zoals ik al gezegt heb speel ik 2x mee. Met die ene zit ik nog steeds op 13 en met die andere op 32. Heb met die van 32 wel wat problemen wat betreft verdediging, ik heb geen geld genoeg om deze te kopen omdat ik steeds, wanneer ik op mijn werk zit, word aangevallen. Maar langzaam maar zeker word dit meer. Met die andere heb ik niet zo'n probleem met mensen die me aanvallen, omdat ik zelf maar heel weinig heb aangevallen (offense is maar 800, vandaar). Ik ben hier alleen maar mijn defense aan het verbeteren en beurten aan het sparen voor de grootte aanval later.
 • I heb nu 440.000 defense en 220.000 aanval en veroverer 20-25 miljoen per dag. Ik verdien 5 met minen.
 • online game:
  castle quest2
  http://cq2.mct.nu/indexnl.php
 • heel coowl online voetbal spel: www.onlinesoccermanager.com
 • Nog een paar geweldige online gamelinks:

  www.fegame.com
  Fantasy Empires is een online strategisch wargame waarbij het de bedoeling is om zo groot mogelijk te worden door middel van researchen, bouwen en andere provincies aan te vallen met je eigen opgebouwde leger. Het spel wordt gespeeld met verschillende rassen. Voorbeelden hiervan zijn Humans, Orcs, Elves en Dwarves. Elk ras heeft zo zijn eigen specialiteiten.

  www.nukezone.nu
  Nukezone is ook een online strategische wargame net zoals Fantasy Empires. Het principe is hetzelfde, dwz zeggen dat je hier ook een zo groot mogelijk leger moet opbouwen. Waar je bij FE te maken hebt met Orc etc zul je bij Nukezone alleen realischtische units etc tegenkomen. Voorbeelden zijn tanks, infantery en vliegtuigen.
 • Voor de darkthroners:

  Op het adres www.forum.misker.com staat heel veel info over het spel. De game wordt namelijk al sinds het begin door heel veel leden van dit forum gespeeld.
 • wat ook een leuk spel is barafranca

  www.barafranca.com
 • Hele mooie zijn:

  www.megatycoon.nl
  www.f1competitie.nl

  Ze werken allebei volgens een principe dat je langzamerhand het steeds moeilijker krijgt om je te kunnen handhaven. Nummer 1 is een handelsspel waarbij je winkels moet runnen etc. Nummer twee is een formule 1 spel waarbij je je eigen team runt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.